The beginning.

12 4 5

"Braydon! E..er ligt een baby hier."Zei een vrouw genaamd Ananya. "Wat bedoel je er ligt een baby hier?" Reageerde Braydon terug. " ik zie geen ouders, ik zie helemaal niemand eigenlijk..." Ze pakte het kleine baby meisje op. Ze huilde niet, Ananya nam de baby mee naar haar huis en liet het zien aan haar man Braydon. "Wil je de baby houden....?" . Braydon en Ananya waren bewoners van het dorpje Mydna, een erg klein dorpje met niet meer dan 50 inwoners. Braydon en Ananya konden geen kinderen krijgen, Ananya was erg ziek geweest en waarschijnlijk was dat de reden dat ze geen kinderen kon krijgen. Braydon had het idee al weg gezet om kinderen te krijgen, want hij wilde niet bij haar weg, hij hield van haar meer dan alles.  Aangezien er niemand was, hadden ze besloten om het baby meisje te houden, ze noemde haar Freya. Toen Ananya Freya vond had ze wat op haar hand, ze probeerde het eraf te wassen maar het ging niet weg, het leek op een teken. Maar het zou ook gewoon een moedervlek kunnen zijn, het leek op 2 halve manen met 1 vollemaan of een rondje....

 Maar het zou ook gewoon een moedervlek kunnen zijn, het leek op 2 halve manen met 1 vollemaan of een rondje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


                  -17 jaar later-
Freya was een paar dagen geleden 17
geworden. Ze was over de tijd steeds meer afstandelijker geworden. Ze deed veel alleen, ze hield van haar ouders en ze wist dat ze gevonden was, maar ze was liever alleen om na te denken, en veel vrienden had ze niet aangezien het dorpje erg klein was en niemand echt van haar leeftijd. Ze zat ook gewoon erg met haar hoofd bij het idee wie ze eigenlijk was. Omdat ze éen van de oudste kinderen van het dorp was, had zij de taak hun te beschermen. Ze had leren vechten met zwaard en Boog van een man die in De grote oorlog had gevochten, een oorlog die net naar Freya haar geboorte was geëindigd. Hij was een goeie kennis van Freya en haar ouders, aangezien iedereen elkaar kenden. Ze was misschien een meisje maar ze was sterk. Aangezien Braydon en Ananya hadden gekozen om Freya al bij de leeftijd rond 5 te vertellen dat zij niet de echte ouders waren, hadden ze er ook niet voor gekozen om een achternaam te kiezen. Al hoewel ze later wel een achternaam kreeg, Hylia. Niet de achter naam van haar "ouders".

1 van haar echte beste vrienden was Rheagon. Hij was niet net als Freya beschermer, nee hij mocht mee met zijn vader als er gevaar dreigde. In Hyrule zijn er allerei wezens, slechte en goede. Freya was eigenlijk jaloers op Rheagon ze wilde ook mee. Het was omdat ze een meisje was dacht ze. Maar ze liet t' niet merken, bijna niks liet ze merken, niet als ze verdrietig was of boos, als ze ergens mee zat of jaloezie of iets anders. Ze liet niks merken, je zou t slim kunnen noemen maar ook afstotelijk.

Iedereen mocht Freya maar niemand zag ooit iets van haar, en daarmee bedoel ik niemand wist hoe Freya eigenlijk was, behalve Rheagon. Zelfs haar "ouders" wisten het niet altijd. Ze wilde wel 1x meegaan met Rheagon en de andere mannen maar dat wilde ze niet hebben, en dat was waarschijnlijk niet omdat ze een meisje was, nee ze was een meisje die beter was in vechten en boogschieten dan hun allemaal. Ze zou ze makkelijk allemaal aankunnen, en dat wisten ze wel. Freya hielp af en toe met het verzorgen van de paarden, maar verder trainde ze alleen maar.

-Dit hoofdstuk was een beginnetje op wat er komt, een uitleg wie wie is en hoe. Maak je geen zorgen er gaat veel komen! Ik ga in de komende hoofdstukken afbeeldingen toe voegen, maar hoe iedereen eruit ziet (land ook) mag je zelf weten.

A Trip To The TwilightLees dit verhaal GRATIS!