Give Up

1.8K 117 0



Jungkook: aq mintak semalam kau tak siap hari ni tertinggal pulak mcm2 alasan kau kan

Herin: aq bukan sengaja pun alamak ai

Jungkook: aq nak benda tu now'!!!!keluar!!!

dengan berat hati herin keluar.....dia terus menelefon tae dengan cepat...

Tae: nuguseyo

Herin: oppa ni tak save no saya ke

Tae: save lah....style oppa mmg cm ni

Herin: oppa tolong hantarkan fail herin atas meja kat ruang tamu tu

Tae: yang ada gambar ni ke

Heerin: yes yang tu....please oppa...bos dh mengamuk ni

Tae: kenapa lah herin cuai.....kejap oppa hantar...tunggu kat bawah

Herin: ok...cepat sikit...

sejam herin tunggu tae datang tapi tak jugak sampai....dia jadi risau....dia telefon tae tak jawab....dia segera masuk ke office semula....dia mula jadi cemas.....dia segera mencapai hand bag nya dan pulang ke rumah menaiki teksi....sampai di satu simpang dia ternampak motor seperti motor tae accident....dia minta pemandu teksi berhenti dan dia lihat mmg betul motor tae....dia terdiam seribu bahasa....dia menanyakan kepada orang awam di situ kemana tae di bawa....selepas kendapat maklumat herin segera ke hospital tempat tae dimasukkan...

sesampai saja di hospital....herin memasuki bilik tae.....dia lihat muka tae luka....dia segera mendapati tae....

Herin: oppa ni tak berhati hati betul lah....tengok dah jadi apa...

herin ternampak failnya berlumuran darah....dia membuka dan lihat kertas kerjanya berlumuran darah.....dia jatuh terduduk nangis....

Tae: mianhae oppa tak sengaja

Herin: eh oppa dah sedar...

Tae: maafkan oppa....kalau oppa tahu oppa naik kereta tak ada lah kertas kerja herin kotor

Herin: eh oppa tak salah pun...herin yang pabo cuai terlupa bawak....sampai oppa cedera pulak tu....herin ni mmg adik tal berguna...

Tae: jngn ckp cm tu...pergi hantar kerja tu....ckp je ada kemalangan sikit

Herin: tak nak lah....herin dah give up......herin nak kerja kat tempat lain...

Tae: mianhae herin oppa carikkan kerja macam tu....tak sangka dia buat herin cm ni....

continue......

[COMPLETED] Love Between Nerd And ArrogantRead this story for FREE!