Stubborn

1.4K 106 0



keesokan harinya

herin jalan sambil kakinya seret menuju ke bilik jungkook...matanya mula berair bila lihat jungkook masih tak sedarkan diri

Herin: semua salah aq jungkook...kalau bukan sebab kau nak selamatkan aq mesti kau tak baring kat sini

Tae: boleh tak stop salahkan diri sendiri!!!

Herin: mmg betul pun...sbb herin lah jungkook jadi cm tu

Tae: benda dh jadi....just tak tahu bila je...so stop salahkan diri

Herin: habistu oppa nak suruh herin salahkan takdir

Tae: oppa takde suruh herin salahkan takdir....kalau jungkook dengar dia mesti marah

Herin: harap jugak jungkook marah.....rindu....

3 bulan telah berlalu....akhirnya jungkook sedar....herin senyum sehingga ke telinga....tetapi

Herin: jungkook tak ingat apa2 yng jadi ke

Jungkook: tak.....apa jadi sampai jungkook masuk hospital

Doktor: jungkook hilang ingatannya....tapi dia hampir tak ingat semua tetapi di sebabkan kekuatannya dia hanya tak ingat apa yng baru berlaku....dan sampai bila2 dia takkan ingat apa yang berlaku semalam

Herin: habis cm ne doktor....

continue.....

[COMPLETED] Love Between Nerd And ArrogantRead this story for FREE!