He die?

1.3K 88 0



malam di rumah herin

tae balik dengan keadaan tergesa....

Herin: oppa kenapa ni

Tae: jungkook dia

Herin: dia kenapa oppa

Tae: dia dah mati

herin sangat terkejut sampai dia terdiam dan jatuh terduduk.....

Herin: dah agak dah jadi cam ni....kat mana dia

Tae: dia di bawa ke hosital untuk bedah siasat....

Herin: sampai hati kau tak ucap selamat tinggal sebelum pergi....

keesokan harinya

herin,tae,omma herin dan omma jungkook berada di perkuburan untukmelihat jungkook buat kali terakhir......

Puan Seo: jungkook tak ucap selamat tinggal pun kat omma....

Herin: kalau berul ni awak saya harap awak aman dan tenang di sana....tapi hati saya masih berkata awak masih hidup.....apa jadi kat awak jungkook....

mereka semua pulang ke rumah.....herin pergi ke rumah jungkook dengan pakaian serba hitamnya.....dia melihat bilik jungkook....dia terjumpa frame yang ada gambarnya memakai spec besar.....dia melihat fon jungkook....

dia membuka galeri dan terdapat gambar curik yang ditangkap oleh jungkook....dan orangnya

Herin: tak gentle lah kua ni.....amik gmbr aq senyap2 ego je lebih.....

herin melihat fon jungkook sambil tersenyum.....tiba2 fon rumah jungkook berbunyi....herin segera turun ke tingkat bawah dan mengangkat ganggang fon rumah jungkook

Herin: nuguseyo

senyap

Herin: nuguseyo....

panggilan terputus

Herin: siapa pulak main call2 ni....

continue......

[COMPLETED] Love Between Nerd And ArrogantRead this story for FREE!