👄#1 Majdnem csók🤐

8.5K 342 4
                                    

Chris POV:

-"Végre" elkezdődött a suli.-mondta Adam idéző jelet mutatva a levegőben.
-Hát egyszer ennek is el kellett jönnie.-vágtam rá, majd inkább csendben maradtam.
-Mit bánom én, legalább figyelhetjük a csini csajszikat.-kacsintott rám David, aki még csak nem is sejti, hogy a fiúkhoz vonzódom, így kénytelen voltam gesztusát utánozni.
-Na gyerekek mi van nálam!?-jelent meg Danny, egy nagy dobozt tartva a kezében.
-Mit hozott az uraság?!-kérdeztem, kívácsian a sráctól, aki lehuppant mellénk.
-Hát mi mást, SÖRT ÉS PIÁT!!!!-ordította el magát az idősebb.-Ma bulit tartunk!
-Ohh király-néztek össze a többiek egyetértően.
-Én inkább kihagyom.-adtam egyöntetű választ, majd felkaptam a lábamnál heverő deszkámat és elgurultam vele.

Adam POV:

Mikor meghallottam, hogy buli lesz, nagyon felpörögtem, végül is ha buli van akkor ott lesz Samantha is, a leggyönyörűbb lány a suliban.

-Én inkább kihagyom.-hallottam meg legjobb barátom gőgös hangját.

-Mi, miért?!-kérdeztem volna tőle, de addigra már hűlt helye nem maradt, lelépett. De mivel nem szerettem volna, hogy mérges legyen, ezért a fiú után eredtem.

-Hey!-pillantottam meg.- Állj meg Chris!-kiabáltam utána, majd megállt.

-Hagyjál békén.-morgott rám, s durcása fordította el fejét.

-Azt nem tehetem.-közeledtem a srác felé.-Mi a baj?-kérdeztem, hozzá már közelebb hajolva, majd állánál fogva arcát magamra fordítottam, s  immár szemtől szemben álltunk.

-Semmi.-arcát elhúzva, kaptam ismét a semmitmondó választ.

-Megjött?-kérdeztem poénkodva, majd nevetni kezdtem.

-IGEN!!-válaszolt ismét felém fordulva, majd ő is mosolyra húzta ajkait. Annyira édes ilyenkor.

-Na akkor suli után lépjünk át hozzám, adok betétet.-húztam tovább a sztorit.-A volt csajom nálunk hagyott egy csomót.-horkantottam fel.

-Te eskü egy vadállat vagy.-csapott mellkasomra.-Fasz kivan.-nézett  félre, majd odébb állva, figyelte reakciómat.

-Nyaaa, jercimancihh.-váltottam babusgatósba, tudom, hogy ezzel mindig meg tudom győzni.-Otthon magam alá gyűrlek , s egy kettőre jobban leszel-kacsintottam rá, de a visszajelzését elnézve ő nem biztos, hogy poénnak vette. Arca teljesen elvörösödött, majd sértődötten vállamat kezdte el boxolni, amin csak nevettem, egyeltalán nem fájt.

Chris POV:

Mikor Adam utánam sietett, a lelkemet elöntötte a boldogság, viszont a legrosszabb, hogy egyszerűen nem lehet az enyém, ő a lányokat szereti, hiszen mindig ezt hajtogatja, folyamatosan erről meg arról pofázik, néha már rohadtul elegem van belőle, de egyben ez elszomorít is, ezért próbáltam mindig bunkózni vele, de ha rámmosolyog akkor a szívem mindig ellágyul tőle. Már szinte betegesen szeretem. Velem lehet a baj? Nem tudom.

-Otthon magam alá gyűrlek, s egy-kettőre jobban leszel.-zavarta meg eszelős gondolatmenetemet Adam hülyesége. Hmm maga alá akar gyűrni, most ez mit is jelent pontosan? Verekedni akar? Hát de kacsint-Ohh, esett le, amit az előbb hallottam. Végiggondolva, az egész lényem lángolni kezdett, éreztem ahogy arcom minden felülete, a vörös színt ölti fel magára.

-Na erre felfigyeltél mi?-nevette el magát.-Na gyere mert nyelvtan lesz és le fognak baszni...-karolta át a nyakamat.
-Oké-válaszoltam remegő hanggal, majd a fiút követve, igyekeztünk vissza.

Olyan lassan telik az idő, nagyjából már a 3.órában járhattunk. Adam eltűnt, nem tudom hova mehetett, lehet kaját vesz magának. Hát de basszameg, én is akartam magamnak venni valami édességet, erre itt hagyott.

-Ahj-sóhajtottam fel hangosan, majd tenyerembe temettem arcom. Akkora egy majom ez a gyerek te jó ég.

-Hoppa hoppa. Adam bácsi becsajozott.-ült le mellém Danny, aki az ajtó mellett lévő flörtölő párra mutogatott.-Nem zavar?-harapott bele szendvicsébe tekintetem keresve.

-Pont leszarom.-jelentettem ki egyhangúan, de a srác nem hitt nekem, s csak ette tovább a félig megcsócsált szendvicsét, majd megbontotta üdítőjét is.

-Ha mégis, majd én megvigasztallak.-tett közömbös ajánlatot két korty között.

-Kösz, inkább hanyagolom-nevettem el magam rajta.
-Hát jó, de ha meggondolnád magad, jelenleg szabad vagyok.-fejezte be ebédjét, majd megsimizve fejemet a kukához sétált, s beledobva szemetét egy pörgés kíséretében vissza táncolt hozzám. Olyan hülye ez is, néha már sírva röhögök rajta.
-Megfoghatom a csípődet?-váltott át komolyra, majd a kezét felém nyújtva próbált elérni.
-Még mitnem.-csaptam el végtagját.-Te büdös perverz állat.-tettem megjegyzést, mire csak közelebb hajolt hozzám.
-Perverz vagyok azt nem tagadom.-súgta fülembe, s éreztem ahogy meleg lehelete fut ál fülem kis részein, ettől bőröm borsódzni kezdett. Eltoltam magamtól, mire derekamat elkapva, s lábaimat leszorítva csikizni kezdte hasamat, majd minden részemet amit elért, beleértve azt is ami a délebbi tájaimon fekszik.
-Engedj el te majom.-sipákoltam, miközben egyre vadabbul csiklandozott, de nem engedett el, majd a nagy harcok közepette, egy ismerős köhintésre lettünk figyelmesek, Danny abbahagyta a bántalmazásom. Könnyeimet törölgetve, figyeltem Adamre, aki kezében egy epres gumicukrot tartott.

Adam POV:

Éppen a büféből tértem vissza, Chrisnek is vettem a kedvenc édességéből, csak mert tudom, hogy imádja, mikor Samantha állított meg a bejáratnál. Kérdezősködni kezdett, hogy lesz-e mostanában valami buli. Meg is lepődtem, hogy egyeltalán megszólít engem, hiszen szinte sose beszélt hozzám még ilyen nyíltan. Beszélgetéseinkből kitekintve Christ figyeltem, ahogy Danny játékosan bántalmazza, már megszoktam, hogy ezt csinálják, viszont most Danny valahol máshol nyúlkált, ott ahol nem kéne, ez felidegesített. Otthagytam a lányt, aki még beszélt hozzám, majd a srácok irányába mentem, hogy lecsekkoljam a helyzetet.

-Khm-köhintettem, hogy felfigyeljenek rám.

-Áhh Adam, hello.-köszönt zavartam Danny, majd elengedte barátomat. Elborult az agyam, Chris kezét megfogva húztam fel  Danny mellől, majd az osztályterem padsorai között sétáltam ki idegesen barátommal a kezemben, egészen a mosdóig, ahol a pillanat hevében, gyengéd csuklóit összekulcsolva, testét a  falnak döntöttem, majd egyik kezemet feje fölé emelve alkaromat a falnak támasztva tekintetét kerestem. Zavartan nézett fel rám. Teljesen jogosan, hiszen azt se tudom, hogy ezt miért csináltam.

-N-ne haragudj.-remegő ajkakkal kértem bocsánatot, majd elengedtem. Nem szólt hozzám, csak óvatosan kitért testem akadályából, s a mosdókagylóra támaszkodva engedte meg a csapot.

-Most vissza megyek.-vakartam meg tarkómat zavartan, majd az osztály felé vettem az irányt. Később Chris is csatlakozott, viszont a nap hátralévő részében már nem beszéltünk, inkább csak néha-
néha figyeltük egymást.

*Friendship and other things ❤*Where stories live. Discover now