Bölüm 14 : Sizi çok özledim

2.5K 79 6
                                    

Over Again - 14. Bölüm : Sizi çok özledim

Ağzım açık kalmıştı. Sadece önümde olanları izliyordu. Kız tam bir esmer bombaydı. Ama kalın bacakları ve büyük bir kalçası vardı benim aksime. Kıkırdayarak ve hava atarak sahneye çıkıp Niall'a sarıldı. İşte o an o kızı öldürmek Niall'ı da yanına asmak istedim. O... o nasıl... Tamam Mitchie sakin ol. Tutamıyordum ki kendimi. Dolan gözlerimi silip sahneye baktım. Ne kadar da mutlulardı. O zaman bana gerek yoktu! Ne işim vardı burada! Zaten kabahat bende! Tabi ki 3 yıl boyunca beni bekleyeceğini filan sandım!

O anda yeşil gözlerle karşılaştım. Harry beni görmüştü. Bana baktığından emin olmak için hareket ettim. Yüzünde bir gülümseme oluştu. Ama yanağımdan akan yaşları görünce o da yüzünü astı. Çocuklar sahneden çıktılar. Harry ise bana doğru gelmeye başladı. Bavulumu çekiştire çekiştire dışarı çıktım. Boş bir sokak bulunca ilerlemeye başladım. Nefes almaya çalıştım ama çok zordu. Boğazımda düğümler oluşmuştu. En sonunda sokak lambasının altında durdum. Gözyaşlarımı silip nefesimi kontrol altına aldım. Arkamdan tatlı bir ses bana seslendi.

Harry: Doğa Kızı!

Hızlıca arkamı döndüm. Gözleri ışıldıyordu. Onu görünce içimde bir sıcaklık oluşmuş ve boğazımdaki düğümler çözülmüştü. Gülümsedim. Epeydir kimse lakabımla seslenmiyordu bana. Koşup bana sımsıkı sarıldı. Karşılık verdim hemen. En son Harry ile sarıldığımızda sahil kenarındaydık. O gün gideceklerinden haberim yoktu. Eğer olsaydı o gün daha sıkı sarılırdım. Yinede aklıma gelince tekrar gülümsedim. Harry beni mutlu etmeyi anında başarmıştı. Ama kalbim hala acıyordu.

Harry: Seni çok özledim Mitchie! Ne kadar değişmişsin... Seni tanıyamasaydım sana asılabilirdim...

Buna ikimizde kahkaha attık. Onu baştan aşağı süzdüm. Hala uzun ince bacakları vardı. O uzun ince bacakları topuklu ayakkabılarımla bile benden daha uzun olmasını sağlıyordu.

Mitchie: Ee nasıl gidiyor hayat?

Harry: Hadi ama burada mı konuşacağız? Gel hadi bizim eve. Çocuklarda eminim seni gördüklerine sevineceklerdir.

Mitchie: Harry ben çok isterdim ama Ni-

Harry: Onun için çok üzgünüm Mitchie. Her konuda da haklısın. Onun için kendini üzme. Hem şuan evde değil..

Kafamı sallayıp bavulumu aldım. Harry bir taksi çevirip beni evlerine götürdü. Taksiden inip kapıya yaklaştık. Bir villaya gelmiştik sanırım. Harry beni arkasına sakladı. Uzun vücudu beni kapatıyordu. Kapıyı açan Liam'dı.

Liam: Dostum nerelerdeydin?!

Aman allahım bu bizim babacık mıydı? Spor salonuna fazla gitmiş olacak ki kasları şişmişti. Şuan çok... çok doğru kelimeyi bulamıyordum. Ona büyülenmiştim resmen. Harry bir anda önümden çekildi. Liam'ın kalp krizi geçirdiğini sandım. Gözleri kocaman olmuştu.

Liam: Mitchie!

O anda bavulumu bırakıp boynuna atladım. Ne kadar da özlemişim onu... Tam bir erkek gibi kokuyordu. Sırt kasları elime geldikçe içim bir hoş oluyordu.Liam'ın bağırmasıyla Zayn ve Louis salondan koşarak geldiler. Liam beni öyle bir sarmıştı ki hareket edemiyordum. En sonunda gitmeme izin verdi. Louis ve Zayn'e de sarıldım. Hepsi şaşkın şaşkın bana bakıyorlardı. Harry bavulumu içeri taşıyıp öksürdü. Sonra belimden tutup beni salona götürdü. Hemen koltuklara yerleştik. Hepsinin gözünde ki sevinci görebiliyordum.

Louis: Buraya nasıl geldin?

Mitchie: Ninem artık 19 yaşımda olduğum için buraya sizi ziyaret etmeme izin verdi. Bende şehri dolaşıp konseriniz geldim ve...

Yüzüm asıldı. Çünkü aklıma olanlar geldi. Gözlerimi yere dikip o anı hatırladım. Ne olduğunu zaten anlamışlardı.

Zayn: Yapma böyle. Biz seni güler yüzlü seviyoruz... Onu kafana takma...

Gülümsemeye çalıştım. Ama yine gözlerim dolmuştu.

Liam: Ayrıca çok değişmişsin. Ayrıca güzelliğinde artmış.

Yanaklarımın kızardığını hissettim. Tabi ki gülümsemiştim de. O anda hepsinin bacaklarıma baktıklarını fark ettim. Dikkatlerini dağıtmaya çalıştım.

Mitchie: bu arada harikaydınız. Konserde...

Hepsi kafalarını kaldırıp başka yöne baktılar ve kafalarını salladılar.

Mitchie: Neyse artık ben gideyim.

Liam: Nereye?

Mitchie: Amerikaya...

Harry: Neden?

Mitchie: Ben sizi ziyarete geldim. Sizi görmek harikaydı. Ama burada kalamam ninem evde yalnız.

Ayağa kalkıp tekrar hepsine sarıldım. O anda kapı açıldı. Gelen...

Over Again [ Niall Horan & Liam Payne Fanfic ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin