♕Giriş♕

12K 579 473
                                    


JungKook


      Ben Jeon JungKook. 18 yaşında , onların deyişiyle 'Seçilen' bir erkeğim. Onlar kim mi? Bunu söylesem bile benim deli olduğumu düşüneceksiniz. İlk öncelikle şunu söyleyeyim , hayır deli felan değilim.Onların kim olduğunu söylemeden önce minik bir soru size : Geceleri hiç değilse bir kaç kez birinin veya birilerinin sizi izlediği düşüncesine kapıldınız mı? Hemen hemen herkesin cevabı 'evet' olacaktır. 

      Bu korkunç hisle dolan vücudunuzu rahatlatmak için hemen gözlerinizi açarsınız. Sizi izleyen kimse yok değil mi? Gözlerinizde ki renkli lensleri çıkarın ve olaya bir de siyah beyaz bakın.  Gökkuşağı gibi olan dünya bir anda karanlığa gömülünce korkunç durmuyor mu? Ama üzgünüm ki gerçekler böyledir. Siz olaya doğru bakış açısıyla bakmazsanız  her şey mükemmel görünecektir. Renkleri atıp gittiğinizde ise acı gerçeklerle karşılaşırsınız. Benim tek sorunum da bu gerçekleri küçük yaştan itibaren görmekti. 

     Çoğunuza bunlar mantıksız ve salakça gelecektir. Aslında söylediklerimin hepsi 'Onlar' la alakalı. Geceleri bize izlendiğimiz duygusunu veren ve aslında var olup yok olan kişilerdir Onlar. Size 'Onlar'ı tanıtayım. Gölgeler. 

      Benim korkunç bir gücüm var. Gölgeler tarafından bana verilen özel bir güç. Bu güç neye mi yarıyor? Onları görebiliyor ve hissedebiliyorum. Bu doğru , onlarla konuşabiliyorum. İlk başta korkunç gelse de aslında öyle değil. Aslında herkesin gölge arkadaşları vardır. Bu kişiliğinize göre değişebilir. Kızgın bir kişiyseniz kızgın bir gölgeye sahip olursunuz. Sürekli ağlayan bir tipseniz ağlayan bir gölge hep sizin yanınızda olur. Onlar bir bakıma vücudunuzun bir parçası ama onlar sizden çok daha gerçektirler. Onlar yoksa , siz sadece bir boşluk olabilirdiniz. 

      Benim 6 gölgem var. Jimin , Hope , Namjoon , Jin , Suga. Diğer kalan adının ortalık yerde söylenmesinden hiç hoşlanmaz. Bu yüzden kısaca ona 'V' diyelim. Her gölge bir duyguyu , bir şeyi yansıtıyor. Açıklamak gerekirse ; 

      Jimin , mutluluğu yansıtıyor. O hep neşelidir ve ne zaman üzgün olsam benim yanımda olan gölgedir. 

     Hope , umudu  yansıtıyor. Bir şeyden vaz geçmeyi düşündüğüm zaman bana hep doğruları söyleyen , umudumu yitirmememi sağlayan odur. 

      Namjoon , şansı yansıtıyor. En kötü olayın içinde bile hep iyi bir şans olduğunu söyler. 

      Jin , çocuk ruhunu yansıtıyor. Gölgelerim arasında en büyüğü o. Ama o her zaman bir çocuğun sahip olduğu saflığı taşır. 

      Suga , ciddiyeti yansıtıyor. O hep pişman olmayacağı kararlar alır.  

       V , tuhaflığı ve garipliği yansıtıyor.  Üstelik gölgeler arasından en fazla hissedebildiğim kişi V'dir. Onun sesi her zaman daha net çıkıyor ve sanki o gerçekmiş gibi hissediyorum. Beni bütün hallerimle kabullenen gölgedir. 


      Onlarla küçüklüğümden beridir tanışıyorum. Ben büyüdükçe onlarda büyüyor. Gölge olmalarına rağmen onları nasıl görüyorsun diye soranlar olabilir. Onların ne renk saçları olduğunu , mavi vb. gibi hangi renkte bir şeyler giydiklerini göremiyorum. Ama onların şekillerini siyah da olsa görebiliyorum. Tek bir kişi dışında. V'nin renklerini az da olsa görebiliyorum. Diğer gölgeler hafif silikken o hep gerçekten varmış gibi gözüküyor. Üstelik ilk tanıştığım gölge de oydu. Bu da onu diğerlerinden daha çok sevmemi sağlıyor. Doğru , ona aşığım. 

      


Yazdığım ilk fic olacak ^^ Lütfen oylarınızı ve yorumlarını eksik etmeyin. Şimdiden çok teşekkür ederim ♥♥♥

      


     

Weird Boy :: Vkook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin