Deel 5

2.3K 102 4
                                    

Perspectief yassmina:

Het is vrijdag en ik was van plan om vandaag naar de moskee te gaan. Eerst zou ik langs Assia gaan. Ik maakte me klaar maar geen make up, daar deed ik niet aan. Ik ging naar Assia op me scooter. Ik kwam aan en belde aan. Ik ging naar boven met de lift want zelfs voor 1 hoog was ik te lui😂 Assia deed open en ze zag er niet uit ze had rode ogen en was bleek. Ze huilde en ik omhelsde haar. Yass ik heb zo een spijt dat ik het tegen hem heb gezegd, ik had gewoon voor me moeten houden en het proberen te vergeten.
Hij draait wel weer bij ik weet zeker dat ie wel weer met je gaat praten en je weet maar nooit of hij ook iets in jou ziet, heb geduld schat.
Dankjewel yass ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Zullen we straks naar de moskee gaan?, vroeg ik. Assia knikte en zo gezegd zo gedaan. Toen we weer bij Assia thuis waren liep Assia naar haar kamer om zich even om te kleden en ik zat beneden en toen kwam yassine binnenlopen ik keek op en bleef haken in die prachtige ogen van hem. Heey schat hoe gaat het?
Ja goed alhamdulilah, net even naar de moskee geweest met Assia. Masha Allah goed van jullie😊, zei hij. Ik voelde die band tussen ons zo erg en de liefde tussen ons. Toen keek ik op en zag Assia in de deuropening staan. Aaait mn bro is mn bestie weer aan t fixen, schreeuwde ze zowat. Ik ben blij voor jullie, jullie zijn te cute samen😍. Yassine bloosde en stond op voor hij de woonkamer uitliep knipoogde hij nog naar me, ik glimlachte lief terug en weg was hij. Yassine ging weg en net daarna belde Adam naar yassmina en vertelde dat het hem speet van gister dat hij zo bot reageerde toen ze hem vroeg of hij haar leuk vondt. Arme Assia hij heeft haar ook verteld dat de liefde niet wederzijds is en dat hij gewoon vrienden wil blijven. En gek genoeg heeft ze geen een keer gescholden of een traan laten vallen. Na het gesprek begonnen haar tranen te lopen en ik trooste haar. Schat het komt goed insha Allah, ooit komt er een man op jouw pad die van je zal houden en bij je zal blijven voor altijd. Dankjewel yass ik hou van je omwille van Allah, zei Assia en ze viel daarna in slaap, ik kegde een deken over haar heen en belde yassine dat hij naar huis moest komen anders was ze alleen thuis. Mijn moeder had me gebeld om te vragen waar ik bleef want het was inmiddels al zes uur en ik ging maar naar huis. Ik zag dat ik een appje had van yassine♡
Heey dankje dat je me appte Assia slaapt nu. Slaaplekker schat. Ik hou van jexxx

Ik glimlachde en reageerde nog toen legde ik mijn tel weg en ging even bidden en ging daarna naar beneden om even met te zitten. Mijn zusje en 2 broers zaten ook beneden. Mijn oudste broer mounir was 26 jaar en had gewoon een normaal uiterlijk niet heel bijzonder maar was zeker niet lelijk. Dan had je safouan, hij was 22 jaar en leek veel op mij. Veel mensen dachten dan ook dat wij tweeling waren😂 maar met hem kon ik ook het meest opschietem en dan had je amani, zij was 15 jaar en leek totaal niet op mij maar ik had wel een goede band met haar❤
Mijn vader begon opeens met praten en zei: yassmina je bent nu volwassen, je moet wel gaan denken aan trouwen. Wat vind je van yassine de broer van Assia? Mijn hart stond gewoon stil zei hij nou echt yassine wauw wat heb ik een geluk dat hij nou net yassine kiest. Eeuh geen idee baba ik vind het niet erg ofso maar het is nu laat, we zien morgen wel insha Allah. Is goed benti, zei hij en me moeder glimlachte naar mij. Na nog wat te hebben gepraat met amani over yassine ging ik slapen. Op weg naar dromenland... Een plek waar de stoutste dromen werkelijkheid worden.

Sory allemaal dat ik een tijdje niks had gepost bij wat meer lezers ga ik weer verder. Love voor jullie😘

Assia's Life (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu