Κεφάλαιο 56

3.3K 311 93
                                    

Άλκης POV

Η συναισθηματική μου φόρτιση είναι μεγάλη αλλά προσπαθώ να επιβληθώ στον εαυτό μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Η συναισθηματική μου φόρτιση είναι μεγάλη αλλά προσπαθώ να επιβληθώ στον εαυτό μου. Σήμερα είναι μέρα χαράς και δεν θέλω να στεναχωριέμαι, ούτε οι γονείς μου θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα πιστεύω ότι θα βάλανε το χεράκι τους για να βρω τόσο ζεστούς ανθρώπους έτοιμους να με αγκαλιάσουν και να με βάλουν στο σπιτικό τους.

Με όλα αυτά όμως ξεχάστηκα και δεν την ρώτησα πως νιώθει για όσα είπα σήμερα. Στην αρχή με τρομοκράτησε λίγο με τη συμπεριφορά της αλλά θέλω να ελπίζω ότι ήταν απλά λόγω έκπληξης κι όχι επειδή δεν θέλει ένα κοινό μέλλον.

«Αλήθεια δεν μου είπες ποια είναι πραγματικά η άποψη σου για όσα έγιναν σήμερα. Συγγνώμη κιόλας αν σε έφερα σε δύσκολή θέση μπροστά στους γονείς σου με την πρωτοβουλία μου. Δεν ήθελα να σε φέρω προ τετελεσμένων γεγονότων.»

«Μην ζητάς συγγνώμη, εσύ έκανες αυτό που θεώρησες σωστό και δεν είναι ότι δεν συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες, απλά ήταν λίγο απότομο. Δεν θέλω να νομίζεις σε καμία περίπτωση ότι έχω δεύτερες σκέψεις ή ότι δεν βλέπω τη σχέση μας να προχωράει στο μέλλον αλλά εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε σουρεάλ η όλη κατάσταση. Μην με παρεξηγείς.»

«Όχι, βέβαια, σε καταλαβαίνω. Πως να μην το κάνω άλλωστε.»

«Χαίρομαι που το λύσαμε κι αυτό. Τώρα τι λες να κάνουμε;» με ρωτάει με τσαχπινιά.

«Εσύ τι έχεις στο μυαλό σου;» της αντιγυρίζω λες και δεν ξέρω.

«Τι θα έλεγες να πάμε στο δωμάτιο σου;»

«Νύσταξες κιόλας; Τόσο βαρετή είναι η παρέα μου;» συνεχίζω να την πειράζω.

«Υπάρχουν και καλύτερα πράγματα να κάνουμε από τον ύπνο!» και μου κλείνει το μάτι.

«Να παίξουμε Trivial Pursuit;» λέω και γελάω.

«Άλκη, δεν μιλάω για επιτραπέζια και το ξέρεις!» μου λέει μουτρωμένα επειδή κάνω τον Κινέζο, αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω μέχρι να μου το πει ξεκάθαρα.

Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα