-1-

7.6K 168 46
                                    

He hallo.
Ik wilde even zeggen ten eerste: super leuk dat je een kijkje neemt in mijn boek. Ten tweede: ik ben begonnen met dit verhaal te editten. Het is al meer dan 2 jaar geleden dat ik dit heb geschreven en hoewel velen het al hebben gelezen en positieve reacties achter hebben gelaten, vind ik dat er nog wat verbeterd kan worden. Ik zal bij elk hoofdstuk erbij zetten als het ge'edit is. Dit eerste hoofdstuk is al ge'edit.

Veel leesplezier!
Groetjes,
Me!

Lizzy's pov
Hoi ik ben Lizzy, noem me maar Liz. Ik heb bruin krullend haar en helder blauwe ogen. Al heb ik mijn haar wel blond geverfd. Bovenaan zie je een foto van mij. Ik ben Iers, 17 jaar. Ik hou van gitaar spelen en zingen, iets wat ik vroeger veel met mijn broer deed. Die ik al 3 jaar niet heb gezien. Alleen maar door die band van hem, one direction. Ik ben wel huge fan van 5sos.

"Liz! Kom je?" vraagt Ashley gestresst.

"Wow Ash, rustig." Grinnik ik als ik haar al voor de derde keer alles in haar tas zie controleren en in de spiegel zie kijken. Ze heeft ook al iets van 5 keer haar haren anders gedaan. Of 6 keer? Ik ben de tel al kwijt.

"Hoe kan ik nou rustig blijven als we straks naar freaking 5 seconds of summer gaan!?" Tettert ze in mijn oor. Alsof ze niet al dichtbij genoeg staat.

"En bedankt voor de gehoorbeschadiging." mompel ik terwijl ik met mijn hand over mijn oor wrijf en haar moeilijk aankijk.

"Graag gedaan. Kom nou maar mee." zeurt Ashley. Ik pak nog snel mijn tas en controleer, in tegenstelling tot hysterische Ashley, 1 keertje of alles erin zit. Backstage pas, check. Telefoon, check. Portomonee, check. Sleutels, check. Ik loop met Ashley de deur uit en stap in de auto. Niet dat ik rij, ik ben 17. Ashley rijdt. Ze trapt iets te enthousiast het gas in en laat de koppeling dus ook iets te snel los. Koppeling overgeslagen, great.

"Niet mijn vaders Mercedes in de prak rijden graag, dankjewel." Zeg ik droog. Ashley lacht en start de auto dit keer wel goed.

"Heb je er zin in?" vraagt ze. Ik knik hevig. Ik ben altijd al fan geweest en vooral van Luke. Hij is echt cute. Vooral met die piercing en dat leuke blonde haar.

"Jij?" vraag ik. Ze knikt.

Na een half uur komen we bij het concert aan in de Ziggo dome. We laten onze pasjes zien en mogen backstage gaan staan. Jaja, dat las je goed: we mogen backstage! Als de jongens op moeten, komen ze langs ons en na het concert hebben we een meet and great. Ik kijk al een half jaar uit naar dit moment!

Ik zit snapchats te maken van de omgeving en het podium als ik de deur open zie gaan van de gang en 4 jongens erdoorheen zie lopen. Ze lopen langs ons en glimlachen. Ik verstijf en pers zo goed mogelijk een glimlach op mijn gezicht. Zeg dan iets Lizzy, zeg iets... Noop, daar ging een van mijn weinige kansen. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Lekker bezig Liz. Ashley schudt me helemaal door de war als ze eenmaal op het podium staan.

"Mickey knipoogde naar me!" roept ze. Michael is haar favoriet, dus het is logisch dat ze zo door het lint gaat. Ik schud lachend mijn hoofd. Ze kan zo gek zijn.

~~~~~

Na het concert lopen ze helemaal bezweet het podium af. Het concert was geweldig! Tweede kans om iets te zeggen is ook verpest. Ze liepen namelijk straal door naar hun kleedkamers waar we na 10 minuten, wat een uur leek te duren, eindelijk naar binnen mochten.

"Hey!" roept Michael vrolijk.

"Hi!" roept Ashley even vrolijk terug. We krijgen van iedereen een knuffel. Daarna valt het even stil.

His Sister NH, His Girlfriend LH Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu