BÖLÜM 1 HEYECAN.

14.9K 458 84
                                    

Güneşin ilk ışıkları Beyazın beyaz yüzüne düşerken, gözlerini açtı genç kız. Bu gün güzel bir gündü çünki en yakın arkadaşı Efsanenin düğünü vardı. Nedense çok heycanlıydı,kalbi güm güm atıyordu. Bu durumuna bir anlam veremiyordu Beyaz.

Yatağından hızlıca kalkıp banyoya doğru gitti, banyosunu yapıp saçlarını kuruladı. Dolaptan kendine kıyafet seçip giğinmeye başladı. Salaş bir atlet ve kot pantalon seçmişti giğinmek için. Odasından çıkıp mutfağa doğru ilerlerken güzel kokular her yana sinmişti. Galiba Harika hanım börek yapmıştı.

Mutafağa yavaş adımlarla ilerleyib annesini arkadan kucaklayıp yanağından öptü."günaydın Harika hanım nasılsınız bu gün"

Harika hanım da kızını öperek"ooyy benim güzel kızım sana da günaydın" sonra kızını baştan aşağı süzerek, gözleri dolmaya başladı.

Beyaz annesinin bu halini görerek gözlerinden akan yaşını sildi."noldu? neden ağlıyorsun anne?"

Annesi kızına gülümseyerek,"senin de hayırlı işini bir göre bilseydim" diye iç çekti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Annesi kızına gülümseyerek,"senin de hayırlı işini bir göre bilseydim" diye iç çekti.."

Beyaz afallayarak "inşAllah o gün de gelir annecim, sen dert etme."Harika hanım kızını yeniden öperek "inşAllah" dedi. Sonra da " hadii Beyazım çabuk kahvaltını yap oyalanma kuaföre gecikeceksin.

Beyaz hazır olan sofraya bakıp iç çekti."anne geçikirim sonra"
Harika hanım "olmaz öyle aç aç başın döner mazAllah çabuk bir şeyler artıştır"diye kızını azarladı.

Beyaz kıkırdayarak" tamam annecim hemen kızma" sofraya dizilmiş salatalıktan, peynirden, bir az zeytinden ağzına attı. Sonra da annesine dönüp" oldu mu annecim?" diye sordu.

Annesi tam ikna olmasa da"iyi peki öyle olsun bu seferlik" dedi.

Sonra ayakkabılarını giğine giğine "abimle babam nerde?"

"Abin okulda baban da erkenden işe gitti."

Annesi üzülerek " Buğranın bu aralar pek keyfi yok gibi anlamıyorum ne oluyor bu çocuğa"

Beyaz kendini daha fazla tutamayarak bir anda"belki gönül işidir anne ne biliyorsun" diye abisinin sırrını ağzından kaçırı verdi.

Annesi şaşırarak"neee" diye sevinerek kızına baktı. Beyaz "neden şaşırıyorsun ki, abim yakışıklı , delikanlı biri neden olmasın ki."

Harika hanım kahkaha atarak"ayy çok sevindim ya oğlum büyümüşte aşık mı olmuş"

"Evet annecim. Hem ben kızı da tanıyorum okuldan. Güzel bir kız düzgün birine benziyor. Anne bak kimseye söyleme bak vallahi Buğra bilse beni öldürür."diye annesini uyardı.

Harika hanım kıkırdayarak "tamam tamam olur kimseye söylemem aramızda"

Beyaz annesinin böyle mutlu olduğunu görünce çok sevindi. Ama bir yandan da abisinin söyledikleri aklına geldi. "Bak eğer kimseye bu durum hakkında bir şey söylersen... seni çok fena yaparım bilmiş ol" Genç kız yutkunarak içinden"yandığımın resmidir artık"diye geçirdi...

İLK SENİ💜 SEVDİM (BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin