○ F I X ○

3.9K 293 46
                                    

Důležitý vzorec pro přežití na střední škole:

➳ pokud jsi kluk, zajímej se o fotbal, holky a nikdy nekončící party

➳ pokud jsi holka, zajímej se o střapce, kluky, módu a skoro neexistující módní kousky

➳ pokud se nezajímáš o předešlé věci, nesnaž se na sebe nijak upozorňovat

➳ fotbalistům a roztleskávačkám se neodporuje

➳ pokud nejsi fotbalista, nemáš šanci u žádné hezké holky na škole - tak to ani nezkoušej

➳ již od prvního ročníku jsou vytvořené jen zřídka kdy propustné kasty, mezi nimiž se ovšem nedá volně procházet - pokud jsi loser na začátku, s největší pravděpodobností i jako loser odmaturuješ

➳ většina pravidel se nedá přesně definovat, ale věř, že jakmile se dostaneš do konfliktu s elitou, budeš padající

➳ nelíbí se ti pravidla? Změň školu - jednotlivec přece nedokáže změnit většinové myšlení (nebo snad ne?)

✩ ✩ ✩ ✩ ✩  

- 1. září -

Brány York College se znovu otevřely za všeobecného nesouhlasu a nářku, ačkoliv hudba školní kapely se znovu rozehrála. Více, jak 9,000 studentů putovalo v nestejně velkých proudech do školy, aby se nechali přivítat učiteli, co se nemohli dočkat toho, až jim znovu v životě přitíží a celkovou populaci rozdělí na ty s budoucností a ty bez ní. Hromada úkolů, povinností a jiných věcí, co v té největší míře čekala především na maturitní ročník, šla ovšem rázem stranou, jakmile se jenom slovy dotkly nového fotbalového turnaje, co přinese hromadu zápasů - což všichni členové týmu brzy prožívali víc, jak cokoliv ostatního. Roztleskávačky oprašovaly střapce, ačkoliv se během prázdnin skoro pravidelně scházely, aby si připomněly taneční prvky. 

Jenomže letos v tom mělo být ještě něco jiného. Ve znamení těchto desíti měsíců se měla zřejmě všechna pravidla změnit a celý systém zkolabovat. Nebo snad ne? Čeho všeho budou svědci studenti této školy? To vše pouze čas ukáže...





→ Můj první Larry příběh - nebudu lhát, má speciální místo v mém srdci. Začala jsme ho psát v květnu 2016 (taky se mi nechce věřit, že je to již víc jak pět let!), ale kvůli mé vlastní maturitě a následným studiem na vysokých školách na něj nebyl moc čas. Plus, přišla jsem na téměř dva roky o přístup ke svému profilu, čímž se mi úplně znemožnilo na čemkoliv psát. Jedním z hlavních důvodů by měl být právě tento příběh, který byl následně zcela stažen z mého profilu. Hodlám tedy všechno projít celý příběh, jestli tady nejsou nějaké problémy, které by mohly být v rozporu s pravidly Wattpadu + plánuji udělat korekturu, neboť si myslím, že se moje písemné vyjadřování o něco změnilo (doufám, že k lepšímu!), tak abych se pod tento příběh mohla opět 'podepsat'. 

Dnes, 28. listopadu 2021, přidávám tedy znovu 'prolog' k tomuto příběhu a nejpozději do neděle přidám první dvě kapitoly, které zkontroluji ;) Pokud budete mít jakékoliv otázky, určitě mi neváhejte napsat do zpráv nebo do komentáře, ráda odpovím na všechno, co Vás bude zajímat.

FIX (fan fiction w/Larry Stylinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat