Hoofdstuk 10

3.9K 146 15
                                    

Onze lichamen staan dicht tegen elkaar aan als ik zijn adem op mijn huid voel. Ik kan zijn woorden niet geloven, dat hij om mij geeft. Al die verhalen die ik heb gehoord, en ik weet ook wel dat je over niemand mag oordelen, zouden mij niet vertellen dat hij ooit om een meisje zou geven.

'Misschien zouden we even bij Harry moeten gaan kijken,' verbreek ik de stilte en loop terug naar de woonkamer. Crissy staat nog steeds bij Harry die nu langzaam aan het bijkomen is. Het bloeden is inmiddels gestopt waardoor mijn zorg een beetje afneemt.

'Wat is er gebeurt?' Mompelt hij voorzichtig, als zijn gezichtsuitdrukking laat merken dat hij pijn heeft. 'Ik heb je geslagen,' verteld Niall. Ik draai me om en kijk hem verbaast aan, hij is eerlijk?

Het feest was nog geen uur bezig en het eindigt zo. Crissy stuurt iedereen naar huis en verteld hen dat het een andere keer ingehaald wordt. 

'Hij moet liggen en slapen, heb je een bed?' Vraag ik aan Niall en hij knikt. Met z'n drieën tillen we hem naar boven en leggen we hem op een bed in de logeerkamer. Ik doe zijn schoenen uit en leg de deken over hem heen, hopend dat hij morgen wat beter is.

Ik loop de logeerkamer uit achter Crissy aan, misschien is het ook beter als wij naar huis gaan. Het is een uit de hand gelopen avond en Harry heeft zijn rust nodig, maar net als ik naar beneden wil lopen word ik tegengehouden door een hand die om mijn pols word geslagen.

'Catherine, het spijt me,' zijn stem klinkt zacht, en ik zie aan zijn ogen dat hij spijt heeft van wat hij net gedaan heeft. 'Ik had het misschien op een andere manier aan moeten pakken, maar ik wil je heel graag iets vragen.'

Ongemakkelijk wiebelt hij op zijn benen, waardoor ik zenuwachtig word. Je hebt altijd de ballen om van alles met meisjes uit te halen, maar aan mij is een vraag stellen heel moeilijk?

'Wil je bij me blijven?' Mijn ogen worden groter, en ik kan mijn oren niet geloven. 'Je bedoelt als blijven slapen?' Hij knikt voorzichtig, afwachtend op mijn antwoord.

'Eh, oké?' Zeg ik ongemakkelijk, waarom wilt hij dat ik blijf slapen? Denk maar niet dat ik seks met hem ga hebben, ik ken zijn plannetjes wel, maar dat gaat echt niet gebeuren.

'Heb je nog een logeerkamer dan?' Vraag ik voor de zekerheid. 'Nee, maar ik heb wel een tweepersoonsbed,' glimlacht hij. 

Ik kijk naar beneden en zie dat Crissy staat te wachten. Ik ren de trap af en trek haar de woonkamer in. Wat zou ik doen? Zou ik blijven slapen?

'Wat moet ik doen?' Vraag ik sissend. Ze begint te lachen. 'Blijf maar hier, hij zal je wel nodig hebben,' knipoogt ze. Gefrustreerd haal ik een hand door mijn haar. 'Sms je moeder maar dat je bij mij blijft slapen, goed?' 

Ik kijk haar verbaast aan, dus ze vind het een goed idee? 'Vind je het wel een goed idee?' Vraag ik aan haar. 'Waarom niet? Als je het niet leuk vind ben je morgen vroeg toch weg?' Ik bijt op mijn lip en kijk naar Niall die de kamer binnen komt gelopen.

'Veel plezier,' grijnst ze en geeft me nog een knuffel. Met een dubbel gevoel draai ik me om naar Niall, en geef hem een glimlach.

'Blijf je hier?' Ik knik en begin met opruimen van de woonkamer, het is echt een puinhoop. 'Niet doen,' mompelt hij. 'Wat bedoel je?' Hij grijnst. 'Je hoeft niet op te ruimen, dat doe ik zelf wel.'

