Era o zi destul de frumoasa.. Razele soarelui imi atingeau discrete fata , facandu-ma sa imi doresc sa fi tras perdelele groase .
Ma numesc Alia,sunt o fata de 18 ani, cu ochi verzi-albastri,par saten lung,buze subtiri, rosii aprins,picioare lungi si musculoase.Sunt varcolac.Tatal meu este Alphaul Spurem al haitei Blood,haita mea. Mama este Luna Suprema a acestei haite. Sunt singura la parinti si chiar ma bucur..:) M-am imbracat cu un top negru si niste pantaloni scurti tot negri, mi-am incaltat converse negrii si am coborat scarile in graba spre sala imensa de antrenamente. Astazi trebuia sa dau probele pentru ceva despre care chiar nu am habar.. Tata mi-a zis sa nu cumva sa intarzii si chiar nu am facut-o. Intrasem deja in sala cand deodata o rafala puternica de aplauze ma trezi din starea de moleseala. Mama ma imbratisa ,conducandu-ma spre scena in mijlovul careia statea tata privindu-ma fericit si emotionat. Ma chema langa el si imi sopti la ureche despre ce era vorba:testul meu pentru a deveni Alpha Suprem.;))
Eram in culmea fericirii, stiam ca se va alege un nou Alpha dar nu ma asteptam sa fiu chiar EU. Eram cea mai rapida dintre toti si cea mai puternica, e adevarat. Ma simteam pregatita si am acceptat cu zambetul pe buze!!!
"Wow!! Vom deveni Alpha! Vom fi la putere!" Aceasta este Zoe, lupoaica mea nebuna.. ;)
Prima proba: Alia va trebui sa se lupte in forma de lup impotriva a trei dintre cei mai puternici din haita:,Rayn(beta-ul haitei), Andrew si Dominic.. Cei mai puternici..
A doua proba: Alia va trebui sa sara peste prapastia... (Acolo a cazut bunicul meu intr-o lupta.:(..)
A treia proba:Alia va trebui sa se lupte cu ..MINE! spune tata intr-un zambet:)
Prima proba a fost usoara : m-am transformat in lupoaica mea de un alb imaculat. Eram foarte buna la luptele corp la corp indiferent daca sunt om sau varcolac.
La a doia proba , vederea prapastiei m-a facut sa ma cutremur usor,privirea incetosandu-mi-se.
-Zoe.. am soptit usor.
"Chiar aici si gata de proba"!!Am lasat-o pe ea la conducere,facand o alegere extraordinara deoarece a sarit peste prapastie fara cea mai mica greseala.
A treia proba a venit foarte repede ,caci a fost anuntata la microfon de vocea vesela a tatalui meu.
Alia POV:
I-am vazut silueta tatalui meu apropiindu-se usor din spatele meu.
-Pregatita?! Intreaba ironic.
-Asteapta si ai sa vezi!
M-am transformat in lupoaica mea alba de aproximativ 4 metri, marimea unui Alpha adevarat.Tata a facut acelasi lucru,transformandu-se intr-un lup gri imaculat de vreo 5 metri . Am inceput sa alerg spre el cu viteza si i-am sarit in spate muscandu-l de ceafa. Acesta a scos un schelalait usor si s- aplecat,luandu-si forma umana. Urmandu-i exemplul am redevenit eu ,Zoe mustrandu-ma ca nu am lasat-o pe ea sa se ocupe . An ras in sinea mea,dar m-am teezit la realitate cand tata m-a aruncat la 10 metri departare izbindu-ma de un copac.M-am ridicat si an inceput sa ma invart odata cu el intr-un cerc. Am atacat prima si am reusit sa il pun jos cu doar doi pumni si un picior in burta,dar s-a ridicat si mi-a oferit un pumn de toata frumusetea.
Nervoasa , l-am trantit de un copac din apropiere. M-am apropiat repede si am inceput sa il lovesc , lasandu-l inconstient.
Am castigat! Sunt noul Alpha Suprem!:)

Alpha SupremCitește această povestire GRATUIT!