...KADIN GİTDİ ADAM BİTDİ...

2.4K 114 19
                                    

Defne'den:

Sabah uyandığımda baş ucunda telefonumu alıp saata baktım. Saat daha 06:10-du. Bügün artık Italyaya gidiyordum. Bir kaç sonra bu ülkede olmucaktım. Yatakdan kalktım. Aynanın karşısında durup kendime baktım. Berbat görünüyordum. Ağlamaktan gözlerimin altı morarmış ve şişmişdi. Saçlarım kıvırcık olup şışmıştı. Beyaz olan tenim biraz daha beyazlaşmıştı.
Bi süre kendime baktım. Sonra gidip banyoya el-yüzümü yıkadım. Dün olanlar aklıma geldi. Yine yatakda oturup hiçkıra-hıçkıra ağladım. Ömeri terk ediyordum. Canımdan çok sevdiyim insanı terk ediyordum... belki ben gitdikden sonra birine aşık olur. Ve onu sever... bizi bu duruma Neriman cadısı soktu. Ondan sonsuza dek NEFRET EDİYORDUM. NEFRET.
Yatakdan kalktım dün giydiyim elbiseleri çıkardım. Onun yerine siyah pantolon ve siyah bir tişört giydim. Canım yanıyordu. Çok yanıyordu. Bebeğim benim gibi baba sevgisi görmeden büyücekti. Belki ben hayatım sonuna kadar vicdan azabı çekerek ölücektim.... belki kader bizi tekrar birleştirirdi....bunu kimse bilemezdi...
Odadan çıkıp aşağı salona ses çıkarmadan geldim. Yasemin hanım daha uyanmamıştı. Bir kağıt ve kalem götürdüm. Ömere her şeyi yazıcaktım:

"Ömer sevgilim. Seni her şeyden çok seviyorum. Ama hayatımızda bazı engeller var.
Ömer sana her şeyi anlatıcam. Her şey bir oyunla başladı.Yengen Neriman hanım seni bana aşık etmek için bana para teklif etdi. Bende kabul etdim. Çünkü abimi tepeciler kaçırmıştı. Eğer o parayı vermeseydim onu öldürüceklerdi. Yengen bana 200 bin verdi. Bende kabul etdim. Sonradan bende sana AŞIK OLDUM. Yengenle binlerlece kez konuştum. Bu oyunu bitirmek istedim ama o kabul etmedi. Bu oyunun içinde bir tek ben değildim. Sinan bey, Necmi bey ve Koray bey vardı. Ömer lütfen bana kızma yalvarırım... gitmek zorundayım mecburum... bu çok acı verici... şuan canımın ne kadar yandığını bir bilsen... belki bana nefret ediceksin. Bana dokunduğun her an için kendinden nefret ediceksin... bilmiyorum... seni çok seviyorum... hoşçakal...
Ömer.."

Yazdığım bu mektubu masanın üzerine bıraktım. Sessizce ağlıyordum. Bavulumu alıp Yasemin hanımın eviden çıktım.

Ömer'den:

Sabah uyandığımda başım fena halde ağrıyordu. Içimde sebebini bilmediğim bir sıkıntı vardı. Sanki bir şey olucakmış gibi. Nefesim daralıyordu gögsüm sıkışıyordu. Noluyordu bana böyle?.Yatakdan kalkıp telefonumu alıp Defneyi aradım ama telefonu kapalıydı. Dün olanlar aklıma geldi kendimden nefret ediyordum. Onu bunu yaşatdığım için kendimden nefret ediyordum. Dün eve geldığımde Defne evde yoktu onu ne kadar aradımsa hic bir aramamı açmamıştı. Merakdan deliricektim nerdeyse. Nerde ola bilirdiki bu kız. Ilk defa onun kokusunu içime çekmeden uyumuştum. Tabi buna uyumak denirse.
Banyoya gidip el-yüzümü yıkadım. Pantolonumu ve tişörtümü giyip kahvaltı etmeden evden çıktım. Ilk Yaseminin evine gitdim. Kapıyı çaldım. Yasemin açdı.

Ö: Merhaba Yasemin Defne dün size geldimi?
Y:evet geldi. Ama sabah uyandığımda evde yoktu. Bavuluda gitmiş.
Ö:Ne NEDEN BENİ ARAYIP SÖYLEMEDİN YASEMİN. Diye bağırdım.
Y:Ö-Ömer zaten kız kötü durumdaydı.
Ö:Offf Yasemin Off.
Tam arkamı dönüp gidicekken:
Y:Ömerr Defne sana bunu bırakmış.
Ö:Ne bu?
Y:Bilmiyorum galiba mektup yazmış.
Elime alıp üstünde Ömer yazılan mektuba baktım.
Ö:Tamam Yasemin. Diyip arabaya gitdim. Bu mektubu açmak için arabı hızlıca eve sürdüm.
Eve gelip odama kalktım mektubu hızlıca açıp okumaya başladım.

1 dakika sonra:

Ömer'den:

Mektubu okudum. Beni terk etmişdi.. bu nasıl ola bilirdi.. beni kandırmıştı.. O sadece Neriman yengemin tutduğu bir Kiralık aşk'tı.
Yatak odasında ne varsa yere fırlatdım. Korktuğum başıma gelmıştı. Sırtımı soğuk duvara yaslayıp ağlamaya başladım.
Evet ağlıyordum. Canım yanıyordu. Nefesim kesiliyordu. Sanki beni biri boğazımdan tutup boğuyordu.
Kafamın içinde sadece bu 3 kelime vardı.Beni terk etdi.
Erkek adam ağlamaz diyolar. Ama erkek adam ağlar sevdiyi kadın için ağlar. Hayatım mahv olmuştu.
Ne yani ben bi daha sevdiyim kadının bal rengi gözlerini göremicekmiydim? Ya bebeğim. Ikimiz parçası olan bir canlını göremicekmiydim.?

........................................................BÖLÜMÜN SONU.......................

Evett arkadaşlar. Umarım yeni bölümü beğenirsiniz.
18 Vote ve 15 yorum gelmeden yeni bölüm yayınlanmıcak.



EVLİLİK OYUNU(DefÖm)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin