Louis Little Sister.

4.6K 174 37

*trrr--trrr* 

"Taci, alarma tampita!" spun si o opresc. Astăzi trebuie să merg cu părinţii la munte împreună cu fratele meu. Ador să merg la munte. Aerul curat, peisajul, pur si simplu e genial. Ma dau jos din pat si imi intind corpul, apoi ma indrept spre dulap si imi iau o bluza alba scurta cu 2 dungi negre pe maneci, o fusta neagra cu talie inalta cu 2 dungi albe, impreuna cu o pereche de tenesi albi. Iau o lenjerie noua, apoi mi le asez pe pat si ma duc in baie. Ma dezbrac, apoi fac rapid un dus. Dupa ce termin, ies din dus si ma intorc in camera pentru a ma imbraca. Ma imbrac rapid, apoi imi scot cat mai multe haine din dulap si imi fac bagajele. 

"Esti gata?" mă întreabă Louis dupa ce isi baga capul pe usa. Uneori nu îmi vine să cred că e fratele meu. Este atat de enervant, dar il iubesc.

"Da." spun şi îmi inchid bagajele. Nu ştiu cât stăm, dar mi-am luat destul de multe haine.

"Doamne, ce faci cu atâtea haine?" mă întreabă Louis şocat. 

"Ma îmbrac. " spun ironică. Sunt sora lui de când mă ştiu şi încă nu a înţeles că îmi plac hainele?

"Haha. Haide, plecăm. " spune şi îmi ia bagajele. Eu îl urmez şi coborâm scările. Louis se împiedică de bagajul meu şi cade, iar eu incep să râd. Se ridică nervos şi vine spre mine. O iau la fugă, iar el ma urmeaza. Ajung în bucătărie şi brusc imi vine o idee. Iau polonicul si cand aud ca vine, ma duc după colt si il astept. Scot capul după colţ şi oberv că nu e nimeni, asa ca, decid să merg să îl caut. După ce trec de colţ, sunt trasa in spate şi lipită de perete, Louis începând să mă gâdile.

"E bine?" întreabă Louis şi râde.

"Nu! Opreşte-te! MAMĂ!" ţip cât pot de tare.

"Ce s-a întâmplat, dragă? " întreabă mama cand ajunge la noi. "Louis, lasă fata in pace." 

"Ce? Dar ea a început." spune şi mă lasă în pace, iar eu îi arat limba ca un copil mic.

"Copii, lăsaţi prostiile. Trebuie să plecăm. " spune tata serios.

Trec pe lângă tata şi îi trag una după ceafă lui Louis, apoi alerg oprindu-mă în spatele mamei. Louis îmi arată degetul mijlociu şi îsi arata limba.

"Louis Tomlinson, gata."  se rasteste mama.

"Dar ea a incepu-" 

"Trebuie să plecăm." spune tata repede uitandu-se la ceasul lui de mână.

"Lottie, sărută-l pe fratele tău mai mare pe obraz, de împăcare, şi hai să plecăm." spune mama, iar eu mă strâmb. Merg lângă Louis şi mă apropii de obrazul lui, el asteptand să îl sărut dar, in schimb, scot limba şi îl ling, apoi fug şi ies afară in curte pe lângă tata. Stiu că e scarbos, dar o merită. Louis vine cu mâinile ude, iar eu urc repede în maşină şi blochez uşa, dar intra pe cealaltă parte, facandu-ma să ţip când apa rece face contact cu faţa mea. Tata se aseaza şi el pe scaunul şoferului, iar mama pe scaunul pasagerului şi plecam.

Pe drum ne facem poze si radem la glumele tatei. Peste ceva timp, mama si tata ne povestesc despre cum s-au cunoscut, iar eu cu Louis murim de plictiseală. Am auzit povestea de peste 1000 de ori.

"Lottie?" imi atrage Louis atenţia.

"Da?" întreb, fiind atenta la el.

"O să stea şi Harry cu noi." spune acesta incet.

"Ce?" întreb şocată. "Mamă, e adevărat? " o întreb tristă. Am avut o relaţie cu Harry timp de 1 an jumătate. Eram fericiţi până am aflat de la Niall că a sărutat o fată în club. Harry spune că fata aceea l-a drogat, dar la cum e Harry, nu mă mir că a sarutat altă fată. Dar totuşi, doare. Îl iubeam aşa de mult şi după despărţire stăteam numai închisă în camera mea. Nici nu mâncam. Louis venea mereu să mă facă să râd, dar nu îi mergea, pur şi simplu mă uitam la el cum face glume şi gândul îmi zbura la Harry și glumele lui proaste. Unii spun ca e o tampenie ca ne-am despartit din cauza unui sarut, dar doare. Pana nu patesti asta, nu sti cat de tare doare.

"Da. Oricum te întâlneai cu el în turneu. Trebuie să îl uiţi, dragă. Nu merită lacrimile tale. " spune mama şi îmi zâmbeşte.

"Are dreptate." spune şi tata. "Nu merită să verşi un râu de lacrimi din cauza unui tâmpit ca Harry. Am eu grija de el cât e cu noi. Până la urmă, fata mea a suferit o perioadă lungă de timp din cauza unui afemeiat." adaugă tata şi simt cum mi se umezesc ochii la gândul că îl voi revedea.

"Oh nu, nu plangi. Nu mai plângi din cauza lui." spune Louis şi se încruntă. Mă ia in braţe şi îmi sărută capul uşor. "Te iubesc, surioară. Te rog, fii fericită şi fă toate tâmpeniile şi farsele posibile, aşa, ca înainte. " spune şi zâmbeşte.

"Nici nu şti ce te aşteaptă. " îi spun şi râd malefic. Mama si tata încep să râdă, iar Louis se uita ciudat la mine.

"Am ajuns." spune tata. Cobor din maşină şi inspir aerul curat.

Ne cazam la un hotel de 5 stele unde este chiar frumos.

Louis imi arata camera unde stau eu. Mama şi tata stau împreună, iar Louis lângă camera mea. Ne-a luat ceva timp să ii convingem să ne lase în camere separate.

Îmi scot hainele din bagaje şi le impachetez frumos în dulap.

"Câte haine poţi să ai." spune o voce familiară care îmi provoacă fiori pe şina spinării.

"Ştii că îmi plac." spun, iar el aprobă din cap. "Harry, ce faci aici?" îl întreb, iar el intră şi închide uşa.

"Am venit să te văd. Imi lipseşti, Lottie." spune, iar eu îmi dau ochii peste cap.

"Nu îţi lipseam dacă nu erai un afemeiat afurisit." spun şi mă întorc la hainele mele.

"Dar nu e vina mea, Lottie, eram drogat." spune.

"Atunci sunt si eu drogată în momentul ăsta de nu te cred? Harry, m-ai rănit al dracului de tare şi continui să mă minţi. Nu am iesit din casă o perioadă foarte lungă de timp din cauza ta, iar în timp ce eu plângeam ca o proastă, mai mult ca sigur tu stateai cu sute de fete pe oră. " ţip şi vocea mea sună în toată camera.

Harry da să spună ceva, dar este întrerupt de uşa care s-a deschis, pe ea intrând Louis şi tata, amândoi nervoşi.

Louis Little Sister. (fan fiction) -IN CURS DE EDITARE-Citește această povestire GRATUIT!