8.

797 20 0

Louis pov.
Hier zit ik dan in de badkamer met een zwangerschals test die zegt 2-3 weken zwanger. Hoe ga ik dit harry vertellen wil hij uberhaupt vader worden. Ik begin te snikken en laat me via de muur op de grond zakken. Ik ben een freak. "Lou baby ven jij daar" hoor ik aan de andere kant van de deur."ja-" zeg ik maar snik ondertussen. "Ben je aan het huilen lieverd wat is er aan de hand" vraagt hij ik maak de deur open en stort me in zijn armen waarna ik nog harder begin te snikken. "Shhh rustig maar wat is er aan de hand" vraagt harry die me probeert te kalmeren. "I-i-ik b-be-ben -" verder kom ik niet want ik voel een brok in mijn keel dus ik geef hem de test.

Harry pov.
Hier sta ik dan met een zwangerschaps test die positief aangeeft. "Je-je bent zwanger?" Vraag ik vol ongeloof hij knikt en begint nog harder te huilen. "Maar dat is toch super? Ons kindje liefje dan krijgt liv een broetje of zusje" zeg ik blij. "Maar hazz we zijn 17 en we hebben al een 1 jarige dochter (harry heeft liv geadopteerd daardoor is liv zijn dochter) ik kan het niet alleen straks laat je me ook alleen" snikt hij. "Lieverd ik laat je nooit maar dan ook nooit alleen en onze ouders en vrienden zullen ons helpen en ja we zijn 17 maar als we liv kunnen opvoeden lukt gaat het ook met dat kleine mensje in je buik" zeg ik waarna ik over zijn buik wrijf.
"Echt" vraagt hij en ik knik en geef hem een knuffel. "Zullen we de rest het nieuw vertellen?" " ja dat doen we" als we aan tafel zitten verteld gemma over een jongen die ze heeft ontmoet. "Ehem ik en louis moeten jullie iets vertellen" zeg ik en iedereen kijkt me aan. "Wat eh harry probeert te zeggen is dat we zeg maar een kindje verwachten" zegt louis nerveus. "Omg wat leuk ik wordt weer tante" stuitert gemma door de kamer. "Oow wat leuk voor jullie proficiat" zegt mijn moeder en de vader van louis knikt instemmend. "Wanneer gaan jullie het de rest vertellen?"

Louis pov.
"Wanneer gaan jullie het de rest vertellen?" Vraagt mijn vader. "Nou ehm ik weet het niet zo goed" zeg ik. "Zullen we het morgen op school vertellen"vraagt harry hyper. " ja maar ik 2/3 weken zwanger wat als er nu iets mis gaat ik denk dat we beter nog even kunnen wachten tot we zeker zijn dat er niet veel meer kan misgaan zoals rond 12 weken" zeg ik een beetje bang voor harry's reactie. "Oow daar had ik nog niet aan gedacht maar ik denk dat je daar gelijk in hebt" zegt harry bedenkelijk en kust mijn kruin. "Papa mooh ijje mooh"zegt liv terwijl ze tegen me aan komt hangen. "Kom dan breng ik je lekker baar bedje lieverd" zeg ik als kk dr optil en naar biven breng als ik haar na 15 minuten in bed heb liggen ga ik naar de kamer van harry en mij. We hadden van harry's slaapkamer die van liv gemaakt aangezien harry en ik een kamer delen. Ik zie dat harry al in bed ligt en ik ga naast hem liggen. "Zie je het al voor je lou jij ik liv en onze kleine" zegt harry en aait ober mijn nog platte buik. "Mhm" mompel ik nog en val in een diepe slaap.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nieuw hoofdstuk ik hoop dat jullie het leuk vinden
Xxxlottie

Hes My Stephbrother ? L.sLees dit verhaal GRATIS!