Capitolul XII-Ești a mea.

3.6K 176 10
                                    

Aud ușa de la baie trântindu-se și răsuflu într-un fel ușurată. Îmi era frică de intențiile lui și totuși.. Au fost câteva clipe în care știam că îl vreau și nu în orice fel, ci în toate. Vroiam să îi simt atingerea, de-a lungul trupului meu, atingerea aceea demonică pe de-o parte, ce îmi dădea mii de fiori, o atingere ce mă putea obliga să îi cedez monstrului. Dar nu aș fi regretat nimic. Nu în acel moment.

Dorința de el încă era prezentă în tot trupul meu, vrăjit parcă de farmecul lui inegalabil, încă simțind fiecare atingere a sa. Nu știu ce e în neregulă cu mine. Nu vreau să știu acum. Încă îi simt mâna, ce îndrăzneț se plimba pe piciorul meu, având ca scop un lucru.. Să mă facă a sa, trup și suflet. Îi simt încă privirea caldă ce mă pătrundea, dar care a știut când să se oprească.

A vrut să se joace cu mine doar? Cu sentimentele și trăirile mele?
Nu știu. Ar fi fost de așteptat totuși și asta.

"Grăbește-te Rose"
Se auzi o voce în străfundul gândurilor mele, o voce ce m-a făcut să tresar, lăsând deoparte un vis de amor plin de atingeri pătimașe.

Iau la întâmplare un gel de duș cu miros de trandafiri, aplicându-l cu atingeri delicate pe tot trupul meu, acoperind fiecare urmă de-a sa, dar retrăind fiecare clipă cu el și atingând fiecare locșor la fel de tandru cum o făcuse Alex.

"Rose"
Aceeași voce mă îndeamnă să mă grăbesc, trezind un fel de frică în interiorul meu, neștiindu-i intențiile din nou.
Mă limpezesc în grabă și fac un pas mic la ieșirea din cadă, îndreptându-mă spre halatul ce era așezat pe cuier. 
Îmi usuc rapid părul cu uscătorul ce era montat pe peretele de lângă oglindă, aranjându-mă mai apoi, dându-mi dreptul de a zâmbi pentru câteva secunde la contactul cu oglinda. Zâmbisem după ceva timp și cred că asta se datorează lui, monstrului ce parcă, se joacă cu fericirea mea, cumva subtil dându-mi-o înapoi doar când vrea.

Mă îndrept spre ușă nesigură pe mine, privind mânerul ca pe un portal spre iad.

"Ce mai aștepți? Vino."
Închid ochii și apăs mânerul ce deschide ușa, lăsând la iveală ceva la ce nu m-aș fi așteptat.
Marmura neagră, ce înainte îți lăsa trupul rece odată ce o călcai, acum era învelită de petale roșii de trandafir. Patul imens, cu baldachin, era acoperit de o mătase vișinie și elegantă.
Și totuși.. Lipsea ceva .. El.
Îl caut cu privirea de jur împrejur, până când observ ușa de la balcon deschisă. Stătea parcă pe gânduri, așteptând să apar. Mâinile le ținea asemeni unui rege manierat, una din ele fiind așezată la spate, iar cealaltă făcea contact cu partea de beton ce servea drept balustradă terasei balconului.

-Ți-a luat cam mult. Nu îmi place să aștept.

Zice pe un ton serios.

-Îmi pare rău, eu doar ..

Încerc să îi explic că de vină a fost gândul meu ce zbura doar la el, dar vocea lui ma oprește.

-Tu doar ce? Tânjeai după mine?

Spune întorcându-și trupul spre mine, privindu-mă în ochi.

Pașii lui calmi, se apropiau din ce în ce mai repede de mine, până când distanța dintre noi a devenit nesemnificativă.
Cu o mână îmi prinde bărbia, obligându-mă să-l privesc în ochii ce sclipeau în bătaia lunii. Sclipeau de o dorință ce cu greu reușeam să o neg.

-Vorbește, Rose. Tânjeai după atingerea mea? După .. asta?

Spune, moment în care mă trage spre el destul de tandru, lăsându-și o mână să se odihnească pe șoldurile mele, mai apoi coborând-o din ce în ce mai jos.

My Lucky Wish-Sub Stăpânirea BestieiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum