9 Sana ne

53 1 1
                                    

-Bırak kolumu Barlas .

-Öyle demek istemediğimi biliyorsun Yaprak .

-Orospu dedin lan bunun ne açıklaması olabilir . Bırak şimdi kolumu acıtıyorsun . 

Kolumu Barlas'tan kurtarıp ağlaya ağlaya koşmaya başladım . Orospu diyeceği ne yapmıştım ki ben ? Sadece onu sevmiştim , onunla hayaller kurmuştum . Ve o karşılığında bir fotoğraf yüzünden bana orospu sıfatını layık görmüştü . Eve gidince çantamı fırlatıp kapının önüne çöktüm ve başımı ellerimin arasına alarak ağlamaya devam ettim . Annem gelmeden kendime gelmem gerekti . Duşa girdim ve küveti doldurdum . Gözyaşlarım benden habersiz akıyor , suya karışıyordu . Daha fazla derim büzüşmeden sudan çıktım . Annem gelmiş , üstünü değiştiriyordu . Şiş ve kanlı gözlerimi görünce hemen telaşla yanıma geldi . 

-Yaprak ! Ne oldu , ne bu halin ?

-Yok bir şey anne . 

-Ne oldu dedim Yaprak .

-Lütfen anne lütfen sorma daha fazla . 

-Hasta olmadan git giyin ben de yemeği hazırlayacağım . Baban gelmeyecekmiş yemekte konuşuruz . 

Kafamı sallayıp odama girdim . Zoraki bir şekilde üstümü değiştirdim . Annem çağırmadan uyumalıydım . Hemen saçlarımı kurutup yatağa girdim ve iki saat önce olanları düşünmeye başladım .

2 saat önce : 

- Soruma cevap ver Yaprak .

-Sana ne Buğra sana ne ?

-Ne demek bana ne kızım . Barlas'la çıkmıyorsunuz eminim o Duygu ile birlikte . O zaman neden bana hesap soruyor ? Cevap versene .

-Barlas benim arkadaşım . Seni de tanıyınca ikimizin yan yana olmasına şaşırmıştır . Büyütme olayı . Hem neden alevlendin sen bu kadar ?

-Kapatsak ya bu konuyu .

Dedikten sonra radyonun sesini açtı ve varana kadar hiç konuşmadık . AVM'nin kapalı otoparkına arabayı park edip geldi kapımı açtı . 

-Ne bu nezaket ? Şaşırtıyorsun . 

-Sıkı arkadaş değil miyiz biz ? Bugün çocukluk arkadaşımı mutlu etmek istiyorum . 

Buğra'nın ani değişimine baya şaşırmıştım doğrusu . Sonra merdivenlere yürürken kolunu omzuma atıp beni kendisine çekti .

-Yapma Buğra . Yanlış anlayacaklar .

-Off ama Yaprak ne dedim az önce unuttun mu ? 

-Tamam Buğra tamam .

Buğra hiç olmadığı kadar samimiydi benimle . Konuşurken gözlerimin içine bakıyor ve iltifat ediyordu . Bir ara içimden ''Helal olsun koçum ne yürüdün be'' bile dedim . Ben de artık kendimi kasmayı bırakmış Buğra'nın anlattıklarını keyifle dinlemeye başlamıştım . O sırada ne zaman Barlas geldi ? Buğra'yı ayağa kaldırıp ne zaman yakasına yapıştı onun bile farkında değildim . 

-Sana ondan uzak dur demiştim Buğra .

-Güldürüyorsun Barlas . 15 yıllık arkadaşımla ne zaman birlikte olacağıma sen karar veremezsin . 

-Canımı sıkma Buğra . 

Araya girmeliydim yoksa güvenlik bizi dışarı atacaktı . İkisinin de kolunu tutup çekmeye başladım . Hayvan gibiydiler ama hareket bile etmediler . 

-Lütfen dışarı çıkalım . Herkes bize bakıyor .

-Sen de sus Yaprak . Sen nereye gidiyorsan git .

Ne olmuştu Barlas'a böyle ? Resmen kükreyerek konuşuyordu . Buğra yakasını düzelterek elimi tuttu . Elimi çekmeye çalışınca daha sıkı tutmaya başladı . Resmen ikisi de benimle oynuyordu . Elimi kurtarıp hızlıca çıkışa koştum . İkisi de peşimden geliyorlardı , biliyordum . Ve benim hızlıca ve gitmem gerekti . Tam gelen otobüse binecekken Barlas kolumu sıkıca tutup beni kendine doğru çevirdi . Ben mi çok güçsüzdüm yoksa bu çocuk sinirlenince daha mı sinirli bir şey olmuştu . 

-Çıkıyorsunuz değil mi Buğra ile ?

-Sen ne saçmalıyorsun Barlas ? Bırak kolumu da acıyor .

Daha sıkı tutup , dişlerini sıkarak konuşmaya başladı .

-Biliyor musun Yaprak ? Hayatımda ilk kez bir kıza masum demiştim ama fena yanılmışım . Sen tam bir orospuymuşsun . Yalnız şunu unutma Buğra seni kullanıp atar . 

-Orospu mu ? Çocukluk arkadaşımla fotoğraf çekindim , AVM'ye geldim , konuştum diye mi orospu oldum ? Peki o zaman bırak şimdi bu orospunun kolunu .

-Yaprak bak .

-Bırak kolumu Barlas .

-Öyle demek istemediğimi biliyorsun Yaprak .

-Orospu dedin lan bunun ne açıklaması olabilir . Bırak şimdi kolumu acıtıyorsun . 

Neredeyse 1 yıl olmuş . O yüzden öncelikle özür dilerim . Ve de bazı yorumları gördüm çok mutlu oldum . Biraz tam odaklanamadım ama inşallah beğenirsiniz . İyi okumalar . 

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 08, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

FETHİYEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin