H.1 | Move to LA

6.4K 144 60

*Flashback*
"Madison, we moeten echt gaan. Ik heb een nieuwe fabriek gekocht in LA. Om alles te kunnen bijhouden moet ik in LA zijn" hoor ik me vader tegen me moeder zeggen. "Ik weet het niet schat, wat gaan de kinderen ervan vinden?" Zegt me moeder gestressd. Ik loop de trap af. "Wanneer waren jullie het van plan om het te zeggen? De laatste dag?" Zei ik boos. "Nee schat we zouden zo naar boven gaan en het delen met jullie" zei me vader. "Dachten jullie dat ik het zou waarderen? Ik woon al 17 jaar hier ik heb hier vrienden, school en familie, ik ga echt niet weg!" Zei ik terwijl ik met me hand door me haren ging. "Schat, ik snap je maar we moeten echt gaan. Je vader heeft daar een fabriek gekocht" zegt mijn moeder. Waarop ik niet kan antwoorden omdat ik niet weet wat ik moet zeggen...
*Einde Flashback*

'Kelly!' Roept me moeder naar boven. 'Ik kom eraan ik pak nog mijn laatste spullen!' Roep ik. Ik wil niet weg ik ga Chloe echt missen. 'Moet je nou echt weg?' Vraagt Chloe die mij helpt met het opruimen van de laatste spulletjes.

'Ja, ik wil niet weg, ik wil hier blijven' zeg ik tegen haar terwijl ik haar een knuffel geef. 'Je bent mijn beste vriendin voor altijd! Okal ben je in LA we gaan nog afspreken' zegt Chloe snikkend.

Chloe is mijn beste vriendin sinds ik 6 jaar oud ben. Chloe haar ouders en de mijne zijn hele goeie vrienden.

'Je kan altijd bij mij komen logeren!' Zeg ik tegen Chloe. We vegen onze tranen weg. 'Hele Drama hier' stormt me zusje de kamer binnen. 'Emily ga weg!' Zeg ik tegen haar.

'Mama roept je maar jij bent zo doof dat je niks hoort' zegt mijn zusje. 'Oke ik kom eraan' zeg ik en pak mijn koffer. Chloe helpt mee. De chaffeur stopt mijn koffers in de kofferbak. Ik knuffel Chloe nog heel lang.

We zitten allebei te huilen. Ik denk aan vroeger, onze eerste dag op school. Ik ga nu letterlijk naar een plek waar ik geen vrienden heb.. Een nieuwe school. Fuck my life.

Ik zwaai naar Chloe, Chloe zwaait terug. Ik zie een traan over haar wang glijden. Het maakt me kapot. We stappen in. De chaffeur begint te rijden. Chloe zwaait.. En dan kan ik haar niet meer zien.

~LA aangekomen~

'We zijn er' zegt de Chaffeur. We zijn net met de priveJet beland in LAX. Nu zijn we bij onze nieuwe woning. Een dikkere villa dan in New Jeresey.En wat vinden jullie dervan?' Vraagt papa.

'Kut' zeg ik en loop door. 'Kelly, maak het niet moeilijker dan dat het is' zegt mij vader. 'Heb je het door, we hebben alles achtergelaten in New Jeresey..' Zeg ik met een geïrriteerde blik.

'We beginnen hier met een nieuwe leven, een nieuwe fabriek' zegt mijn vader. 'Nou, allemaal jou schuld als jij niet de fabriek dat was overgebleven van mn opa failiet liet gaan, Dan waren wij hier niet!' Riep ik.

'Nou is het helemaal klaar! Jij mag niet brutaal tegen je vader doen!' Riep mijn moeder naar mij. Ik pakte mijn tas en ging de villa inlopen wat al gedecoreerd was. Best een mooie villa, met een zwembad. Het kan me echt geen ene fuck schelen.

Ik loop de trap naar boven en kies de grootste kamer op de 2de verdieping. Aangezien de 3de verdieping helemaal van mn ouders zijn. Ik gooi me tas op de grond en plof op de bed. Ik pak mijn telefoon en app Chloe:

Me: Chloe, ik ben aangekomen in LA..
Een minuut daarna reageert Chloe:
Chloe: echt?! Is het leuk daar in LA?
Me: ik ben er nog maar een uur. Het is fucking saai..
Chloe: ik hoop dat je nog buurmeisjes hebt want anders verveel je je dood.
Me: ik hoop het.. Ik ga even slapen ik ben echt moe.. Bye x!
Chloe: slaaplekker schat! Bye x!

Ik leg mijn telefoon op mijn nachtkastje en doe mijn ogen dicht.. Ik val in slaap..

Nash's POV:

'Bro, heb je het gezien? We hebben nieuwe buren' zegt Hayes terwijl hij mn kamer binnen stormt. '2 knappe meisjes!' Roept hij. 'Hayes, je kan niet een minuut zonder denken aan meisjes toch?' Zeg ik.

'Ha Ha Ha Ha' zegt Hayes sarcastisch. 'Ik ga door met mijn huiswerk' zeg ik. 'Veel succes GoodBoy' zegt Hayes terug. En hij loopt mijn kamer uit. Ik maak de laatste opdracht van mijn huiswerk af en pak me skateboard.

Ik ga naar de skate-park met hoop dat ik niet word aangevallen door fans.

Kelly's POV:

Ik word wakker door mijn zusje. 'Slaapkop word wakker, het is 4 uur. Je zit al 2 uurtjes te slapen' zegt ze terwijl ze me uit de bed probeert te trekken. 'Emily STOP' zeg ik boos. 'Niet doen net alsof ik niet heb gezien dat jij de grootste kamer heb gepakt!' Zegt ze geïrriteerd terug.

'Shut up, ik wil slapen'zeg ik. 'Niks daarvan! We gaan LA verkennen!' Roept ze helemaal blij. 'Ga toch zelf naar buiten je bent oud genoeg' zeg ik. 'Nou dat moet je nog aan ons ouders vertellen want die vinden 14 jaar niet oud genoeg om alleen te winkelen in LA' zegt ze.

'Pff.. Oke.. Maar 7 uur zijn we thuis. Ik heb geen zin om de hele avond door te brengen in winkels' zeg ik. 'YEAHH!' Roept me zusje en loopt de kamer uit. Ze schreeuwt van haar eigen kamer naar de mijne: 'VERANDER JE KLEREN WANT JE BENT ERMEE GAAN SLAPEN!'

Emily is soms echt irritant maar soms is ze een schatje. Ik heb me kleren veranderd. Ik loop naar beneden. Ik zie mijn vader met 2 papiertjes in zijn hand. 'Nou jullie zijn aangenomen op jullie nieuwe school!' Zegt mijn vader blij. ' Leuk zeg' zeg ik sarcastisch.

Emily komt en pakt me van me arm en sleurt me naar de deur. 'Hoelaat zijn jullie thuis?!' Zegt mn moeder. '7 uur' zeg ik waarop Emily mij verbeterd:10 uur' en ze trekt me uit huis. 'Hallo? We hadden 7 uur afgesproken' zeg ik met een vragende blik.

'Maar ik heb de afspraak verbroken.. Dat word 10 uur' zegt ze en trekt me mee naar de busje. De chaffeur brengt ons naar Rodeo Drive. Een bekende straat in BeverlyHills. We stappen uit en Emily stormt al winkels binnen. Bij iedere winkel waar we uit gaan komt er een tasje bij.. Soms zelfs 2.

'Onze vader zou wel echt blij zijn met de creditcard van jou' zeg ik tegen Emily sarcastisch. Ze trekt een dodelijke blik. En gaat door met winkelen. Tot we bij een Statbucks komen. 'WHITEGIRL!' Roep ik en Emily. Ik trek haar naar binnen.

Ik bestel een chocolade frappuccino en zei een caramel. Nadat we 20 tassen hebben besluiten we naar huis te gaan.

~thuis aangekomen~

Ik stap uit en loop naar de deur. Ik besluit de chaffeur te helpen. Het is best zielig als hij 20 tassen moet dragen. Ik doe de deur open en begroet me moeder en me vader.

'Papa, je bent toch trots op je dochter nummer 2' zei ik sarcastisch. 'Na dat zij 5789 dollar heeft uitgegeven in 1 dag al helemaal' zegt mijn vader sarcastisch we moeten allemaal lachen behalve Emily.

Ze doet netalsof ze niks heeft  gehoord en pakt haar tassen en loopt naar boven. 'Ik hou ook van jullie' roept ze terug. Ik schudt heen en weer met me hoofd.

Ik loop naar boven. Ik kom me kamer binnen en gooi me tas op de grond. Best een mooie kamer.. Zeg ik. Ik zie alles nu pas. Het kan hier wel misschien leuk zijn als ik vrienden krijg.. Aangezien ik geen vrienden heb is het wel best saai.

Ik loop mijn inloopkast binnen en trek mijn pyjama's aan. Ik bel Chloe. Ze neemt op. Nadat wij 1,5 uur hebben zitten praten ben ik gaan slapen..

Halloo!! Dit is mijn nieuwe boek! Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Bekijk ook mijn boek: "friend or boyfriend" ik ga proberen om elke dag een deel online te zetten xx schrijfsterr 😜

I Hate You  •Cameron Dallas•  Lees dit verhaal GRATIS!