It's hot in here....

5 2 1

Ik draaide me om "Rheagon!" zei ik vol vreugde, het was hem echt. "Ik heb je zo gemist" zei ik er nog achter aan. "Ik jou ook Freya" zei hij en hij gaf me een knuffel . We begonnen volop te praten over hoe alles ging, en waarom ik nu hier ben, En hij begon weer "Dus je probeerde mijn paard te stelen he" zei hij, ik lachte.
"Oeps...ik heb hem ook nodig vandaar...hahah" Zei ik.
"Je mag hem, ik weet dat je verder moet gaan. Maar je mag hem op 1 voorwaarde. Oh hé heb je een nieuw zwaard!?" Zei hij.
"Ja dat is een nieuw zwaard haha....maar wat is je voorwaarde?"
"Dat ik met je mee ga!"
Hij wilde met me mee, ik zou het echt geen probleem vinden, als ik Skye niet bij me had, misschien wilt hij dit helemaal niet...maar ik kon ook geen nee zeggen.
"Voorwaarde geaccepteerd!" Zei ik maar. En hij begon opeens naar beneden te kijken en zei  "Ik heb de kinderen gevonden, en ook je moeder..."
"Echt!? Waar zijn ze !?" Riep ik enthousiast.
"Ik heb ze ergen veilig gebracht, in Karoko dorp, ze zijn daar veiliger. "
"Ik snap het, en ik weet dat ik ze snel weer zal zien, bedankt Rheagon"
Ik zag hem blozen toen ik dat zei.
Hij zei  gênant "Verschrikkelijk he, van het kasteel, en Princess Leia"
"Ja dat is het ook"
Het herinnerde me aan toen ik "ontvoerd" was door Skye naar het kasteel en toen Leia vroeg om hulp....waar het allemaal begon.
We hadden nog een gesprek over hoe ik het zwaard vond en waar, ik was maar niet over Skye begonnen ik wist niet of Rheagon hem nog herinnerde. Rheagon had me nog vertelt hoe hij iedereen had gered en waar die ze gevonden had, maar dat is verhaal voor later.

"Rheagon, als je meegaat moeten we wel zo snel mogelijk vertrekken. De Twilight wacht geen seconde en wij moeten dat ook niet doen"

"Waar gaan we heen?"

"Naar Gerudo woestijn, ik zal je onderweg alles uitleggen beloofd."

En zo begon het avontuur naar naar de Temple van Gerudo Woestijn.  Je zou vast denken dat het verweg is, maar dat valt mee, bij het grote meer van Hylia, ver in het oosten ligt de woestijn, achter het meer. Er zijn geen bergen daar, maar wel grotten onder de grond lang geleden gebouwd, de verhalen die ik heb gehoord van reizigers die langs ons dorp kwamen. Als je die grot zou door gaan zo je uitkomen bij de woestijn,  en vanaf daar zou de tempel al zijn. aangezien hij vroeger dicht bij het meer gebouwd was, en het meer liep vroeger ook langs de tempel, maar alles is in zand veranderd, waarom weet ik niet... Maar het meer van Hylia was echt prachtig, zuiver water, er was ook brug van het het open veld naar het kasteel van Hyrule. Rotsen omringde het meer en in het oosten achter de rotsen, daar bevond zich de woestijn

 Rotsen omringde het meer en in het oosten achter de rotsen, daar bevond zich de woestijn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik had Skye al een paar dagen niet meer gehoord, Rheagon en ik waren te paard gegaan. Voordat we gingen waren we nog ergens gaan overnachten, we waren bij het meer aangekomen, en we moesten nu een manier vinden om bij de woestijn te komen, er was een grot, maar die moesten we eerst vinden.  Maar dat was niet zo moelijk omdat het een bekende grot was. Veel inwoners in de buurt hadden ons de weg gewezen.  We bleven nog een nacht daar voordat we gingen.

"Bedankt voor het eten, het was echt heerlijk, ik ga nog even een luchtje scheppen voordat ik ga slapen ik dat goed?" Vroeg ik aan de bewoner
en ze zei "Ja tuurlijk, ik zal wel een bed voor je klaarmaken."
Rheagon zei er gelijk achteraan "ik ga nu al slapen hoor! Weltrusten"
"Weltrusten" zeiden we in koor terug. In Hyrule zijn alle mensen heel gastvrij, alsof iedereen elkaar kent, maar dat is natuurlijk niet zo, het voelt zo. Ze hadden een klein huisje aan het meer, niet heel
Groot maar wel gezellig. Toen ik naar buiten liep zag ik de maan schijnen, een rode maan, hier heeft de Twilight ook toegeslagen, maar vreemd genoeg waren hier bijna geen monsters, de bewoner van het huis had wel verteld dat ik niet in het water moest gaan, er zitten daar veel monsters in, daarom niet op het land. Ik ging zitten in het gras toen ik plotseling iets hoorde:    "Freya, van partner veranderen he, jammer ik dacht dat je mij zo leuk vond, en dat kan ik je niet kwalijk nemen ik bedoel-"
"SKYE! Waarom laat je nu pas zien he!? Je bent al een week weg en nu kom je met je grappen?"

A Trip To The TwilightLees dit verhaal GRATIS!