You Here?

1.3K 90 0



awal pagi di rumah herin

seperti biasa herin akan keluar untuk joging di sekitar kawasan rumahnya...tanpa dia sedari ada seorng namja ikutnya dari belakang....semakin lama semakin jauh...tiba2

???: cermin kereta

Herin: kejap....kenapa

herin menoleh ke belakang....dan mukanya menunjukkan reaksi yang sungguh terkejut....dia jatuh terduduk.....namja itu segera mengangkat herin...

Herin: jung...jungkook

Jungkook: ya saya....Jeon Jungkook.....jiran arrogant awak

Herin: mcm mana awak ada kat sini...bukan ke

jungkook memeluk lengan herin kemudian mereka berjalan sama2

Jungkook: saya bosan kat luar negara tu so saya balik lah sini....kenapa tak leh ke

Herin: kejap...

herin melepaskan tangan jungkook

Herin: jngn ckp rumah besar tu

Jungkook: ya saya duduk situ....so kalau awak nak marah awak marah sekarang je....sbb saya lah orng yng telah musnahkan kesayangan awak tu...

Herin: so awak dh ada teman baru lah

Jungkook: ouh dia...nama dia Jeon Jungmi.....dia adik saya....dia mmg tak pernah wujud kat korea ni sbb dis tu sibuk belajar luar negara....so dia yng ajak saya balik sini

Herin: ouh...

Jungkook: awk dh ada teman baru ke

Herin: belum...

Jungkook: ada chance lah ni

Herin: entah...

herin lari daripada jungkook....dan jungkook mengejar...

semalaman herin tak keluar dari bilik dia...cm biasa lah teropong rumah jungkook....

di rumah jungkook

jungkook sedang syok tengok movie di tingkat bawha dengan jungmi...

Jungmi: oppa nk tanya ni

Jungkook: tanya je lah...

Jungmi: mana bekas isteri oppa dulu

Jungkook: ingat tak yng hantar makanan semalam?

Jungmi: unnie tu ke

Jungkook: yes....dia lah bekas isteri oppa

Jungmi: kenapa oppa cerai dengan dia

Jungkook: pembetulan....kitaorng kawin kontrak...bila kontrak tu dh luput kena lah berpisah....kitaorng buat pun sbb masa tu kitaorng benci sesama sendiri

Jungmi: ouh...oppa aq ni tak sweet langsung.....

continue...

[COMPLETED] Love Between Nerd And ArrogantRead this story for FREE!