13

522 25 4

-Annabelle-
Mandagsmorgen var fæl. Vi startet med naturfag, noe som betydde at jeg måtte sitte med Cole. "Finn plassene deres og jobb videre med prosjektet." Cole satt bakerst i klasserommet på plassen han satt på sist også. "Har du tenkt noe mer på hvilket tema vi kan ta?" Jeg satte meg ved siden av han og tok opp boken min. Han bare stirret rett frem. Sa ingenting. "Hjelper du meg om vi tar temaet sex og samliv?" Nå snudde han seg mot meg. "Ok." Ja vel. Dette kunne bli interessant. "Vi bør kanskje starte med å finne ut hva vi skal skrive om. Hva om vi finner et par ting hver å skrive om?" Han snudde seg tilbake og fortsatte å stirre rett frem. "Jeg kan skrive om abort og kjønnssykdommer. Vil du skrive om hva sex er og prevensjon?" Fortsatt ikke noe svar. "Flott. La oss starte!" Huff. Dette kunne enten gå litt bra, eller helt forjævlig.

Det hersens skapet. Jeg fikk det aldri opp! Låsen ville ikke åpne seg, uansett hvor mye jeg rev og slet i den. Til slutt ga jeg opp og løp til timen. Jeg var noen minutter for sen, og så etter et ledig sted å sette meg. Enten kunne jeg sette meg helt forrest, eller så kunne jeg sette meg helt bakerst ved siden av Cole. Jeg bestemte meg for å sitte ved Cole. Blikkene til de andre i klassen var festet på meg da jeg gikk igjennom klasserommet. Cole sitt blikk var det verste. Det borte seg inn i øynene mine, og var så intenst at man nesten kunne tro han aldri ville stoppe. Han stirret på meg da jeg satte meg ned til og med. Han stirret som om jeg hadde på meg et banan kostyme. Eller at jeg hadde barbert av meg alt håret.

Ukeplanen var skriblet full av lekser og innleveringer. Over alt var det enten et sidetall eller et oppgavenummer. Mandager gikk alltid så sakte. Dagene føltes minst tre ganger så lange som for eksempel fredager. I enden av gangen kunne jeg se Sam og Ash stå å flørte med kjærestene sine. Jeg hadde ikke snakket med de på et par dager nå. Ash så på meg og smilte, vinket, og rettet oppmerksomheten mot guttene igjen. Innvendig lo jeg. Synes det var latterlig. Kjærligheten var teit. Ikke noe man burde forholde seg til. "Hei, hva skjer." Mike avbrøt tankene min og stilte seg ved siden av meg, lente seg inntil skaprekken. "Ikke mye. Bare tenker." Vi begynte å gå mot kantinen. Det var lunsj nå. "Jævla dritt! Jeg skal faen meg drepe deg!" Roping og jamring lød fra langt borte i gangen. Alle løp bort og stilte seg i ring rundt de det gjaldt.

De lå å vred seg på bakken. Rullet rundt. Men det var tydelig hvem som hadde overtaket. Cole satt oppå fyren som gikk sisteåret. Han slo løs. Igjen knyttet han neven, strakk armen langt tilbake, før han dro til av all kraft og makt han hadde. Så reiste han seg og brøytet seg vei forbi oss. Hvem gjør sånt? Banker opp noen midt i skolegangen. Jeg snudde meg og fulgte etter. Han var på vei mot heisen, og jeg løp etter, smatt inn akkurat før dørene lukket seg. "Hva faen driver du med? Er du syk i hodet eller?" Han sto der med det samme ansiktsuttrykket han alltid hadde. "Han fortjente det" sa han bare. Uten å tenke på det trykket jeg på nødstans knappen i heisen, og den stanset opp. "Men helvette da! Var ikke den forrige heisepisoden nok for deg eller?" Jeg bare smilte lurt.

"Hva ga deg rett til å banke han?" Coles isblå øyne borte seg inn i mine brune. "Ikke vær så barnslig da! Start den pokkers heisen nå!" Igjen smilte jeg. "Jeg starter den ikke før du har forklart deg" han kom mot meg med bestemte blikk og lå hendene sine rundt meg. "Hva gjør du?" Ansiktsuttrykket var ikke forandret. Så løftet han meg opp og satte meg ned på den andre siden. "Ikke greit!" Freste jeg.

Jeg løftet armen og klasket den i ansiktet hans. Et lite øyeblikk så han vekk, bet sammen tennene. Så rettet han blikket mot meg igjen. Tok tak i hendene mine og presset meg oppetter veggen. All luft ble presset ut av lungene mine, og det ble vanskeligere å puste. Trykket mot brystet gjorde overraskende vondt. "Jeg får ikke puste." Hveste jeg. Han var så nære at jeg kunne føle pusten hans mot ansiktet mitt, og nesetippen hans mot min, han lå leppene inntil øret mitt og hvisket, "ikke bland deg inn i livet mitt for faen." Han flyttet seg unna. Startet heisen igjen og smatt ut så fort han hadde muligheten til det. "Drittsekk."

Fuck of i love youRead this story for FREE!