'En je ouders dan? Komen die niet thuis?' Hij geeft wel vaker feestjes, zouden zijn ouders dat goed vinden, ondanks dat hij al ouder is?

'Mijn moeder is dit weekend weg, ze weet niet dat ik deze feestjes geef, ik zeg dat ik vrienden uitnodig om te chillen,' glimlacht hij. Typisch iets voor Niall, liegen tegen de belangrijkste vrouw in zijn leven.

Hij loopt naar de koelkast en pakt een fles drank. 'Zullen we nog een drankje nemen?' Ik twijfel, ik mag nu niet dronken worden, dan ga ik dingen vertellen, die ik eigenlijk helemaal niet wil vertellen. Ik word altijd te eerlijk en dat moet ik nu niet hebben.

'Catherine, als je geen drank wilt is dat ook goed,' ik schud mijn hoofd. 'Schenk er nog maar een in, eentje kan geen kwaad, toch?' Ik loop naar hem toe en pak het bekertje van hem aan, we lopen naar de bank en gaan zitten.

'Waar is je vader?' Misschien ben ik een beetje nieuwsgierig, maar ik noem het geïnteresseerd zijn. Ik hoor hem nu alleen over zijn moeder, waar zou zijn vader zijn?

'Met mijn vader heb ik een heel slecht contact, hij heeft mijn moeder bedrogen met een andere vrouw, en dat kon ik niet uitstaan, dus had ik het contact verbroken.' Zijn nonchalante houding verteld me dat het hem raakt, maar niet wil laten merken.

Ik kijk naar de muur langs mij, waar veel foto's hangen van Niall, samen met zijn moeder, althans dat denk ik, en nog een andere jongen. Misschien is dit nu wel het juiste moment om te praten met hem, zodat ik hem beter leer kennen.

'Dat,' zucht hij. 'Dat zijn mijn moeder en broer, voor als je het wou weten,' knipoogt hij. Ik neem een grote slok van mijn drank en knijp mijn ogen even dicht, dit drankje is erg zoet.

'Mijn broer Greg zie ik niet zo vaak, hij heeft een vriendin en woont aan de andere kant van Ierland, hij is gelukkig, dat is wat telt.' Ik zou willen dat hij altijd zo spraakzaam was, over zijn familie en wat hem bezig houd naast Rugby. Ook zie ik dat zijn moeder heel veel om Niall geeft.

Hij legt zijn vrije hand op mijn been en wrijft zacht met zijn duim over mijn panty. En ondanks dat er een panty tussen zit, voel ik zijn aanraking branden, wat een tintelend gevoel geeft. Het liefst zou ik mijn hand op die van hem leggen, maar ik doe dat toch maar niet.

'Zullen we naar boven gaan?' Vraagt hij als ik mijn laatste slok van mijn drankje genomen heb. 'Is goed,' mompel ik zacht. Het voelt anders, nu ik hier ben, dit is zijn privé.

Stil loop ik achter hem aan, niet wetend wat ik moet zeggen. Eigenlijk zou ik zoveel willen zeggen, maar ik durf niet, bang dat hij niet geïnteresseerd is in mij, net zoals ik in hem. Als we eenmaal boven zijn, blijft hij heel even voor zijn kamerdeur staan.

Een kleine grijns speelt op zijn lippen, en zijn ogen sprankelen. Mijn hart bonkt in mijn keel als ik me bedenk dat ik mijn moeder nog moet sms'en.

'Kom,' fluistert hij zacht, zodat hij Harry niet wakker maakt. Glimlachend loop ik zijn slaapkamer binnen en kijk bewonderend rond.

Dit had ik niet verwacht.

A/N

Hi everyone! Ziek voelen is niet echt mijn ding, maar wel goed om na te denken over ideeën voor mijn boek. Ik hoop dat dit boek ooit nog een succes mag worden ;)

Vergeet niet te stemmen of een reactie achter te laten.


The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu