Bab 1

41.7K 289 4

"Rayyan , saya rasa tak selesa la kat sini ." Mia cuba memujuk Rayyan yang tengah rancak bersembang dengan rakan-rakannya .

"Alaaaa baby its still early okay. Kejap la kita nak sambut new year ni kan." Rayyan mengusap pipi kekasihnya . Kekasih ? Yaa kekasih yang dipertaruhkan .

Rayyan terlanggar seorang perempuan . Wowww nice . "Ehemm im sorry miss." Rayyan menolong perempuan itu mengutip bukunya yang bertaburan di lantai.

"Im Rayyan Lou." Rayyan memperkenalkan dirinya sambil menghulurkan tangan.

"Saya tak tanya nama awak pun." Perempuan itu menjeling dan melangkah tanpa mempedulikan huluran tangan Rayyan.

Tiba2 perempuan itu patah balik dan berhadapan dengan Rayyan. Rayyan mula tersenyum menggoda .

"Next time please use your eyes." Fuhhhhhhh panas pedas.

"Wah wah wah ada jugak orang tak layan kasanova kita." Irfan kawan baiknya menepuk bahu dari belakang.

"Sapa tu wei ?" Tanya Rayyan.

"Tak kenal ke ? Itu la Damia Khalisya . Perempuan paling cantik dalam kolej kita tapi sayang dia konon fokus dekat pelajaran je . Noob." Irfan menerangkan kepada kawan baiknya yang kelihatan errrr berminat ?

"But she is sooooo beautiful. Aku akan pastikan aku dapat dia." Rayyan mula tersenyum sambil memikirkan cara . Bagaimana perempuan tu boleh tidak layan kepada dia Rayyan Lou , pewaris tunggal Lou Group yang sedang menapak kukuh itu .

"Well kita bet."

"Sure hell yeahhh."

And now here i am with her , kononnya yang hanya fokus kepada pelajaran.

"Come on baby , drink this . After you minum ni kita balik okay." Rayyan menghulurkan gelas kaca ke arah Damia .

Damia meneguknya terus atau lebih dikenali one shot . "Yeahhhh thats my baby. Nak lagi honey?" Rayyan menuangkan lagi minuman itu.

Setelah meneguk beberapa gelas Damia merasakan kelainan pada tubuhnya . Dia nampak Rayyan sebagai satu objek yang menyelerakan . Eh ?

"Rayyannn." Rengek Mia sambil merangkul leher Rayyan.

"Yes baby." Ahakkkk its work. Tak sia sia aku ambil dekat bob tadi pil ni.

Tangan Mia mula menjalar ke dada Rayyan. Dia nampak bibir Rayyan itu sesuatu yang lazat. Mia merapatkan bibirnya ke arah bibir Rayyan. Ciuman yang bermula dengan mulut ke mulut mula bertukar rancak apabila Rayyan mula mencium bibir bawah Mia dengan ghairah.

"Urmmm" keluh Mia apabila Rayyan mengangkat Mia meletakkan ke atas ribanya . Tangannya mula memeluk pinggang Mia dan meramas perlahan mengundang desahan ghairah.

"3..2..1.. HAPPY NEW YEAR !!" Serentak dengan laungan itu juga tangan Rayyan mula menyeluk ke dalam seluar dalam Mia.



Rayyan mengendong tubuh Mia ke dalam kondominiumnya .

Mia yang memeluk leher Rayyan mula bertindak agresif dengan mencium dan membuat love bite dekat dada Rayyan.

"Wooo woo baby relaks. Kita ada sepanjang malam untuk semua ni okay." Rayyan mencium cium mulut Mia.

Setelah meletakkan Mia ke katil, Rayyan mula membuka bajunya dan pakaian Damia. Damn this shit has a nice body tho.

Rayyan mula merangkak ke atas Mia dan mengucup perlahan buah dada mia . Sekadar mengundang desahan.

"Ahh Rayyan please." Mia mula merengek apabila Rayyan mengacah acah kan batangnya di biji kelentit Mia .

"Ahh ahh Rayyan." Mia lagi mendesah apabila Rayyan melajukan gosokan di biji kelentit dan menghisap putingnya.

Dan apabila Rayyan memasukkan batangnya ke dalam lubang Mia . Bermulalah penderitaan buat Damia Khalisya.

RevengeRead this story for FREE!