Corliss Brown Motor Co Group Forge huone

47 1 1

Corliss Brown Motor Co Group Forge huone , konehuone , kattilahuoneen , työpaja höyry ja kaasu moottorit

Oheiset piirustukset tarjoavatpuitteet suunnitelman ja julkisivutuuden tuotantolaitoksenBrown Corliss Engine Cokaupat sijaitsevat Corliss , WI , onpääradanChicago , Milwaukee 8 . St. Paul Ry , ja noin 23 kilometriä etelään Milwaukee . Työpaja ja valimon rakentaminen käynnissä pohjoiseen ja etelään ,työpaja onlänsipuolellavalimo , joiden välinen etäisyys on 65 metriä välillä . Se oliyhtiön tarkoitukseen ,järjestelmä, jossakorkealuokkaisia ​​moottorin työ voitaisiin tehdäpienin kustannuksin lavastuksen , ja tämän tavoitteensuurta huomiota kaikkiin yksityiskohtiin , niinjärjestelyrakennuksessa, jossa ja myöstyyppi jatyökaluja .

Laitos on tietyn etäisyyden päässä muista rakennuksista , niin että valaistusolosuhteet ovat käytännössä täydellinen.

Työpaja ja valimo on rakennettu teräksestä , jossa tiiliseinät . Kuvio kauppa ja kuvio varastorakennus , toimistot , seppä - , kattila ja konehuoneet on myös tehty tiilestä .

Viitatenyleissuunnitelma , on huomattava, ettäraaka-aineiden kuten harkkoraudan , koksi , valimo hiekka , jne. , ovat tuomaitäpuolellavalimonsivuraide , ja jaetaanasianmukaisesti astioissa varastoon . Välillä tämä rakennus jaValimo onjärjestelmä kapearaiteinen rata , joka tarjoaaraaka-ainettaoikeassa paikassavalimossa .

Kupolit sijaitsevatitäpuolella japohjoispäässävalimo , niin että kunvalimo laajennetaankupolit on käytännössä keskelläjakelu .

Se on45 - jalka siiven toisella puolellavalimo , jossa 15 - on varustettu ton nosturit ,selkeä nosto 18 metriä koukun alta . Tämä siipi käytetään kevyitä ja keskisuurten luokan valut . Suurin osavalimo onsiipien kärkiväli on 70 metriä ja on varustettu kahdella 30 - tonnin sähkö nosturit on varustettu ylimääräisiä nostolaitteet 5 tonnia kapasiteettia . Niillä on selkeä nosto 28 metrin koukun alta . Valimo ei ole metriä leveä ja 325 metriä pitkä .

Kuvio kauppa ja kuvio varastorakennus ovateteläpäässävalimo , ja 110 metriä pitkä ja 80 metriä leveä . Alakerrassa on käytetty varastointiin suuri ja raskas malli . Toinen tarina onmalli myymälä , jakolmas ja neljäs tarinat ovat varastointiin keskikokoisia ja pieniä kuvioita . Saat kätevästi käsittelyvalmiin kuvio onalusta allenosturit , jottakuviokuvio kauppa voidaan siirretty tähän järjestelmään, jossa he hoidetaannosturitvalimo laajennettu . Saat kätevästi käsittelyraskaiden kuviot sopivat nosturitvarastoon tarjotaan .

Välillävalimo jatyöpaja ontilaa 65 metriä , tämä huone palvelee30 tonnin sähköinen nosturi , joka kulkeekoko pituudeltaanrakennuksen ja myös meneerautatie. Tämä tila käytetäänvarastointiin pullot, javalmiin tuotteen , voi olla tarpeen pitääkuljetuksen .

Aina kun on tarpeen saadavalmiin tuotteen , se on tehty laskemallaautoneteläpäässätyöpaja tallennetaan , suoritaauto pihassa nosturi, joka noutaatyö ja tallenna se mitään osaaväliseen tilaan rakennukset . kun

Toimitus vaaditaan tarvitsee vain poimiapalaset ja ladata niitä autoja, jotka ovatswingnosturin .

Corliss Brown Motor Co Group Forge huone , konehuone , kattilahuoneen , työpaja höyry ja kaasu moottorit

Lähde artikla :

http://www.shelfari.com/groups/104221/about

http://archive.org/search.php?query=mediatype%3Amovies%20AND%20subject%3A%22Brown%20Corliss%20Engine%20Co%20Group%20Forge%20Room%22

http://www.yelp.com/topic/baltimore-corliss-brown-motor-co-group-forge-v%C3%A6relse-maskinrummet-fyrrum-v%C3%A6rksted-damp-og-gasmotorer

Corliss Brown Motor Co Group Forge huoneRead this story for FREE!