{4}

34 5 0

Nu există cale de scăpare.Niciodată nu a existat.

Încă din momentul în care am păşit pe insula aia afurisită, ştiam că am luat-o razna complet.Ele îmi puteau confirma asta.Celelalte două persoane care s-au decis să se coboare în acelaşi loc.Cine erau ele?Ce voiau ele?De ce voiau asta? Dar cine se credeau ele?Dar cine mă credeam eu?

Nu voiam nici să cad pradă nebuniei, chiar daca eram cuprins de ea ca de flăcări - şi mă mistuiau, mă ardeau pe dinăuntru ca pe un miel la proțap - aşa că am luat decizia de a mă holba la intruşi, pe-atât de intens pe cât se holbau ei la insulă.
Era fata misterioasă cu glugă şi încă o persoana de genul feminin.Două femele care îmi invadau spațiul.

- E mai frumos decât l-ai descris în anunț, o voce groasă mă ia prin surprindere, astfel descoperind că sub glugă nu se afla o fată ci mai de grabă un băiat - unul al naibii de feminizat, de altfel -

Doar dau din cap de parcă mă pierdusem întru-totul.Aşteptam explicații care nu apăreau.De ce nu apăreau?

- E mai frumos decât mi l-au descris strămoşii mei, spuse unicul specimen feminin rămas.

Din nou dau din cap, ca şi cum aş aproba.Mă trezesc vorbind fără să gândesc, cel mai probabil din cauza căldurii care era prezentă pe plaja aceea nisipoasă :

- Cine, pentru numele Domnului, sunteți voi?

Fata alergă cu paşi vioi spre mine, strângându-mi mâna de parcă voia să îmi inspire încredere.Avea nişte ochi albaştri, în care am putut să jur că pentru căteva momente a existat o strălucire aparte.Totul legat de ea părea magic.Avea părul negru asemeni cărbunelui, şi pielea uşor măslinie.Zâmbetul său larg, descoperea nişte gropițe pur şi simplu adorabile, pe care nu aveam cum sa nu le remarc.Îmbrăcămintea nu mai conta.Putea să fie şi în haine ponosite.Tot ce vedeam era ea.Ea era tot ceea ce vedeam.Cum se face că îi puteam vedea albastrul ochilor?

- Yvone Akane, numele meu este Yvone Akane, şi sunt una dintre persoanele care doresc să liciteze pentru această insulă

Hopa! Această imagine nu urmează liniile directoare referitoare la conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

- Yvone Akane, numele meu este Yvone Akane, şi sunt una dintre persoanele care doresc să liciteze pentru această insulă.

- Licitația s-a încheiat, spune băiatul care acum îşi descoperea capul, lăsând la vedere plete gri, doar plete gri.

Era întru-totul un vampir modern.Doar glasul său puternic, îți mai putea da impresia că trăieşte cu adevărat, căci în rest părea de gheață, o sculptură, şi ochii săi gri nu trădau asta.Era palid, zvelt, înalt şi trăsăturile fine nu îi lipseau.Poate de aceea îl confundasem cu o fată.Sau cu Gorgona.

- De ce mă rog? Întrebă fată, dându-mi drumul mâinilor, adoptând o privire crâncenă şi ostilă

Hopa! Această imagine nu urmează liniile directoare referitoare la conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

- De ce mă rog? Întrebă fată, dându-mi drumul mâinilor, adoptând o privire crâncenă şi ostilă.

- Am câştigat-o.Eu sunt Lillium Black şi doresc să îmi iau deja insula în propriile mâini, zise băiatul mai mult spre mine.

- Nu a fost declarat încă un posesor.Licitația încă are loc, confirmă fata încă ațintindu-l cu privirea.Domnul Quinn aici de față poate aproba.

Eu eram "Domnul Quinn".Era doar numele meu mijlociu dar am ales ca la oficializarea contractului, să îl iau drept nume de familie, ca un fel de pseudonim.Să nu ştie ei cine a pierit cu adevărat pe insulă.
Apoi am realizat : nu oficializasem de fapt contractul cu Lillium.Am promis o verificare a insulei, dar când am făcut asta mă refeream doar la mine, nu la presupuşii cumpărători.De ce au ținut morțiş să vadă locul ăsta bun de nimic?

Mă retrag subtil şi nu prea, spre pădurea ce se continua odată cu nisipul fin şi gri al insulei.O pădure deasă compusă din copaci tropicali ai căror nume nu le ştiam.Ştiam doar că trebuia să scap.Să scap cumva de ei.Să mă lase în pace.Să mă lase să mor.Să mor pe insula mea.Pe insula lor.

Insula FareCitește această povestire GRATUIT!