C O V E R S - uitleg en info

898 28 23

Aanvragen is op dit moment niet mogelijk, vanwege een crashende computer met beschadigde harde schijf (waardoor ik alles dus kwijt ben).

*

Er is geen special op dit moment.

*

Omdat ik echt niet kan stoppen met nutteloze covers maken...

...en je misschien kunt meeprofiteren.

*

In dit boek laat ik zelfgemaakte graphics zien, zoals covers, kaarten en banners.

V O O R B E E L D E N   A A N V R A G E N

Wil je een voorbeeldcover/andere graphic aanvragen, volg dan dit stappenplan:

》Kijk of er niet bij het voorbeeld dat je wil aanvragen staat dat het voor eigen gebruik is.
》Stuur me een privébericht.
》Vertel daarin:
- de naam van de voorbeeldcover/andere graphic
- de titel die je op de cover wil/de tekst die je op de graphic wil
- eventueel een ondertitel
- welke auteursnaam er op de voorbeeldcover moet komen
- een korte samenvatting van het verhaal.
- eventueel kleine veranderingen zoals kleur/lettertype/iets toevoegen/weghalen/...
- wat je verder nog te melden hebt.
》Wacht op een antwoord van mij.
》Lees het antwoord.
》Ben blij dat ik gereageerd heb.
》Stuur een lief bericht terug.
Oké, enzovoort...

G E W O O N   A A N V R A G E N

Aanvragen voor graphics die géén voorbeeld zijn (en die ik dus speciaal voor je maak) accepteer ik niet. Gelukkig zijn er een paar uitzonderingen:

Je kunt nog gewoon aanvragen als...

- ...ik je volg. Dat betekent dat ik je schrijfsels/andere maaksels bewonder en/of dat je een Wattpadmaatje bent en ik dus graag een cover/andere graphic voor je maak MAAR dit betekent niet dat ik er altijd tijd voor heb en het nog steeds ontzéttend lang kan gaan duren. So be patient.

- ...je een cover wil aanvragen voor een verhaal dat het vervolg is op het verhaal waar ik al een cover voor heb gemaakt. (Oeh, dit is een moeilijke zin...) Duidelijker: heb je een cover nodig voor het vervolg op een verhaal waarvan ik de cover heb gemaakt, dan kan je me die gewoon vragen. MAAR hetzelfde, wees geduldig.

- ...er een speciale aanbieding is! Oftewel, een special!

S P E C I A L S

Een special betekent dat je in een bepaalde tijdsperiode (één dag/ één week/...) een specifieke graphic kunt aanvragen, bijvoorbeeld op basis van:

- Type graphic: cover/icon (voor profielfoto)/banner/kaart/achtergrond/quote/...

- Thema: winter/kerst/liefde/magie/bloemen/feest/oorlog/natuur/...

- Genre: fantasy/scifi/historische roman/tienerfictie/...

- Stijl: gemanipuleerd/minimalistisch/simpel/in de stijl van een voorbeeld dat ik laat zien/...

- Wat ik nog verder verzin

Het kan ook zijn dat ik deze combineer, bijvoorbeeld: een minimalistisch icon (type graphic + stijl), en ik zal er altijd een voorbeeld bij geven, zodat je weet waar je aan toe bent.

Maar dus... *hinthint* Het kan ook zijn dat ik gewoon 'type graphic: cover' neerzet, en je in die tijdsperiode dus gewoon een cover kan aanvragen.

Verder is het belangrijk dat ik bij een special misschien niet alle graphics die in die tijdsperiode zijn aangevraagd ook echt ga maken. Het kan zijn dat ik het maximum zet op vijf, of twee, of tien, of één... Het ligt eraan hoe lang ik over zo'n graphic doe.

Specials zullen niet regelmatig komen, gewoon als ik er zin in en tijd voor heb. Als er een special aankomt zal ik dat in dit hoofdstuk zetten, er een hoofdstuk met uitleg voor aanmaken, en zo lang als de special bezig zal dat in de titel staan.

V E R D E R

Als ik de cover/andere graphic voor je gemaakt heb (ik zal je op dat moment een berichtje sturen), kun je die vinden in dit boek. Om deze te downloaden: open je Wattpad op de computer > ga je naar dit boek > sleep je de afbeelding van je cover naar een nieuw tabblad > en kun je de cover opslaan!

Hoe lang het duurt tot ik een graphic afheb kan verschillen. Het ligt eraan of ik het druk heb (school houdt jammer genoeg geen rekening met Wattpad'carrières') en hoeveel aanvragen er op dat moment zijn, maar ik probeer altijd binnen een week klaar te zijn. (Met de nadruk op probéér.) Aanvragen maak ik in volgorde van aanvraag.

Je mag het altijd zeggen als je tips hebt, niet tevreden bent met je graphic of vragen hebt.

Tot slot zou ik het fijn vinden als je mijn naam in de samenvatting vermeld. (Anders blokkeer/spam/vermoord ik je! Oke nee, toch maar niet.)

Veel liefs,
Ikke

Veel liefs,Ikke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Astra - Covers en andere graphics #wattics2017Read this story for FREE!