giriş

6.3K 543 358
                                    

Merhaba!
Gotham'a hoşgeldin.Sisler ile harmanlanmış şehire.Mimarisi çoğunlukla grotesk ve bohemdir.Güneşin açtığıysa görülmemiştir.Eğer burada yaşayacaksan karanlığa,soğuğa ve kötü adamlara alışmalısın.Evet evet. Kötü adamlar,katiller,psikopatlar,
soyguncular ve daha niceleri.Burası öyle bir şehirdir ki her arka sokağında illaki bir kötülük olur.Eğer şanslıysan,saldırıya uğradığında sadece paranı alırlar.Eğer değilsen..
Şöyle söyleyelim eğer değilsen başına gelebilecek en iyi şey kendini bir çöpte çürürken bulmak olur.Ölmek,özellikle de senin gibi yalnız biri için oldukça normal bir durumdur.Herkese karşı dikkatli olmalısın.Melek yüzlü katiller de oldukça boldur bu şehirde.Buradaki insanların gerçek amacını asla ama asla bilemezsin!Çünkü biliyoruz ki "sırlar"da çok önemlidir Gotham'da.Bu sırlar hayatını kurtarabilecekleri gibi ölüm sebebinde olabilirler.

Birde bu kötülerle kafayı bozmuş olan biri vardır.İçinde,şehri saplanmış olduğu bu karanlıktan kurtarmak için saplantılı bir istek duyan bu kişi aslında belki de Gotham'daki tüm kötülerden daha da korkulması gereken biridir.Çünkü bunları yaparken düşündüğü şey Gotham'ın iyiliği için savaştığıdır.Oysa şimdiye kadar öldürdüğü,işkence ettiği onlarca kişiye bakarak konuşursak onunda elleri en az diğerleri kadar kanlıdır.O Gotham'ın hakettiği ancak asla kabul etmeyeceği kahramanıdır.

The Bat of Gotham:

"Batman"

Yani anlayacağın Batman'de asla güvenmemen gereken birisidir.Çünkü senin iyi biri olmadığına kanaât getirirse seni öldürmekten çekinmeyecektir.

Bir yanın bunların basit ama iyi kurgulanmış bir şaka olduğunu düşünürken diğer yanın korkudan titriyor ve buradan gitmenin iyi bir fikir olacağından bahsediyor, farkındayız.Ancak buraya yeni ümitlerle geldin ve söylediklerimizin gerçek olduğuna tam anlamıyla ikna olmadan buradan gitmeyeceğini de biliyoruz.

Evet uzaktan gelen kişi.Gotham kısaca böyle.Sana bunları anlattık çünkü senin ki gibi kayıp bir ruhun bu şehrin karanlığında kolayca kaybolacağından neredeyse eminiz.
Umarız ki bizi şaşırtırsın.

Sözlerimizi bitirmeden evvel sana son bir tavsiyede bulunmak istiyoruz.

"Yeşil Saçlı Adam"

Dileriz onu görme talihsizliğini yaşamazsın.Bu şehirde belkide karşılaşmayı isteyeceğin son kişi kendisidir.Sakın niye deme.Neden bahsettiğimizi elbet sende anlayacaksın.

GOTHAM || Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin