Κεφάλαιο 1ο

14.2K 647 50
                                    

"Βαναα , Βανααα, σηκωωωω γρηγοραα" ακουω τον μπαμπα μου να φωναζει ομως το μονο που κανω ειναι βαλω το μαξιλαρι πανω απο το κεφαλι μου.

"Βαναα τελειωνεε...θα αργησεις στο σχολειοο" πωωω ρε πουστη..παραιτουμαιι δεν μπορω αλλο.

"Καλααα τωρααα" εε και με τα χιλια ζορια αποχαιρετησα το γλυκο μου κρεβατακι. Ηταν 7:30 και μου ειπε ο μπαμπας οτι αρχιζει 8:15.. Γαμωω δεν θα προλαβωω.

Ας τα παρουμε απο την αρχη. Με λενε Βανα Παπαιωανου και ειμαι 16 χρονων. Μετακομησα στην Αθηνα στον μπαμπα μου ,διοτι οι γονεις μου χωρισαν. Απογοητευτηκα παρα πολυ οταν το ακουσα αλλα σιγα σιγα το ξεπερασα. Το κακο με το σχολειο ειναι οτι ερχομαι στην μεση της χρονιας. Δεν μου αρεσει καθολου να ειμαι η καινουρια και να μην εχω κανεναν. Στο παλιο μου σχολειο στην Αμερικη ειχα τον κολλητο μου,τον Λουκ, που τον αγαπωω υπερβολικα πολυ αλλα φιλικα. Τελος παντων. Ηρθα να κανω μια νεα αρχη και ελπιζω να ειναι.

Επλενα λοιπον τα δοντια μου, χτενιστηκα κανοντας μια ψηλη αλογοουρα. Εβαλα μασκαρα και πουδρα. Επειτα κατευθυνθηκα στην ντουλαπα μου ποθ γινοταν ο ΧΑΜΟΣ..αλλα ενταξει παλευεται. Εψαχνα πολλη ωρα για ντυσιμο αλλα βρηκα αυτο.

Το συνδυασα με τα stan smith μου και πηγα κατω για πρωινο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Το συνδυασα με τα stan smith μου και πηγα κατω για πρωινο. Ειδα την ωρα και ηταν 8:05 , ο μπαμπας μου ειχε φυγει αφου ηταν αστυνομικος και ελειπε ολη μερα. Πηρα μια μπανανα στο χερι ,κλειδια,κινητο και βγηκα απο το σπιτι.

Ο μπαμπας μου εξηγησε λιγο που ειναι το σχολειο...ααα να το δεν ειναι και τοσο μακρια. 10 λεπτα περπατημα. Ειδα εξω παρα πολλα παιδια. Οταν μπηκα στο προαυλιο κανεις δεν μου εδωσε σημασια. Βρηκα ενα παγκακι και καθησα. Αρχισα να παρακολουθω τα παιδια. Ηταν ολοι διαφορετικοι.
Αλλοι διαβαζαν,τα σπασικλακια, αλλοι καπνιζαν σε μια γωνια, players / bad boys. Αλλοι σαλιαριζαν..σε λιγο θα το κανουν και στο προαυλιο..ελεος..

Τις σκεψεις μου διεκοψε το κουδουνι..αχχ μου τρυπησε τα αυτια γαμω. Τελος παντων ,ακολπυθω τα παιδια για προσευχη. Οταν τελειωσε κατευθυνθηκα στην ταξη Β3 που με ειχε πει ο μπαμπας. Πηγα αφησα την τσαντα μου στο ντουλαπακι και πηρα τα μαθηματικα.

Μπηκα μες την ταξη,με συστησε ο καθηγητης και αρχισε το μαθημα. Βαρεθηκα την ζωη μου και σε 3...2...1....ντριιιιιιννν...επιτελους θεε μου δεν θα αντεχα αλλο ενα λεπτο εκει. Βγηκα εξω και κατευθυνθηκα στο ντουλαπακι μ να αφησω τα μαθηματικα και να παρω την βιολογια. Εβαζα τον κωδικο και δεν ανοιγε.

"Ανοιξε γαμω το σπιτι σου" μονολισα μες τα νευρα μου. Προσπαθησα 5 φορες.. Τα νευρα μου.

"Τι στον πουτσο κανεις στο ντουλαπακι μου" ακουσα μια αγρια και χοντρη φωνη να φωναζει και πεταχτηκα απο την τρομαρα μου. Γυρισα και αντικρισα ενα αγορι με μαυρα μαλλια και γαλαζοπρασινα ματια. Ειχε τατουαζ και σκουλαρικια στο χειλος ,στα αυτια και στο φρυδι.

"Θα μου απαντησεις γαμω ή θα στεκεσαι ακομα σαν παγοκολωνα?" αααα δεν θα τα παμε καλα...ποιο αγενης δεν γινεται.

"Αυτο ειναι δικο μου ντουλαπακι και μπορω να καταλαβω γιατι φωναζεις" ειπα και εγω με τον ιδιο τονο.

"Αν θες να ξερεις αυτο ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ντουλαπακι και κανε στην ακρη γιατι δεν ξερω και εγω τι θα γινει" χαζεψε ο ανθρωπος...χαπια πηρε?

"Μωρε αντε μου στο διαολο που θα με εκβιασεις κιολας.....ελα καβε τον κωδικο να δουμε εξυπνακια"

"Βουλωσε το στομα σου,μην στο βουλωσω εγω" ειπε και εκανε τον κωδικο στο ντουλαπακι και ανοιξε. Εμεινα..οχι ρε γαμωτο..δικο του ειναι..οκ τωρα τι κανω...αα ναι τον βριζω.

"Πανε παρε την πιπιλα σου και μην μιλας πολυ μαλακα" τα μισααααα. Πωω οκκ....οταν το ειπα αυτο με αρπαξε απο τους καρπους και με κολλησε στο ντουλαπακι. Πλησιασε το αυτι μου .

"Εμενα δεν θα με λες μαλακα, γιατι μπορω να σου κανω τοσα πολλα που δεν θα θυμασαι το ονομα σου καριολακι..ενταξει?? Ειπε και τα πηρα στο κρανιο τωρα.

" Τραβηξα τα χερια μου καο τον χαστουκισα τοσο δυνατα που γυρισε με φορα το κεφαλι του. Βρηκα ευκαιρια και αρχιζα να τρεχω....οταν κοιταξα πισω τον ειδα να με ακολουθαει τρεχοντας

Παναγιαα μουυ....θα πεθανωωωω...ας με σωσει καποιοοςςς .....πωω την γαμησα κυριολεκτικα.

Γεια σαςς....αυτη ειναι η καινουρια μου ιστορια..ελπιζω να σας αρεσει. Αυτο ειναι απλα η αρχη. Θα εξελιχθει τοσο πολυ με 30 συν κεφαλαια. Στην φωτο η Βανα μας.
Φηφιστε...Σχολιαστε ....για περισσοτερα κεφαλαια.

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα