hoofdstuk 57

1.4K 49 7
                                    

ik ga nu 1 of 2 keer in de week updaten maar misschien op andere dagen. ik heb het nogal druk en dat terwijl ik geen school meer heb. veel lees plezier

Pov Lars

Sanne lig bij Max op zijn schoot. Een steek van jaloezie gaat door me heen, en waarom weet ik niet. Ik vind haar leuk maar ik weet dat ze mijn niet leuk vind. En al helemaal niet nadat ik zo bot tegen haar deed. Ik weet zelf niet eens waarom ik zo deed.

Als we eindelijk weer thuis zijn slaapt iedereen behalve ik. Dat kan ook niet echt anders want ik ben aan het rijden. Ik maak de rest, behalve Sanne, wakker en we stappen allemaal uit. Max tilt Sanne op en loopt met haar naar de woonkamer. 'eehm ze kan niet naar haar kamer toe. Haar bed stond nog niet in elkaar. Waar moet ze nu slapen. De rest van de kamers zijn nog helemaal niet klaar. En waar zijn de meiden eigenlijk?' op het moment dat Steve het zegt komen de meiden aar beneden toe. Ze kijken naar Sanne die aan het slapen is en ze kijken ons vragend aan. We schudden ons hoofd zodat ze niet iets gaan vragen en ze knikken begrijpend. 'Ze kan wel gewoon in mijn bed slapen.' zeg ik tegen de jongens. 'ja, maar het is wel handig dat Max bij haar blijft.' ik kijk Steve aan en knik dan met tegenzin.

Max breng Sanne naar mijn kamer en zelf loop ik er ook heen. Ik ga naar de kast toe en pa wat kleren en een handdoek. Ik loop naar de badkamer en laat de douche arm worden. Ik haat het als de douche koud is als ik eronder sta. Als hij dus warm is ga ik eronder staan en doe wat shampoo in mijn haar en was er meteen mijn lichaam mee. Ik sta eronder vandaan en zet de douche uit. Ik droog me af en doe mijn kleren aan. Het is al best laat maar ik ga nog even lang de moeder van Sanne toe om te zeggen dat ze weer thuis is.

Ik stap in mijn auto en rijd naar hun huis toe. Als ik er ben zie ik dat Ilse meteen naar buiten toe komt. Ze trekt me mee naar binnen en gaat op de bank zitten. 'hebben jullie haar gevonden?' ik knik en ze kijkt me afwachtend aan. 'is het hem gelukt? Heeft hij haar verkracht?' vraagt ze dan aan me.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu