Κεφάλαιο 71

3.5K 349 98
                                    

Άλκης POV

Μόλις μπαίνουμε μέσα στο σπίτι την αφήνω στον καναπέ και πάω να της φέρω από την κουζίνα χυμό για να πιεί και να αναπληρώσει τα υγρά που έχασε. Ο Δημήτρης την ρωτάει ανήσυχος τι έγινε και η Τζένη βιάζεται να τον διαβεβαιώσει ότι όλα είναι καλά, λες και υπάρχει περίπτωση να τον πείσει με την όψη που έχει. Με το που ξαναπηγαίνω δίπλα της στο σαλόνι, ο αδερφός μου με κατηγορεί για ανευθυνότητα και ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Πες μας και κάτι που δεν ξέρουμε bro! Άντε μην την πληρώσει αυτός τώρα.

«Εκτός από το χυμό πρέπει να φάει κιόλας. Έχω κάτι ενεργειακές μπάρες, πάω να τις φέρω.» λέει και φεύγει.

Εφόσον ήπιε και έφαγε την ρωτάω αν θέλει κάτι άλλο και φυσικά αρνείται. Ευτυχώς που οι μπάρες είναι τίγκα στις θερμίδες και μπόρεσε να πάρει από εκεί την ενέργεια που της έλειπε.

«Καλύτερα να πάει για ύπνο. Έχω ήδη αλλάξει τα σεντόνια στο δωμάτιο μου.» μου λέει ο Δημήτρης αλλά δεν ακούω κουβέντα.

«Η Τζένη θα κοιμηθεί μαζί μου.» δηλώνω και βλέπω τα μάτια της να λάμπουν μ' αυτή μου τη φράση.

Την σηκώνω και πάλι στην αγκαλιά μου, παρότι πλέον φαίνεται να έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της, κι αυτή χαρούμενη τυλίγει τα χέρια της γύρω μου χωρίς καμία διαμαρτυρία. Την αφήνω στο κρεβάτι μου και της βγάζω τα ρούχα της. Όντως έχει αδυνατίσει πολύ! Πότε πρόλαβε σε μια εβδομάδα; Τίποτα δεν έτρωγε; Αυτό πρέπει να αλλάξει αμέσως, θα την ταΐζω έστω και με το ζόρι.

«Έχεις κουράγιο να πας για ένα ντους; Θα σε βοηθούσε να χαλαρώσεις μετά το τρέξιμο.» της λέω.

«Αν έρθεις κι εσύ μαζί μου! Τόσην ώρα έτρεχες θα είσαι κι εσύ ιδρωμένος, γιατί να μην μοιραστούμε το μπάνιο; Να κάνουμε και οικονομία νερού.» μου λέει κλείνοντας το μάτι και χρησιμοποιώντας την φράση που της έλεγα εγώ τόσο καιρό κι αυτή με κορόιδευε για το δήθεν κίνητρο μου.

«Μην σου μπαίνουν ιδέες! Θα έρθω μόνο για να σιγουρευτώ ότι δεν θα λιποθυμήσεις ξανά.» της τονίζω.

Στη ντουζιέρα με το ζόρι μπορώ να κρατήσω τα χέρια μου μακριά της και γυρίζω από την άλλη μεριά για να μην την βλέπω. Ξεβγάζομαι στο λεπτό και βιάζομαι να βγω έξω και να φορέσω τα ρούχα μου. Εκείνη έχει βαλθεί να πάρει τον χρόνο της για να με βασανίσει, αλλά εγώ κάνω ότι είμαι απασχολημένος ψάχνοντας στα ντουλαπάκια του μπάνιου δεν ξέρω κι εγώ τι. Όταν επιτέλους βγαίνει της δίνω μια πετσέτα να σκουπιστεί και ένα μπλουζάκι μου για να το φορέσει σαν νυχτικό.

Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα