Kapitel 4. Hjemme hos cille

219 5 1
                                    

Mig og Stefan gå op til mit værelset. Han ser at mit værelset er fyldt med plakater af drenge. Han smiller sødt og giver mig et blink i øjet  og siger til mig imens jeg sider ved min seng. skat? Kommer du ikke her over til mig. Jeg tænke i starten har jeg gjort nogle forkert eller sagt nogle forkert til ham imens han var hos mig i den tid. Han tag hans hånd led i lomme og finder en lille æske og sagde skat? Den er til dig  men du må ikke åben før vi har månedes dag. Lover du mig det skat. Det lover jeg  dig Stefan holdt og heldigt at jeg ikke ville åben æske .

Bank bank det banker på  jeg råbter jo altid kom ind eller blive ud . nå nå skal jeg blive sagde Pelle sjovt . da min mor og Pelles mor er bedste venner. Men vi fandt først ud af det i gå  da de snakke sammen i telefon ej jeg lave bare sjov med  dig Pelle kom bare ind. 

Pelle spurgte mig om jeg ville til festen i weekenden ind de tag deres efterårs tur. Men jeg ville ikke rigtig Om jeg ville med . for er bange vist der er nogen fans . sagde til Pelle jeg ved ikke rigtig på grund jeg er bange for jeg få min angst . Pelle han viste godt jeg havde angst .  da han er lige som en lillebror for mig. Han smillet til mig og siger der sker dig ikke nogle.  det søger mig og Stefan for.  Jeg kiggede første på Stefan efter Pelle sagde det . Stefan nikke og gav mig et kys på mund dybt kys . 

Så er du klar til at tag med mig og Pelle.  spurgte Stefan mig to efter
Jeg var helt sikkert på at jeg grene vil med .

Pelle har altid ekstra søn for min mor. Ligesom jeg altid være en ekstra datter for hans mor .  Stefan smiller til mig igen for se om han kan få mit smil frem . Da det er svært for mig at få mit smil frem .

Stefan synsvinkel.
Jeg elsker hendes smil og alt ved hende. Jeg elsker hende mere ind nogle anden . jeg ville aldrig nogen siden udnytte hende så vil jeg hade mig selv . men nu har vi snart månes dag men vi kan ikke være sammen på vores månedes  dag . da hun skal på musik højskole  i 4 måneder . jeg ved hun gøre det for at føle sin drømme . men jeg tænker stadigvæk om hun kommer til at glemme alt om mig . for hun er den jeg elsker  men nu vil jeg tag mig sammen og nyde den tid jeg har sammen med hende . 

Cecilie synsvinkel
Jeg kan ikke klare at jeg skal så langt væk fra mit et og alt. Jeg føler virkelig jeg er ingen ting uden ham. Jeg elsker ham mere ind 1000 ord . Men jeg ved det bliver hårdt for mig , at jeg skal undvære ham i 4 måneder.  Da jeg skal på musik højskole i Sønderjylland .
Men ved at vi  nok klare den og jeg stoler på ham  .  Men lige pludselig kan jeg høre nogen siger mit navn . Cecilie hallo?  Så nu må jeg tag samme og kom til virkelighed,  jeg skyndte med det sammen med at komme til virkelighed.
Jeg nikke til Pelle .

Når nu vil jeg smutte hjem af så i kan være lidt alene sammen sagde Pelle til os. Selvom han ikke var så glad for at for hans dejlige bonus søster, er sammen med hans bedste ven . 

Kort efter Pelle smutte forklare jeg til Stefan at mine forældre snart skal skilte. Og jeg er helt færdig og græder så tåren,  løber løber ned på min Kind. Stefan han skyndte sig over til mig og sagde har du brug for jeg tag med dig på din første dag på højskole.  Jeg nikke og jeg spurgte  min mor med det samme  om Stefan måtte tag med på min første dag på højskole. Min mor sagde ja det må han godt , så jeg skyndte mig med at sige tak til min mor.
da jeg Skyndte  mig op af trappen  flad jeg og slå  mit hovedet.  Jeg gik ud som et lys min øjne var lukke . Min Mor hun skyndte sig  ud og ser hvad der glat?,  Men hun kunne ikke vække mig. Ligepludselig kan Stefan  høre min mor græder . Så han skynder ned af trappen hen til min mor og der ser han mig næsten helt forstene . han begyndte virkelighed at prøve med at  holde op med at græde.  Men det kun han ikke,  jeg kan kun hører dem  men kan ikke se dem . 

To minutter efter fladet vågner jeg . Jeg  råber hvor er jeg !  Stefan ?  Jeg vil bare han ham ved min siden . han hørte mig råbte hans navn,  løbet han  ind til mig fra køkken. skat  er okay ? Jeg synes ikke du skal tag på den højskole Når du få de ture.  Jeg ved han har ret,  han siger det for at passe på mig.  Så jeg valgte af sige nej til efterskolen Og vælger en musik her over.  Det gjort Stefan rigtig glad og kys mig på kind. skat du skal love mig at du passer på dig selv skat, for jeg ville ikke meste dig skat  Sagde han til mig .  lige pludselig  fik jeg at vide at min mor ikke har råd til at sætte mig på højskole. Men jeg kan komme på en skole her over med musik. Og det sagde ja med det sammen.

Nu vil jeg se en film så jeg kan hygge mig med Stefan . For om få  timer har vi månedes dag.  Så jeg visse ham hvad for nogen film jeg havde.  Han valgte self en gyser så er bare det at jeg er virkelig bange når jeg ser gyser. Stefan smiller og lægger hans arme omkring mig  og siger til mig skat der sker der ikke nogle så længe jeg har .
Det gjorde mig mere trygt til jeg kom til at falde i søvn midt i film . jeg kunne mærke at Stefan nusse mig og kysse mig  jeg vågne lige pludselig da han kysse mig.

Da jeg vågner så jeg han kiggede på mig og spurgte mig hvor skal du hen Smukke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg vågner så jeg han kiggede på mig og spurgte mig hvor skal du hen Smukke. Jeg siger til ham at jeg skal på toilette . okay skat men pas på at du ikke flader igen skat , Love mig at du gå stille og rolig ned at trappen skat. Jeg nikket.  og gjorde som han sagde  jeg gik stile og rolig ned af trappen og der ske mig ikke nogle. Men da jeg var færdig med at være på toilette  så stod min dejlige Stefan foran mig i hans bokse shorts og t-shirt.  Jeg kunne ikke lad være med at kigge på mig det var lige som jeg  havde fået kold suppe til morgen mad  da jeg  kiggede sindsyge meget på ham. Han smilet til mig og gik hent til mig for at holde om mig . Jeg kunne mærke at hans hånd på min røv  og jeg tog min hånd på hans over krop. 
Vi kyssede virkelighed længe dyrt kys. Jeg elsker virkelighed hans kys de tag mig helt ind i til drømmeland . på vej op til mit værelset spurgte Stefan mig om han måtte bære mig op i seng . jeg sagde til ham det kan du ikke skat.  Og det skulle jeg ikke ha sagt,  for han  gjort det han bære mig op i seng .

 nu vil jeg være hos dig fra i dag Til på torsdag der hvor jeg skal på efterårs  tour den dag sagde Stefan til mig.  Og det var jeg rigtig glad for. Da vi begge to har sommerferie. Så vil lige spørger  min mor, hun siger ja. jeg visset bedske fra min mor, at han måtte godt være hos os til på torsdag . skat? Er det okay jeg lægger mig til at sove igen, da jeg er virkelig træt efter anfald tidlige i dag . ja self min skat sagde  Stefan til mig. Jeg begyndte at lægge mig ind til Stefan,  og kort lægger vi  i sammen dyne og putter.  jeg så at han to hans arme omkring mig og siger godnat min pige elsker dig at hele mit hjerte . lim jeg elsker os dig sindsyge højt  skat. Stefan smiller i søvnen.

---------------------------------------------------------

Hold da stakkels pige nu kan hun ikke komme på højskole da en sygdom er blive slem . hendes sygdom kan måske koster hendes liv vist hun ikke pas på .

Men glæd jer snart til næste kapitel

-----------------------------------------

Drømme Om StefanWhere stories live. Discover now