blurb

5.9K 644 153

la·cu·na
ˈk(y)onə/
noun

an unfilled space or interval; a gap; a missing part.

• a cavity or depression, especially in bone.
• a deep hole in calum's and a missing pieces in alexa's soul.

as soon as alexa left calum, she knew she wasn't just leaving the love of her life, her wonderwall, and her home. the moment she left, she knew it right away that she wasn't just leaving a person she loved to death— and it's not good. it feels empty.

the moment calum realized he lost her, he knew he's not going to be okay for the rest of his life. he lost the love of his life, his bijoux, and his sweet escape. he knew it right away that he lost something deep down his heart. it feels numb.

so for now, they both wandering around with a sweet smile on their faces and an incomplete pieces on each souls.

and apparently, calum is the only one who's capable of making her a whole-shaped again; fill in her lacuna.

and vice versa.

and together they fall, they break hearts, but at least, with each other presence,

their lacunas are no longer there.

ini untuk kalian yang sedang kehilangan seseorang yang sangat berarti, yang dulu sempat menjadi tempat bernaung dan sekarang entah kemana.

ini untuk kalian yang tengah kesulitan mengatasi your own lacuna, karena satu satunya orang yang bisa mengisinya kembali adalah orang yang sama yang menyebabkan kekosongan tersebut.

namun satu pesan gua, jangan takut untuk jatuh cinta kembali. karena siapa yang tau, bahwa keputusan yang salah bisa membawa kalian ke situasi yang lebih baik?

this book dedicated to you, ara kesayanganku aka calbrood yang udah sabar nemenin bikin judul dan blurb kayak gini serta muter otak buat nyari nyari ide. this book wouldn't be a book without her. you guys should thank her.

and dedicated to you too, tevi aka jembhood yang sedang mengeluh kenapa simpati paketannya mahal lewat dm instagram. me luv u kok. (tolong yang tau perdana yang paketannya murah tapi jarigannya bagus coba commen. kasian si tevi.)

and ofcourse, this whole book, this whole series, is dedicated to you, calum hood, yang aku sayangi, tanpa kamu ketahui.

last but not least, teruntuk kamu, yang sekarang tengah bertambah umur, yang dengan hebatnya tak pernah menyadari telah membuatku terus jatuh ke sebuah lubang tak berdasar– yang biasa disebut jatuh cinta.

+++

gaya ya inez bikin blurb segala

lacuna •  cth Baca cerita ini secara GRATIS!