Løvenes Konge (1)

908 2 1
                  

Sirkel Av Liv:
Fra den dag vi blir født her på jorden, og stavrer oss ut av moders favn. Så ser vi litt, av alt liv som er skapt, alt det liv som er blitt oss til gavn. Det er for vilt til å fatte, er for stort til å skildres med sang. Men stiger en sol, som et mektig symbol. For alle oss i vår evige gang.
I den sirkel av liv. Den som favner alt, alt fra sorg og savn. Til kjærlighet. Der vi finner vår plass. På den vei vi vandrer. I en sirkel... En sirkel av liv.
I den sirkel av liv. Den som favner alt. Alt fra sorg og savn, til kjærlighet. Der vi finner vår plass. På den vei vi vandrer. I en sirkel... En sirkel av liv....

Bare Vent Snart Blir Jeg Majestet:
Jeg blir en konge uten frykt, med krefter som for slå. Jeg har aldri sett en konge før som har så lite hår. Jeg blir en konge uten sans fra maset fra en knøl. Jeg øver på å skru ned, jeg trener på mitt brøl. Men så langt er det ikke ditt problem...
Bare vent snart blir jeg majestet...
Du har ennå en marsj her, unge mann! Hvis du tror at...!
Ingen sier kom hit, altså det jeg var at...
Ingen sier vær der. Det jeg mente var at...
Ingen sier hold opp, men det du ikke skjønner, er at...
Ingen sier hør her. NEI! HØR HER!
Jeg kan løpe som en pil, det er å handle for fort. Jeg kan gjøre hva jeg vil. Jeg tror nok du og jeg bør ta en prat på tomannshånd. Råd fra gretne nesehornfugler, det er bare bånn. Hvis monarkiet skal bli sånn, da trekker jeg meg ut. Ut av jobben, ut av Afrika. Da er det faktisk slutt. Jeg har fått nok av impulsivitet.
Bare vent snart blir jeg majestet!
Alle vender helt om. Hva?!
Kjenner de må gyse.
Venter spent på han som står i rampelyset!
Ikke ennå!
De jubler for den arvingen du vet. Og danser med stort virtuositet. Velsigner Simba's kongeverdighet. Bare vent snart blir jeg majestet... Bare vent snart blir jeg majestet... Bare vent snart bli jeg.... Majestet......

Vær Beredt:
Jeg vet dere somlet bak døren, da man delte ut vett og forstand. Selv hjerner med knirkende trinser, kan tenne et lys nå og da. Men dette gjelder konger og prinser. Da kan dere bli gode å ha.
Vær beredt for mitt livs største sjanse. Vær beredt på at hellet mitt snur. Jeg vet vi vil vinne, når tiden er inne. Men hva skal vi gjøre? Vær kun latter øre. Og kutt ut all stønning, jeg lover belønning, når det endelig har blitt min tur. Og alt urett betalt med forsjett. Vær beredt!
Ja vær beredt, vi er beredt! På hva?
På at kongen skal dø!
Er han syk eller?
Nei tosk, han skal drepes, og Simba også.
Ja, hvem trenger konger? Ingen konge, la la la la...
Idioter, det skal være en konge!
Men du sa jo at...
Jeg skal være konge, sats på meg og vær aldri mer sulten igjen!
Ja, toppers, hurra lenge leve kongen. Lenge leve kongen... Lenge leve kongen...
Vi er slått sans for legender, og handlingens menn i vår hånd. Så klart que quoi quoi jeg forventer, fra dere en hjelpende hånd. Vår framtid vil bugne av skatter med meg som sentral adressat. Og jeg håper at dere fatter, det er jeg som skal gi dere mat!
Vær beredt til århundrenes statskupp, og vær klar med de uleste knep.
Ahh, ahh, ahh.
Med listige planer, spioner som spaner, de år det har tatt seg, dets fram til jeg nå jeg, kan ta over makten, respekten og akten. Og stå der med setter og slep. Ambisjoner med skatt til duett, vær beredt! Ambisjoner med skatt til duett, vær beredt!

Hakuna Matata:
Hakuna matata, to besnærende ord. Hakuna matata, en skjønn metafor. Du glemmer sorger som vi møter på jord. Det er et problemfri, filosofi. Hakuna matata.
Hakuna matata? Ja det er vårt motto. Hva er et motto? Ikke no, men de rimer på Lotto. De to ordene kan løse alle dine problemer, ja visst, ta Pumbaa for eksempel. For da han var et ungdomssvin, da jeg var et ungdomssvin. Veldig pent. Takk.
Hans egen aroma fikk en sel som var pell, og han ryddet savannen før det led imot kveld. Jeg var følsom og sart og min hud er tykk. Og det sved når de bak fikk nervøse rykk. Åh, for en skam! Hans hud ble gram, sosialt er jeg lam. Hans luft var så stram. Og det gikk helt skeis. Når gikk deg skeis? Hver gang jeg... Nei Pumbaa, ikke som at ungene hører det. Åh, sorry.
Hakuna matata, to besværende ord. Hakuna matata, en skjønn metafor. Du glemmer sorger som du møter på jord. Det er et problemfri, filosofi. Hakuna matata.
Hakuna matata, hakuna matata, hakuna matata, hakuna... Du glemmer sorger som du møter på jord. Det er vår problemfri, filosofi. Hakuna matata.. Hakuna matata.. Hakuna matata.. Hakuuuuna mammatata... Hakuna matata... Ooohhh... Mamatata... Hakuna matata...

Fyll Ditt Sinn Med Kjærlighet:
Jeg kan se hva som kommer, hva? Det vil de neppe tro, hvem? De blir et par og resultatet er at vår trio blir til to, åh... I skumrings øyeblikket, med trolldom overalt. Da blir det så romantisk, skal du se. At dette ender galt...
Fyll ditt sinn med kjærlighet, la amors piler fly. Naturens sang og himmelens stjernedryss, gir liv til alt på ny.
Jeg vil så gjerne si det, men da vil hun forstå. At det som jeg har gjort, det går ikke. Da vil hun bare gå. Han skjuler noe for meg, jeg aner ikke hva. Og hvorfor vil han aldri mere bli den kongen vi vil ha...
Fyll ditt sinn med kjærlighet, la amors piler fly. Naturens sang og himmelens stjernedryss, gir liv til alt på ny... Fyll ditt sinn med kjærlighet, ta hjertet med på.... Gi deg hell og spill til livets fred. Kjærlighetens tråd...
Og hvis de blir et par i natt, kan det sies kjapt, at vår tid sammen er historie. Da er vår venn fortapt....

SangteksterWhere stories live. Discover now