10.BÖLÜM~BEKLEYİŞ~

16.1K 849 107
                                    

Multimedya Cennet Yakut

•Erva•

Düşüncelerle boğuşmaktan ve ağlamaktan uykuya dalmışım. Gözlerimi açtığımda yüzüme vuran güneş ışıklarından sabah olduğunu anladım. Cennet'te uyanmıştı ve ağlıyordu. "Cennet." Diye seslendim. Mahvolmuş bir vaziyetteydi. Sonuçta ailesini gözlerinin önünde öldürmüşlerdi. Yanına gitmek istedim ama ikimizinde elleri ayakları bağlıydı."Bu yaşadıklarmız gerçek olamaz." Dedi yine bir taranstaydı. Aynı kelimeleri tekrarlıyordu.

"Bende kabus olsun isterdim ama inan şu bir kaç haftada hayatım değişti. Benim içinde sanki bir kaç hafta değilde yıllar geçmiş gibi." Dediğimde kapı açılmıştı elinde tepsiyle Tufan içeri girdi.

"Kızlar size yemek getirdim. Güç topalamanız lazım özellikle sen Erva bu geceye hazırlıklı ol çok eğlenceli olacak." Dedi ve duygudan yoksun şekilde gülümsedi."Benim için eğlenceli sizin için acı verici." Diye devam etti.

"Belki tam tersi olur." Dedim kendimden emin bir şekilde.

"Bak sen bu ne cesaret? Sanki eli ayağı bağlı, akşama ölecek olan benim. Bu ne güven böyle şaşırtıyorsun."

"Belki ölümü kurtuluş olarak görüyorumdur. Bana ceza değil ödül olur belki nerden biliyorsun?"

"Niye Batuhan'la mutlu değil miydin?  He Aşık olduğun ortada ağlayışlarını hepsini izledim gördüm."

"Ben aşığım ama yaşarken her gün öleceğime bir sefer ölmeyeyi tercih ederim."

"Çok cesursun Erva etkilendim. Ölümden korkmayan kadının herkes hayattında olsun ister Batuhan bu gece büyük kayıp yaşayacak desene." Dedi ve yaklaşıp ellerimi çözdü.

"Bu kadar güzel bir kadına ölüm yakışmayacak ama benim Alya'ma da yakışmamıştı." Dedi sonra Ceneti'n ellerini çözdü "Siz yemeklerinizi yiyin." Deyip çıktı.

İkimizde tek lokma yemedik bir yudum su içtim. İçeriye iki tane adam gelip tepsiyi götürdü ve ellerimizi tekrar bağladı "Cennet nasılsın?" Dedim ona bakarak ah çok kötü gözüküyordu. "Kaybolmuş gibiyim." Diye mırıldandı. Bakışları sabit bir şekilde duvara odaklanmıştı.

"Sen buradan kurtulacaksın inanıyorum. Senden birşey isteye bilir miyiyim?"

"Saçmalama ikimizde kurtulacağız."

"Lütfen ben yinede söylemek istiyorum benim için babama gidip onu affetiğimi ölümümde bir suçu olmadığını ve bu ölümden kendini suçlu hissetmemesini hayatına devam etmesini söyler misin? Ölüm bir ceza degil bana kurtuluş olur." Bir şekilde herşey düzelirdi ben ölürsem belki de beni hiç bir zaman sevmicek bir adama aşığım ve ondan onu unutmama fırsat yok yanından ayrılamam ve yaşanan acı olaylar bunlar çok fazla ben kaldıramıyorum.

•Batuhan•

Saat gece yarısını geçmişti. Sigara ve alkolün etkisi beni elle geçirdi. Cengizde başımda karı gibi konuşup duruyordu."Yeter amınakoyum sanki karımsın. Olan bana oluyor sus bir ben geberirsem gebereceğim yara benim yaram. Siktiğimin Onur'u da daha gelmedi. O sırada kapı çaldı ve beyefendi sonunda gelebilmişti.

"O sonunda paşamız teşrif edebildi." Dedim.

"Siktirme paşanı gel dedin geldik üç tane hatunu yatakta bırakıp geldim."

"Aklın fikrin uçkurunda ibne!"

"Neyse mevzudan haberim var Cengiz bahsetti. Tufan'a ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Birazdan yerine gideceğim ona haber ederler." 

"Bu işi olabildiğince çabuk yapmamız lazım o it herifin kızlara ne yapacağı belli olmaz. Yarın geceye kadar biz halletmezsek onun oyununu oynamak zorundayım."

Masumiyet (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin