Kapitel 2 Tivoli

233 4 0

(Stefans synsvinkel)
Jeg glæder mig vildt til i dag især vist den smukke pige kommer i dag. Hun betyder virkelig meget for mig. Det er lige som mit hjerte banker sindsyge hurtig når jeg tænker på hende. Kan stadigvæk huske vores første dag Som det var i gå. Det var den bedste dag i mit liv. Håber så meget på Hun kommer i dag  Bare for at se mig det vil betyde alt.

Nu vil jeg stå op Og finde det tøj jeg vil ha på i dag. Men tænker stade væk  på hvordan Cille kan, lægge mærke til mig Imens jeg synger på sene.

Ligepludselig finder Stefan Det helt rigtig tøj For han ved at Cille elsker den tøjet.  Så han ville tag den på i dag for hendes skyld.

Han tag hans bukser på og  hans T-shirt på . Og sætter sit hår helt rigtig Så det ser godt ud.

Så to minutter efter ankomme Lauritz ind til Stefan.  Og sagde til Stefan Hold du er allerede Klar? Hvordan kan det være Vist jeg må ha lov at spørger.
Stefan havde ikke så meget lyst Til at fortælle Lauritz At han allerede klar. På grund han ville se godt ud for Cilles skyld. Men han har love mig selv Med at holde det hemmelige. Da det er en overraskelse for drengen.

Jonas kommer lige ind til Lauritz og Stefan . Og siger til dem  at de skal tjek deres telefoner. Så det gjorde de.  De tjekke Dres telefon. Da de opdraget  at det var  Stefan eks som savner ham. Og ville tag ind til koncerten for at få ham tilbage. Hun skrev det op som et opslag på Facebook. I gruppe der hedder vi der til hvor at hjælp hinanden  Og tænke nej nej Ikke hende jeg ville ikke hende mere. Jeg ville ha Cille ikke hende Stefan begyndte at græde så meget. at han er bange for Cille ikke kommer på grund af hende .

eks kæreste. Vil tage ham tilbage. da han ikke elsker hende mere. Den lille møgunge der hele tiden bestemmer over dig. Sagde Pelle højt så hele hotel kunne høre det. Ja sagde Stefan det er hende Og jeg kan bedre lige Cille ind hende. Det kunne Pelle godt forstå så han ville hjælpe Stefan Med at holde hans eks kæreste væk fra ham.

Nå er i klar til at tag afsted spurgte Andy Og spurgte Stefan Jamen Stefan du ser helt trist hvad der glat. Jeg ville ikke snakke om det, Jeg ville bare grene af sted. Så jeg kan få en god dag med jer. Det var Andy sindsyge glad for at høre Men sagde til Stefan. Husk vist der er nogle så sig det til mig okay. Det huske Stefan og satte sig
Ind i Dres bil På vej mode Tivoli København.

Cecilie synsvinkel
Åh yes i dag sker det , jeg  Skal se ham igen.  og oven i købt skal jeg os på date med ham senere i aften. Glæder mig vildt meget men er Stade væk lidt nervøs. Over der nogen der ville tag Stefan  væk fra mig i aften. Så vi ikke kan  få  vores date men jeg ville giv ham chance. for han er min drømme fyr og jeg elsker ham så fucking højt.

Når nu ville jeg stå op kl 13. 00. Hold har jeg virkelig sove så længe. Jeg kiggede lidt på telefon. Imens jeg på vej i bad. For at duften godt Når jeg skal ud på date med Stefan. Ser jeg Stefan har skrev en SMS til mig For der står.

SMS sammen tale
Stefan. Søde skat lige meget hvad sker. Så ville jeg kun være din dreng skat Men jeg er bange.

Cille
Hvad sker skat? Hvad du bange For? 😘

Stefan. Det bare min eks kæreste Har lige skrevet til mig. Og hun har sagt. at hun ville ha mig tilbage men jeg ville kun ha dig skat.

Cille skat? Det kommer ikke til at ske. Hun skal først forbi mig og dem jeg holder. Og jeg ved det er nogen. Hun ikke skal fuck med skat Men skat kan du ha en god tur hjem. Elsker dig 😘😘😘😘😘😘😘😘😘min øjesten 😘😘😘

Stefan. Åh tak min egen. Vi ses snart skat  Kys kys 😘

Cille. Jeps det gøre vi min egen glæder mig min egen. 😘😘😘

Drømme Om StefanRead this story for FREE!