5.

1K 23 2

Louis pov.
"Lou wat deed je eigenlijk samen met harry? Hij heeft je toch niet weer geslagen he?" Vraagt niall die me bezorgt aankijkt. "Nee we nouja zijn zeg maar stiefbroers en moeten samen naar school. Nu hebben we een deal gemaakt dat als ik niemand iets zeg van het pesten dan zou hij stoppen en zou zijn moeder en me vader er niet achterkomen" zeg ik. "Weetje lou ik denk dat dat een goede deal was" zegt niall. De bel gaat en we lopen naar onze eerste les wiskunde. "En dat deel je door het aantal en zo krijg je het gemiddelde." Zegt mvr duncun. "Mnr tomlinson zou jij ook kunnen opletten" zegt ze om me uitgedachte te halen en ik hoor een paar kinderen gniffelen. "Zeker weer aan het dromen over een vriendje die hij nooit krijgt." Gilt nick door de klas. En ik voel de tranen achter mijn ogen branden. "Mnr grimshaw ga je maar melden" zegt mvr duncun. Gelukkig verloopt de rest van de les en de dag snel. Ik moet alleen naar huis want harry had eerder uit dan ik. Als ik thuis kom zie ik iets super schattigs harry die met liv aan het spelen is.

 Als ik thuis kom zie ik iets super schattigs harry die met liv aan het spelen is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Aaw mijn twee schatjes" zeg ik en harry kijkt om. Hij loopt naar me toe en geeft me een kus. "Papa" zegt liv blij terwijl ze met haar handjes naar me graait. "Kom maar liefje" zeg ik en pak haar over van harry. "Waar is hunter" vraagt harry." Ik heb haar namenlijk nog niet gezien" "oow nee ze is mee met pap werken" zeg ik. "He hoezo dat" "omdat hunter een politie hond is gekkie" zeg ik en zet liv in haar box. "Oow  dat wist ik niet" zegt harry. "Jemma jemma" gilt liv vanuit dr box. "Gemma heeft  haar dr naam geleerd" zegt harry die naar liv kijkt. "Ja dat denk ik ook" zeg ik. "Weetje ik denk dat ik dr ga leren dat jij papa hazz bent" zeg ik en harry's ogen beginnen smte stralen."echt" vraagt hij. "Ja echt" zeg ik. "Ehh lou liam komt langs. je vader en mijn moeder gaan uit en gemma is naar een vriendin slapen." Zegt harry." Zolang hij mij maar niet lastig valt vind ik het ni-" verder kom ik niet want de vel gaat en liam staat vor de deur. Liv begint te huilen omdat ze een flesje wil. Dus sta ik op en maak er een."oow ook hoi lewis" zeg liam zodra hij me in de keuken ziet."hoi liam" zeg ik zonder op tekijken en voel of het flesje niet te warm is. "Ach ga je nu uit een fles drinken baby" zegt hij spottend en harry staat erbij en miemt een sorry. Ik knik als antwoord dat het niet erg is en antwoord liams vraag kalm"nee mijn zusje heeft een fles nodig" zeg ik. Als liam er achter komt dat liv mijn dochter is ben ik dr geweest. Hij lijkt even uit het veld geslagen te zijn van mijn antwoord dus ik loop naar de woonkamer en geef liv een fles. Harry en liam hebben inmiddeks ook plaats op de bank genomen en zijn in gesprek. "Lou kun jij hunter even wat eten maken ik ga nu weg met anne" zegr mijn vader die blijkbaar thuis is gekomen. "Ja is goed hunter meisje kom" zeg ik en overhandig liv aan harry die haar zorgvuldig haar fles verder voert.

Harry is echt een super vader voor liv ik hoop dat ik later kinderen met hem krijg.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hes My Stephbrother ? L.sLees dit verhaal GRATIS!