1.Bölüm-Başlangıç

5.2K 175 85
                                    

Marinette'nin Ağzından
Uyandım. Yatağımdan çıktım. Bir bardak su alıp Tikki'nin yanına gittim. Neden mi böyleyim? ÇÜNKİ UYANDIM!!!!! Nalet olsun bu hayat! Bu bardaktaki suyu içecektim ama Tikki'nin üzerine atacam. Yaşasın kötülük PuahahahahahahahZuahahahahaNıahahahaha. Sanırım moduma giriyorum. Tikkinin üzerine suyu attığımda uyandı.
Tikki:Marinette nabıyon???
Marinette: İyiyim sen Nabıyon?
Tikki: Niye su attın!?!?
Marinette: Off bu kadar dırdır yapacağını bileydim yapmazdım.
Tikki: Nyse hadi gyin s.s. 😒
Mari: anam sen bana trip mi atıyon?
Tikki: yok bşiy uff snane be slk😒😒
Mari: ya trip atma artık hadi kurabiye vercem.
Tikki:Harbi mi
Mari: hadi tamam harbi.
Bu uzun ve sıkıcı diyalogdan sonra üstümü giyinip pastaneden dört kurabiye alıp evden çıktım. Birini çantamdaki Tikki'ye verdim. Ve diğer üçünü de aynı anda ağzıma tıktım. Her neyse okula geldim ve Alya'yı gördüğüm gibi yanına gittim.
Mari: naber tosbağa
Alya:iyi sen çiğköfte
Ha bu arada demeyi unuttum. Çiğköfte iz may layf. Ay kent yaşamak vitaut Çiğköfte 🌯🌯🌯🌯.
Marinette: çiğköfte deme Canım çekiyo.
Alya: bak seninki geliyo
Adrien'den bahsediyo herhalde. O çocuğun benden çok hoşlandığını biliyorum. Bende ondan biraz hoşlanıyor olabilirim. Yanıma geliyo ,geliyo ,geliyo ,gelirken kızarıyo ,yüzü Nathaniel'in saçlarına döndü ve geldi.
Adri: S-selam Nettemari y-yani Mari.
Mari: selam Adrien.
Adri: ş-şşeyy ben sana bişey sorcaktım
Marinette:sor?
Adri:B-benimle s-sen s-sinemaya istemek geliyor y-yani geliyor istemek😳 yani ıııı b-benimle sinemaya gelmek ister misin?
Mari: memnuniyetle.😄😃😉
Adri: sonra görüşürüz Marinette 😳
Marinette: bay bay.👋🏻👋🏻
Aman tanrım ilk defa kekelemedi. Her neyse. Ne zaman. Gideceğimizi söylemedi. Hemen yanına koştum.
Marinette: Hey Adrien(burayı Adğiyan diye okuyanlar Fransız ,Edriyın diye okuyanlar İngiliz ,Adrien diye okuyanlar Türk Adriyın diye okuyanlar ise Bağcılar stayla :p)ne Zaman gideceğimizi söylemedin.
Adri: ah! Üzgünüm( yaşasın kötülük hikayenin akışını bozdum Niahahahahaha Puahahahahaha zuahaahahahahaha )bu akşam altı uygun mu?
Mari: olur bay bay!👋🏻👋🏻👋🏻
Okul Çıkışı
Alya'ya bay bay dedikten sonra eve gidip üzerimi değiştirdim

Adri: ah! Üzgünüm( yaşasın kötülük hikayenin akışını bozdum Niahahahahaha Puahahahahaha zuahaahahahahaha )bu akşam altı uygun mu?Mari: olur bay bay!👋🏻👋🏻👋🏻Okul ÇıkışıAlya'ya bay bay dedikten sonra eve gidip üzerimi değiştirdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Pek makyaj yanlısı değilimdir. Bu nedenle makyaj yapmayıp Adrien'in gelmesini beklemeye başladım.

Selam böcüşler bu benim teknik olarak yedinci kitabım. Bu nedenle şunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum( Master fu babam olur :D ) yazım hatalarına pek dikkat etmiyorum. Yani yazım kurallarına. Yanlış kelime yazımı varsa yorumlarda belirtin. Çiğköfteli kalın🌯🌯🌯dfasfadfafdsfgateafgdytsyr

Without The UmbrellaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin