Proloog

3.8K 201 24

"Laat mij los, laat mij gaan" gil ik, ik probeer me los te wurmen uit zijn ijzer sterke greep. "Mama, help mij" tranen diggelen over mijn wangen.

"Lopen" gromt de jongen terwijl hij mij een krachtige duw in mijn rug geeft. Ik val op de grond door de kracht maar krabbel snel over eind. De jongen pakt mijn boven arm vast en trekt mij mee. Ik probeer het de jongen zo moeilijk mogelijk te maken door tegen te strippelen.

"Ik zei toch lopen" roept hij in razenij uit. Hij geeft mij een harde klap in mijn gezicht waardoor er meer tranen in mijn ogen vormen.
De jongen laat mij stoppen voor een legerauto. Ik buig mijn hoofd lichtjes, het is gedaan met mij. Ik wil naar mama en papa, ik wil niet met deze gemene jongen mee. "Mama" roep ik huilend, "papa, ik wil niet mee" jammer ik.

De jongen doet zijn handen onder mijn oksels en tilt mij in de laadruimte. Ik kruip bang op het bankje, "we kunnen" word er geroepen. Ik zie mama huilend bij papa in de deur opening staan van ons huis.

De laadklep word omvangen door een donkere doek. Zachtjes hoor ik gesnik en gefluister. Het meisje naast mij zit zachtjes te huilen. Ik trek mijn knieën op en steek mijn duim in mijn mond. Zachtjes begin ik er op te zuigen.

"Mama" hoor ik haar zachtjes jammeren, "ik wil naar mama" ik zie dat haar onderlip begint te trillen.

Ik sluit mijn oog leden en voel dat ik langzaam aan weg zak. Ik begin te gapen, na een korte tijd val ik in slaap.

Na die dag was mijn leven helemaal verandert. Ik werd verkocht als slaaf op de vreselijkste plek die je je kan bedenken. De onderwereld...

De weerwolfen...

Fear The WolvesLees dit verhaal GRATIS!