Happy Ending

1.9K 111 8


di sebuah taman yang dipenuhi dengan bunga,kicauan burung,laut dan sungai yang mengalir....jungkook dan herin telah disahkan berkahwin...dan bukannya kontrak lagi tapi selamanya....

jungkook dan herin sungguh gembira...tae juga hadir dengan pakaian banduannya....dia tersenyum dalam tangisan....

Tae: tahniah herin

Herin: oppa

herin memeluk tae dengan erat....jungkook yng jauh melihatnya dengan senyuman...

Herin: oppa ada lagi setahun je kan?

Tae: tak...oppa ngaku semua oppa yang buat walaupun bukan oppa buat....

Herin: kenapa oppa buat cm tu....oppa tak sayang herin ke

Tae: oppa tak pernah tak sayang herin.....tapi semua orng tak suka oppa....lagipun biar je lah oppa terima balasan atas perbuatan oppa...biar herin bahagia

Herin: herin takkan bahagia kalau oppa tak bahagia

Tae: setiap orang penghujung hidup ada yng sedih ada yang gembira.....dh takdir oppa dengan herin lain....herin terima je ya...dh herin fokus je dekat kehidupan herin.....oppa ni takpe....tetapkan je dalam ingatan herin

Herin: herin sayang oppa selamanya....oppa jaga diri ya kat sana...semkga kita jumpa kat sana...

Tae: nae...oppa pergi dulu....annyeong...

tae berlalu pergi dengan kereta polis....herin melihat tae dengan tangisan....dia menangis semahunya.....jungkook datang dan memeluk herin.....herin menangis dalam pelukan....jungkook

Jungkook: dia nak awak bahagia.....so awak kena tunaikan hajat dia....kalau dia nampak awak nangis mesti masak saya dia kerjakan....

Herin: saya sayang dia......selamanya dia dalam ingatan saya....

Jungkook: semoga kita jumpa dia di sana...

di dalam kereta polis...

Tae: herin...hari ni hari pergantungan oppa....oppa akan dihukum bunuh,...semoga oppa dapat junpa herin kat sana....herin jaga diri....jangan nangis....senyum dalam kehidupan herin....oppa akan selamanya jaga herin dari jauh....

tanpa mereka sedari herin dan tae menangis dalam masa yang sama....

Herin: herin sayang oppa....jaga diri oppa....semoga kita berjumpa di sana...

semoga kita berjumpa di sana

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

The End

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

The End

yeah!!!!akhirnya tamat pun Love Between Nerd And Arrogant....ni adalah fanfic author yang paling panjang.....dan mendapat sambutan hangat....thanks kepada semua readers yang dah vote dan baca fanfic author yang tak seberapa ni....yeah happy ending!!!!!seperti semua readers mahu happy ending.....lain masa author akan buat fanfic yang lain pulak....hope readers sentiasa membaca fanfic author walaupun tak seberapa.....jasamu akan ku kenang....

[COMPLETED] Love Between Nerd And ArrogantRead this story for FREE!