Louis save me

1.8K 82 5
                                    


[Christian Bieber]

Nu am vrut să fiu un frate rău aşa că am lăsat-o să se distreze cu prietena ei. Acum mai trebuia să îmi găsesc şi eu pe cineva,o distracție,poate chiar mai mult. Mă aşez pe scaunul de la barul din bucătărie şi focalizez în mulțime o fată cam de vârsta Anastasiei,poate cu un an mai mică. Avea părul brunet,ochii nu prea se observau în lumina slabă a reflectoarelor dar păreau albaştri. Avea buze pline,numai bune de muşcat.

Înainte să trec la treabă,dau un shot pe gât,potolindu-mi arşița şi mă îndrept către ea. Stătea retrasă într-un colț,savurându-şi băutura,care nu era altceva decât un suc sau o limonadă.

- Super petrecerea,nu? o întreb aşezându-mi o mână pe umărul ei.

Ea tresare la atingerea mea şi face un pas în spate.

- Stai calmă,nu îți fac nimic. Doar nu aveam cu cine să vorbesc. Sunt elevul nou,Christian Bieber. Încântat,îi spune şatenul întinzând pentru a doua oară mâna în seara aceasta.

- Elizabeth,de asemenea,răspunde bruneta cuprinzându-i palma cu a ei.

- Şi Elizabeth,vrei să dansezi?

- Nu prea mă descurc cu dansul,recunoaște fata plecându-şi capul ruşinată de situație.

- Hai vin-o,o trage băiatul de mijloc. Te învăț eu.

O duse la cel de-al treilea etaj al casei,pentru că ştia că acolo nu vor fi prea mulți.

- Christian,unde mergem? întreabă temătoare proptindu-şi picioarele în podea.

- Nu îți face griji. Mergem să dansăm,o liniști împletindu-şi degetele cu ale ei.

Bruneta acceptase până la urmă invitația lui şi acum îl urma. Aşa cum crezuse Christian,la al treilea etaj nu era mai nimeni. Doar câteva cupluri care se sărutau. Râdea în sinea lui pentru că ştia că asta va face şi el peste câteva minute cu focoasa brunetă din spatele lui.

- Acum dă-mi mâna şi mişcă-ți picioarele după ale mele. E simplu,doar lasă-te condusă de ritmul muzicii.

Fata îi urmase instrucțiunile cu ardoare iar acum reuşise să danseze. Pentru prima oară în viața ei dansează ca un om normal. Bucuria se citea pe chipul ei angelic. Christian ştia că acum este momentul prielnic.

Fără să o avertizeze,şatenul îi ridică bărbia fină şi îsi contopi buzele cu ale ei. Fata se şocase şi se dădu în spate,însă Christian al nostru avea prea mult experiență cu cele "încă neatinse". Înainte ca fata să se poată dezlipi de el,o împinse în perete şi îi încarceră trupul,punându-şi o mână de o parte şi de alta a ei. Bruneta îl împinse,dar nu putu nici măcar să-l facă să se mişte zece centimetri. Şatenul o muşcă de buză făcând-o să icnească,astfel reuşi să işi vâre limba flămândă în gura ei. Elizabeth nu îi răspundea şi asta îl cam enerv,se desprinse din sărut şi o forță să işi încolăcească picioarele după trunchiul lui. Odată aflată în brațele lui,băiatul îi ciupi fundul şi o împinse din nou în perete sărutând-o animalic. Bruneta răspundea de data aceasta,dar se cunoștea lipsa de experiență. Lui Christian îi plăcea asta,faptul că acum îi aparținea lui şi că nu a fost folosită de alții,îl entuziasma. Însă,aşa cum sunt bărbații,ei nu se opresc doar la un sărut ci vor mult mai mult. Fără pic de jenă,şatenul îsi bagă o mână sub rochia ei mângâindu-i coapsele.

Fata scârbită de gesturile ei,care depășeau limita primului sărut,îl plesnise şi apoi îi reproşă:

- Ok,am acceptat să mă săruți. Credeam că ești un tip de treabă şi nu un obsedat. De ce te comporți ca un animal? Tu vrei numai sex de la o femeie şi nu iubire. Ascultă băiete! Femeile alea se numesc curve şi dacă ție alea îți plac atumci locul tău e lângă ele.

Întâmplare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum