21.Alegere gresita

4.6K 190 3
                                    

JULIE'S PART.

Dupa cateva secunde, a ridicat din nou privirea si si-a fixat ochii pe ai mei, in oglinda. A zambit pervers,apoi m-a sarutat pe gat,plimbandu-si mainile pe abdomenul meul. Mi-am lasat capul pe umarul lui si m-am muscat de buza inferioara inchizand ochii. Cand am privit din nou in oglinda, mana lui se misca ferm pe soldul meu.

"Am nevoie de tine, Harry."  am spus si l-am tras dupa mine spre canapea.

M-a privit surprins, apoi si-a pus mana pe spatele meu, lipindu-ma de el. M-a impins spre canapea, sarutandu-ma, apoi s-a asezat peste mine. L-am impins brutal,ajungand deasupra lui. Zambetul sau pervers, nu a intarziat sa apara, iar ochii lui sclipeau mai tare ca niciodata. Mi-am trecut limba peste buze, umezindu-le, apoi le-am lipit din nou de ale lui.

"Spune-mi ca sunt tot ceea ce ai nevoie.."am soptit eu, lipindu-mi buzele de urechea lui, apoi muscandu-i  lobul.

L-am sarutat scurt pe buze, de nenumarate ori, apoi am simtit cum isi ridica mana, punand-o pe maxilarul meu si fortandu-ma sa deschid gura. Limba lui explora fiecare particica din gura mea. Am inceput sa imi misc soldurile deasupra lui si un geamat ragusit i-a parasit gatul. Sarutul a devenit unul salbatic, iar geamurile incepusera deja sa se abureasca. S-a ridicat in sezut, cu ambele maini pe fesele mele, iar eu mi-am incolacit picioarele in jurul lui, lipindu-l de mine. Am simtit cum muschii abdomenului sau s-au incordat, apoi am vazut ca se ridicase de pe canapea. Pur si simplu mergea cu mine in brate. 

Am intrat in dormitor, si am simtit cum mi-a strans fesele cand m-a asezat pe pat. A inceput sa ma sarute lent pe gat, apoi sugandu-mi pielea si strangand-o tandru intre dinti. Mi-am lasat capul pe spate, iar el a zambit pe gatul meu, apoi l-am impins din nou.

"Asta-i jocul meu!" am spus si l-am privit cu ardoare, ajungand din nou deasupra lui.

M-am ridicat, stand la el in poala, apoi l-am tras dupa mine. I-am apucat tricoul si i l-am dat jos, aruncandul pe podea. M-am indepartat cativa centimetrii, ca sa ii pot admira abdomenul sculptat, acoperit de cerneala neagra. Mi-am muscat buza inferioara, iar el s-a apropiat sa ma sarute, dar i-am lipit palma de piept si l-am impins, trantindu-l pe spate. Arcurile saltelei au scartait, iar el a pufnit, incercand sa nu rada, dar numai de ras nu imi ardea mine. 

M-am aplecat peste el si am inceput sa-l sarut lent pe maxilar, mangaindu-i bratele,apoi degetele ce erau pe coapsele mele. Am coborat incet, pe gatul lui, apoi pe clavicule, sugand pielea. A gemut puternic cand am inceput din nou sa ma misc in poala lui. M-am lasat in jos, buzele mele ajungand pe abdomenul lui, apoi pe linia boxerilor. Am tras de ei cu dintii si m-am uitat la Harry, care si-a dat ochii peste cap de placere, ridicandu-se in coate.

Incerca sa ma priveasca, dar simteam cum sangele ii alerga prin vene. Cureaua era deja desfacuta, ceea ce mi-a facut treaba mai usoara. I-am aruncat o privire perversa, plina de nerabdare. Si-a ridicat soldurile, ajutandu-ma sa-i trag pantalonii, odata cu boxerii. Am inghitit in sec si am incercat sa inlatur orice urma de teama si mi-am strans buzele intr-o linie, oprind tremuratul celei inferioare. Harry m-a privit intrebator, iar eu i-am luat  membrul in mana si am inceput sa-l masez. Harry a cazut pe spate gemand puternic. Mi-a indepartat mana si m-a impins jos, apoi s-a asezat pe marginea patului si mi-a facut semn sa continui. Mi-am reluat actiunea, asezandu-ma in genunchi in fata lui.

"La dracu!" a urlat el,cand mi-am lipit buzele de el

Mi-a bagat mana in par si si-a inchis ochii. Odata ce gura mea s-a obisnuit cu prezenta lui am inceput sa ma misc dute-vino, iar el mi-a strans parul atat de tare incat am avut impresia ca mi l-a smuls pe tot, dar eram la fel ca el. Postura in care il vedeam, faptul ca il faceam sa se simta asa, ma excita al dracu de tare. Camera era umpluta de gemetele lui, iar eu m-am oprit, cand m-a tras inapoi, privindu-l jenata. Nu stiam daca a facut-o pentru ca am gresit undeva sau...

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now