Prológus

1.5K 109 3

- BOLDOG SZÜLINAPOT KOOKIE! - éneklik boldogan a bandatagok. Taehyung vidáman karolja át a vállam, miközben a kezemben tartom a tortám, amiről az előbb fújtam el a gyertyákat. Ennél fantasztikusabban nem is telhetne az ember szülinapja. Barátok, szórakozás, felejthetetlen pillanatok. Kell ennél több?

***

Szokásos napom volt mint mindig. Semmit nem változott az életem húsz évesként.
Több, mint négy órás próba után szívesen sétáltam hazafele. A szájmaszkom nagy segítséget nyújtott az utcán, ahogy haladtam előre. Az emberek így nem ismertek meg, nem vettek körbe őrült rajongó módjára, bár kétlem, hogy nem sejtették egy páran, hogy lehet én vagyok az igazi Jungkook.
Az ég beborult, ahogy közeledtem a Bangtan lakása felé, de az eső sem tántorított el attól, hogy beálljak valahova, mert nincs nálam esernyő. Viszont egy illetőt nagyon is zavarta, hogy bőrig fog ázni.
Mielőtt elhaladtam volna mellette, mint mindenki más, levettem a fekete bőrdzsekim és óvatosan ráterítettem a személyre, ki még egy pulcsival sem tisztelte meg az időjárást. Furcsa tekintettel pördült meg felém, mikor tekintetünk találkozott. Egy másodperc sem volt a dolog, mert gyors elrohantam, mint egy nyúl, akit üldöz a vadász. Ám azt a gyönyörű szempárt nem fogom elfelejteni egy ideig.

 Ám azt a gyönyörű szempárt nem fogom elfelejteni egy ideig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
HER /Befejezett/Read this story for FREE!