1.

26.7K 296 79

Reggel egy kávéval indítottam. Felvettem egy miniszoknyát, és egy passzos spagettipántos blúzt. Lófarokba kötöttem a hajam, felvettem a kedvenc Converse tornacipőm, úgy indultam el dolgozni. Tavaly érettségiztem le, azóta egy bárban dolgozok. Kezdésnek nem rossz munka.
Ahogy beérek a bárba, minden reggel nyitás előtt még egy utolsó pillantást vetek magamra a mosdó nagy tükrében. Ez a reggel is ugyanúgy indult el.
Éppen szempillaspiráloztam, amikor kinyílt a mosdó ajtaja, és egy helyes, kockás hasú, izmos férfi lépett be. Világosbarna haját meglobogtatta az enyhe huzat. Azt hittem először, hogy csak álmodom, de nem, mert megszólított.
-Hé, szia.-Mosolyodik el. Először köpni-nyelni nem tudtam, majd gyorsan összeszedtem magam lélekben, és válaszoltam.
-Hali.-Rebegtettem vékonyan a hangom.
-Még új vagyok itt, ma van az első napom.-Nyalja körbe a szájàt. Ez a cselekedete annyira beindította az én nyelvem, hogy majdnem veszekedést folytattam vele, hogy nyugodjon le.
-Hú, szuper!-Mosolygok rá.
-Láttam hogy te vagy az első ma, gondoltam bejövök.-Kacsint rám.
-Ahh.
-Miaz?-Bazsalyog.
-Semmi. Csak..
-Legyél nyugodtan őszinte.-Kacsint ràm megint. Odajön hozzàm majd belebujtatja a jobb kezét a szoknyám alá. Körbenyalja az ajkait.
-Ne nyaldosd így a szád.-Húzom a szàm széles mosolyra.
Sóhajtok egy nagyot. Teljesen beindítja minden porcikám. Azzal a mozdulattal letépi rólam a szoknyám és a tangàm, a melltartóm kikapcsolja, és szabaddá engedi a melleim a blúzban. Megfogja a derekam, megfordítja a testem, és széthúzza a seggem, majd hátulról tolja belém. A mosdókagyló szélében kapaszkodom meg. Először felénken kezdi el húzogatni férfiasságát, majd apránként gyorsabbra vált. A seggem erősen markolja, miközben én is próbálok mozogni rajta. Kiéhezett vagyok már egy ideje, nem sok kell nekem sem a csúcsig. Ahogy elélvezünk, kihúzza belőlem férfiasságát, visszateszi a nadràgjába, és elkezdi csapkodni a tenyerével a seggem.
-Gecijó tested van....
-Emm.
-Gecijó tested van Emm.
Esküszöm benne lennék még egy menetben, de sajnos 5 perc van nyitásig, és Avie is mindjárt itt van.-Pillantok szomorúan az órámra.
-Rob vagyok. -Nyújtja a kezét. Megfogom, majd megràzom.
-Emm.-Ismétlem a nevem.
-Egy menetben még benne lennél?-Nevet.
-Na jó, mostmàr menjünk, nyissunk ki.-Nevetem el magam énis, majd gyorsan rendbe szedem magam, és kinyitok.

Heeey nép!😘
Hogy tetszett az első rész?😙😜😍
Remélem nem lett túl perverz, durva,tul szexualis vagy valami😶😁😄
írjatok kommentet, csillagozzatok😊
Thank you guys😘
Love meg minden.
//Egy kicsit átdolgoztam a sztorit, hogy ne legyen ennyire durva😁//

xxRegina

Adult story Read this story for FREE!