Úvod

3.5K 214 12
                                    

Příběh, který všechno vezme z úplně jiné strany – Nejtěžší rozhodnutí

Narcissa Malfoyová už dlouho toužila po potomkovi a když se jí s manželem konečně zadařilo, byla z toho štěstím celá bez sebe. Těhotenství ale uplynulo rychleji, než odteče voda do oceánu a nastal tolik očekávaný porod v kouzelnické nemocnici. I tady ale kouzelníci dělají chyby.

Nikdo nikdy nepochopil, jak se to mohlo stát, ale miminko v modré zavinovačce nesoucí jméno Draco Lucius Malfoy se ztratilo. Narcissa se zhroutila. Celý svět se jí zbořil k nohám, protože všem muselo být jasné, že Draco Malfoy, tolik očekávaný potomek bohaté rodiny, byl unesen.

Prakticky ihned začal Lucius jednat, aby jeho syna nalezli, ale čím déle pátrání trvalo, tím více mu bylo jasné, že je to celé beznadějné. Po dvou letech to nakonec manželé vzdali a jejich syn byl prohlášen za mrtvého.

Nikdo tento případ už nikdy nechtěl řešit a vzhledem k válce ani na řešení nezbyl čas. Až když jí byl konec, se vše změnilo. Sám opěvovaný hrdina Harry Potter si doslova vyhádal povolení tento případ znovu otevřít a veřejnost ubezpečit, že Draca Luciuse Malfoye najde a vrátí tam, kam patří.

Jeho rodině v kouzelnickém světě.

__________________

Názory potěší. Docela ráda bych věděla, jestli tento typ příběhu má vůbec u Vás čtenářů šanci. :)

~Matthew~

The Hardest Decision || DrarryKde žijí příběhy. Začni objevovat