#1. Borítók

1.7K 103 21

Sziasztok!

Néhány ötletet szeretnék adni, hogy hol érdemes a borítóhoz képet keresni, illetve, hogy milyen programmal érdemes szerkeszteni.

A legegyszerűbb az, hogyha beírjuk a google-ba a könyvünk témáját, vagy azt a motívumot, amit a borítónkra elképzeltünk pl. "rózsa". Ezzel csak egy a baj: hogy a legtöbb kép a google-n le van védve, ezért különböző ikonokat tesznek rá, hogy ne lehessen használni őket.

A közösségi oldalakon is sok szép kép van pl. Instagram, Tumblr stb, azonban ezekről az oldalakról csak úgy szedhetsz le képet, hogy screenshot-ot használsz, majd kötbevágod.

Én személy szerint nagyon szeretem a We ♡ It-ot, gondolom ezt a programot sokan ismeritek is. Ami esetleg többeknek ismeretlen lehet, az a Zedge nevű háttérképes program. Itt is különböző kategóriákba sorolva rengeteg gyönyörű képet találunk.

Szerkesztő programokból a Phonto az egyik legjobb, és könnyű is használni, de a Wattpadnak is van saját borító szerkesztő programja Wattpad Covers néven.

Egyelőre ennyi is lett volna. Remélem segíthettem és írjátok meg kommentben, hogy mivel kapcsolatban szeretnétek még tippeket. :)

Tippek ♤|✔Read this story for FREE!