Εισαγωγή

1.6K 84 9
                                    

Το ξυπνητήρι χτυπάει σαν τρελό και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθώ αλλά έχω μια ακαταμάχητη επιθυμία να το σπάσω και να συνεχίσω τον ύπνο μου. Τελικά νικάει το ξυπνητήρι και έτσι σηκώνομαι με τα χίλια ζόρια να ετοιμαστώ.
Σήμερα μάλλον θα είναι καλή μέρα , γιατί ελπίζω να είναι για καλό το τηλεφώνημα που μου έκαναν από το γραφείο "nanny and butter" και επιτέλους να έχουν βρει μια καλη δουλειά για εμένα. Ετοιμάστηκα πήρα την βαλίτσα και τα εισιτήρια και έφυγα για το αεροδρόμιο.
Μόλις έφτασα άφησα της αποσκευές και περίμενα να φωνάξουν για την πτήση μου. Δεν άργησαν πολύ όταν ακούστηκε από το μεγάφωνο ότι οι επιβάτες για Ρώμη πρέπει να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.
Λίγα λεπτά αργότερα , το αεροπλάνο απογειώθηκε και εγώ χάνομαι στις σκέψεις μου για το πως ξεκίνησαν όλα. Σπούδασα για να γίνω επαγγελματίας νταντά στο εξωτερικό, γιατί έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει τέτοια σχολή στην Ελλάδα. Μετά τις σπουδές που ήταν μόνο για ένα χρόνο πήγα σε αυτό το γραφείο καθώς είναι το πιο διάσημο και καλύτερο και εκεί πάνε σχεδόν όλοι οι πλούσιοι όταν θέλουν νταντά ή μπάτλερ , η έδρα του είναι στην Ρώμη και έτσι όταν πήγα εκεί μετά από μια εξονυχιστική συνέντευξη με δέχτηκαν και είπαν πως όταν έχουν κάτι για εμένα θα με ειδοποιήσουν. Έτσι και εγώ γύρισα πίσω στην Ελλάδα και έπιασα δουλειά σαν σερβιτόρα σε μια καφετέρια προσωρινά , πέρασαν δύο μήνες και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι και να χάνω τις ελπίδες μου. Αλλά πριν μία εβδομάδα χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν από το γραφείο και είχαν μία δουλειά πολύ καλή για εμένα! Πέταξα από την χαρά μου και κλείσαμε ραντεβού σε μία εβδομάδα να πάω εκεί και να 'μαι τώρα μέσα στο αεροπλάνο πετάω για Ρώμη.

Γειά σας! Αυτή είναι η πρώτη ιστορία που γράφω ελπίζω να σας αρέσει! Θα χαιρόμουν πολύ αν μου γράφατε την γνώμη σας κάτω στα σχόλια. ♥♥♥

Πόσο δυνατή είναι η αγάπη;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα