Giriş

5.5K 181 20
                                    

Kuzey İskoçya
Sabah gün agarmadan ormanın sessiz ve bir bıçak gibi kesen buz gibi havası askerlere hiç yardımcı olmuyordu. Lord lark bu havada da olsa askerlere talim yaptırmaya devam ediyordu.
Hafif sisli hava her an tekrar bir kar fırtınasınasinin geleceğine işaretti. Burası kuzey iskocya idi kışları çok sert geçerdi ama bu yıl başkaydı ölüm soğuğu vardı havada . Buna rağmen av à çıkmışlardı . Lord lark önlerinden kaçmaya çalışan geyiği yakalamak için hızlı bi şekilde ormanın beyaz büyüsüne aldırmadan oklarını bir bir geyiğe atıyordu . Bu hava da hayvan bulmak gerçekten zordu . Beyaz ormanın derinliklerinde yerde yatan kızıl saçlar gormesiyle bütün dikkati dağıldı ve durdu o An geyik falan aklından tamamen çıkmıştı . Atindan inip kıza yaklaştıkça kızın dahada güzel olduğunun farkına varıyordu. Bir ölüm tanricasina benziyordu .
Yerde bilinçsizce yatan bedeni hızlı bir şekilde kucaklayarak atina bindi . Askerlerin şaşkın bakışları arasında hızla kalenin yolunu tuttu .

Merhaba Arkadaşlar !!
Öncelikle hikayem begenilirse daha çok uzun bölümler atmayi planlıyorum eğer okuduysaniz beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın ..

Bir İskoç MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin