Proloog

7.9K 250 36
                                    

Pov Lola

Hoi ik ben Lola, ik ben 17 jaar oud. Mijn vader is de alpha van de Blue Water pack. Mijn zus Layla van 19 jaar wordt luna van deze pack. Haar mate wordt de alpha. Ze heeft hem al gevonden, hij heet Max en is 21 jaar. We zijn heel blij met hem. Hij wordt een goede alpha. We delen Europa met de Green Water pack. Hun zijn hele goede vrienden van ons. Hun toekomstige alpha is Justin, hij heeft zijn mate al gevonden en raad eens het is mijn beste vriendin Anna. Anna is de dochter van mijn vaders delta. Een delta is de gene onder de beta, een soort van 2 de raadgever naast je beta. De zoon van de Beta is Marco, hij is 18 jaar en is mijn beste vriend. Hij heeft nog geen mate.
Net als ik, alleen hij wil het heel graag en ik niet.

We hebben ook nog 2 vijanden : De Black Water pack en de Red Moon pack. Ze zijn wreed, niet alleen de alpha's maar ook de hele pack. De alpha's zijn broers. Ze hebben heel Noord-Amerika.

Er is een feest 1 keer in het jaar, alle alpha's, beta's, delta's en kinderen daarvan komen. En dit jaar is het in mijn pack. Van mijn vader mag ik niet met JAYDEN (ALPHA black water pack) en JASPER (ALPHA RED MOON PACK) praten. Ik heb daar helemaal geen probleem mee. De alpha's gaan het ook hebben over het probleem van de vampiers en rogue's. Ik wilde daar ook bij zijn maar mijn vader gaat dat vragen aan de alpha's. Morgen is de hel want dan komen Jayden en Jasper met hun bèta Jackson en delta Daniël. Ze logeren allemaal hier 3 of 4 dagen. JIPPIE! hoor het sarcasme. Maar goed ik heb me nu voor gesteld dus tot morgen want ik ga nu slapen.

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu