Κεφάλαιο 8

7K 537 83
                                    

Ό ήλιος μπαίνει στο δωμάτιο και με ξυπνάει. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τον Άλκη. Είναι τόσο ωραίος όταν κοιμάται, δείχνει τόσο γαλήνιος αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να αντισταθώ και τον βγάζω μια φωτογραφία με το κινητό μου, για να θυμάμαι πάντα αυτό το πρωινό. Η χθεσινή νύχτα ήταν απλά μαγική. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ένιωθα τόσα πολλά. Εκτός από τα σώματα μας που έγιναν ένα, ένιωθα να συγχρονίζονται και οι ψυχές μας, ήταν λες και βρήκα ένα χαμένο κομμάτι του εαυτού μου που δεν ήξερα καν την ύπαρξη του.

Αχ, μακάρι να αισθάνεται κι εκείνος το ίδιο! Πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση όταν ξυπνήσει και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να ξέρω που βρισκόμαστε και τι είμαι για αυτόν. Δε θα αφήσω όμως τις αμφιβολίες να μου χαλάσουν τη μέρα. Σηκώνομαι σιγά σιγά, φοράω το μπλουζάκι του και πάω να ετοιμάσω κάτι να φάμε.

Φτιάχνω καφέ, τοστ, φρυγανιές με μαρμελάδα και τα βάζω σε ένα δίσκο κι επιστρέφω στο δωμάτιο. Δεν έχει ξυπνήσει ακόμα, οπότε τα ακουμπάω στο κομοδίνο. Ξαπλώνω δίπλα του και αρχίζω να του δίνω μικρά φιλιά στο στέρνο και στο τατουάζ του, κατεβαίνω στους κοιλιακούς του και πάω να ξανανέβω όταν αντιδράει.

«Γιατί σταμάτησες; Πήγαινες μια χαρά.»

«Καλημέρα και σε σένα sex maniac!»

«Καλημέρα μωρό μου!» και με φιλά στο στόμα.

«Άσε τις γλύκες, και σου έφτιαξα πρωινό. Πιες τον καφέ σου τώρα που είναι ακόμα ζεστός.»

«Ω, τι τιμή πρωινό στο κρεβάτι! Μάλλον κάποια πέρασε καλά χθες το βράδυ.»

«Ψωνάρα, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!»

«Πάντα με την καλή κουβέντα στο στόμα το μωρό μου! Για λίγο είχα αρχίσει να πιστεύω ότι άλλαξες, αλλά ξαναγύρισες γρήγορα στο φυσιολογικό σου.»

«Χαχα, γελάσαμε.» λέω με ειρωνικό υφάκι και μου σκάει ένα φιλί στην μύτη. Πώς να του αντισταθώ όταν είναι σκέτος γλύκας;

Τελειώνουμε το πρωινό και μαζεύω το δίσκο για να τον πάω στην κουζίνα. Πλένω τα πιάτα επιτόπου για να ξεμπερδεύω και ο Άλκης με αγκαλιάζει από πίσω.

 Πλένω τα πιάτα επιτόπου για να ξεμπερδεύω και ο Άλκης με αγκαλιάζει από πίσω

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα