For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride

Louis Little Sister.

4.1K 158 37

Mă numesc Charlotte Tomlinson. Da, fratele meu este Louis Tomlinson.
Mulţi spun că sunt o mică răsfăţată, dar nu este aşa. Noi muncim pentru bani la fel cum face orice om.
Viaţa nu este aşa uşoară când locuiesti cu fratele enervant mai mare.

***

*trrr--trrr* 

"Taci alarma tampita!" spun în sinea mea. Astăzi trebuie să merg cu părinţii la munte împreună cu fratele meu. Ador să merg la munte. Aerul curat, peisajul, pur si simplu e genial. Ma dau jos din pat si imi intind corpul, apoi ma indrept spre dulap si imi iau o bluza alba scurta cu 2 dungi negre pe maneci, o fusta neagra cu talie inalta cu 2 dungi albe impreuna o pereche de converse albi. Iau o lenjerie noua apoi mi le asez pe pat si ma duc in baie. Ma dezbrac apoi fac rapid un dus. Dupa ce termin, ies din dus si ma intorc in camera pentru a ma imbraca. Ma imbrac rapid apoi imi scot cat mai multe haine din dulap pentru a-mi face bagajele. 

"Esti gata?" mă întreabă Louis dupa ce isi baga capul pe usa. Uneori nu îmi vine să cred că e fratele meu, adică e super rebel ca mine si totusi e ciudat. Uneori e prea protector si e asa de enervant.

"Da." spun şi îmi inchid bagajele. Nu ştiu cât stăm dar mi-am luat destul de multe haine.

"Doamne, ce faci cu atâtea haine?" mă întreabă Lou şocat. 

"Ma îmbrac. " spun ironică. Sunt sora lui de când mă ştiu şi încă nu a înţeles că îmi plac hainele? Acum pe bune, orice fata adora hainele. Cred..

"Haha. Haide, plecăm. " spune şi îmi ia bagajele. Eu îl urmez şi coborâm scările. Lou se împiedică de bagajul meu şi cade, iar eu incep să râd. Se ridică nervos şi vine spre mine. O iau la fugă iar el ma urmeaza. Ajung în bucătărie şi brusc imi vine o idee . Iau polonicul si cand vine ii dau cu el in cap, si asa scap. Am luat polonicul si cand am auzit ca vine, m-am dus după colt. Am scos capul după colţ şi am observat că nu e nimeni asa ca am decis să merg să îl caut. După ce am trecut de colţ, am fost trasa in spate şi lipită de perete, Lou începând să mă gâdile.

"E bine?" întreabă Louis şi râde.

"Nu! Opreşte-te! MAMĂ!" ţip cât pot de tare.

"Ce s-a întâmplat, dragă? " întreabă mama cand ajunge la noi. "Louis, lasă fata in pace." spune mama autoritara.

"Ce? Dar ea a început. " spune şi mă lasă în pace iar eu îi scot limba ca un copil mic.

"Copii, lăsaţi prostiile. Trebuie să plecăm. " spune tata serios.

Trec pe lângă tata şi îi trag una după ceafă lui Lou apoi încep să alerg oprindu-mă în spatele mamei. Louis îmi arată degetul mijlociu şi îmi scoate limba.

"Louis Tomlinson, gata."  spune mama autoritară.

"Dar ea a incepu-" spune Lou dar este întrerupt de tata.

"Trebuie să plecăm." spune tata repede uitandu-se la ceasul lui de mână.

"Charlotte, sărută-l pe fratele tău mai mare pe obraz, de împăcare, şi hai să plecăm." spune mama iar eu mă strâmb. Merg lângă Lou şi mă apropii de obrazul lui, el asteptand să îl sărut dar, in loc să îl sărut, scot limba şi îl ling apoi fug repede şi ies afară in curte pe lângă tata. Stiu că e scarbos, dar o merită. Când am văzut că Lou vine cu mâinile ude am intrat în maşină şi am blocat uşa, dar a intrat pe cealaltă parte, facandu-ma să ţip când apa rece a făcut contact cu faţa mea. Tata s-a aşezat şi el pe scaunul şoferului iar mama pe scaunul pasagerului şi am plecat.

Pe drum îmi făceam poze cu Louis si râdeam. Mama cu tata ne povesteau despre cum s-au cunoscut, iar eu cu Lou muream de plictiseală. Am auzit povestea de peste 1000 de ori.

"Lottie?" imi atrage Lou atenţia.

"Da?" întreb fiind atenta la el.

"O să stea şi Harry cu noi." spune, vocea lui fiind uşoară.

"Ce?!" întreb şocată. "Mamă, e adevărat? " o întreb tristă. Am avut o relaţie cu Harry timp de 1 an jumătate. Eram fericiţi până am aflat de la Niall că a sărutat o fată în club. Harry spune că fata aceea l-a drogat, dar la cum e Harry un curvar, nu mă mir că a sarutat altă fată. Dar totuşi, doare. Îl iubeam aşa de mult şi după despărţire stăteam numai închisă în camera mea. Nici nu mâncam. Lou venea mereu să mă facă să râd dar nu îi mergea, pur şi simplu mă uitam la el cum face glume şi gândul îmi zbura la Harry și glumele lui proaste. Unii spun ca e o tampenie ca ne-am despartit din cauza unui sarut, dar doare. Pana nu patesti asta, nu sti cat de tare doare.

"Da. Oricum te întâlneai cu el în turneu. Trebuie să îl uiţi dragă. Nu merită lacrimile tale. " spune mama şi îmi zâmbeşte dulce.

"Are dreptate." spune şi tata. "Nu merită să verşi un râu de lacrimi din cauza unui tâmpit ca Harry. Am eu grija de el cât e cu noi. Până la urmă fata mea a suferit o perioadă lungă de timp din cauza unui afemeiat." adaugă tata şi simt cum mi se umezesc ochii la gândul că îl voi revedea.

"Oh nu, nu plangi. Nu mai plângi pentru un dobitoc." spune Lou şi se încruntă. Mă ia in braţe şi îmi sărută capul uşor. "Te iubesc surioară. Te rog fii fericită şi fă toate tâmpeniile şi farsele posibile, aşa, ca înainte. " spune şi zâmbeşte.

"Nici nu şti ce te aşteaptă. " îi spun şi râd malefic. Mama si tata încep să râdă iar Lou se uita ciudat la mine.

"Am ajuns." spune tata. Cobor din maşină şi inspir aerul curat.

Ne-am cazat la un hotel de 5 stele unde, este chiar foarte frumos.

Lou mi-a arătat camera unde o să stau eu. Mama şi tata vor sta împreună iar Lou lângă camera mea. Ne-a luat ceva timp mie şi lui Lou să ii convingem să ne lase în camere separate.

Îmi scot hainele din bagaje şi le impachetez frumos în dulap.

"Câte haine poţi să ai." spune o voce familiară care îmi provoacă fiori pe şina spinării.

"Ştii că îmi plac." spun iar el aprobă din cap. "Harry, ce faci aici?" îl întreb iar el intră şi închide uşa.

"Am venit să te văd, îmi lipseşti Lottie." spune iar eu îmi dau ochii peste cap.

"Nu îţi lipseam dacă nu erai un afemeiat afurisit." spun şi mă întorc la hainele mele.

"Dar nu e vina mea, Lottie, eram drogat." spune iar eu imi dau ochii peste cap.

"Atunci sunt si eu drogată în momentul ăsta de nu te cred? Harry, m-ai rănit al dracului de tare şi continui să mă minţi. Nu am iesit din casă o perioadă foarte lungă de timp din cauza ta, iar în timp ce eu plângeam ca o proastă, mai mult ca sigur tu stateai cu sute de fete pe oră. " ţip şi vocea mea sună în toată camera si mai mult ca sigur şi pe holul hotelului.

Harry a vrut să spună ceva dar a fost întrerupt de uşa care s-a deschis, pe ea intrând Lou şi tata, amândoi nervoşi. Oh nu.

Louis Little Sister. (fan fiction)Citește această povestire GRATUIT!